190
MED32A06FE061344E0BBA95137949F67DF0

Såld!

Hässelby Norra Villastad, Hässelby

Kvickrotsgränd 14


Såld!
Slutpris: SEK 4,150,000

Ansvarig mäklare

Med kvarterets bästa läge finner ni detta idylliska och topprenoverade gavelradhus med omtyckt allmänning som närmsta granne!

- Friköpt tomt
- Nyrenoverat Kök
- Nyrenoverat Badrum
- Omlagt tak

Om området

Hässelby Norra Villastad är ett barnvänligt område med liten genomfartstrafik. I Trollbodaskolan som ligger runt knuten går barnen upp till årskurs 9. Lekplatser och grönområden ligger utspridda i området, t.ex. Gulsippans Parklek som har inhägnad småbarnsdel, klätterborg, gungor, bike-park samt viss djurhållning. På promenad avstånd ligger Mälaren med flertalet badplatser - stränderna är naturliga samlingsplatser för stora och små under sommarens soliga dagar. Möjlighet finns även att hyra båtplats i Kanaan eller Hässelby. Utefter vattenlinjen finns vackra vägar för promenader, jogging eller cykelturer. För den golfintresserade ligger närmaste driving-range vid Lövsta Golfklubb (9-hålsbana) och Viksjö Golfklubb (18-hålsbana). Vintertid är det mycket populärt med långfärdsskridskoturer på Lambarfjärden och runt Viksjö Golfbana anläggs vintertid ett mycket bra längdskidspår. Ridhus finns i Vällingby och Jakobsberg.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Snabbaste vägen till Barkarby är att ta linje 541 busshållplatsen är belägen på Växthusvägen, dit är det ca 500 meter. Med buss 541 eller 518 tar det ca 15 minuter till Barkarby station och fortsätter du färden med 518 tar du dig till Kista galleria på totalt ca 30 minuter. Från Barkarby station tar det ca 16 min till Stockholms central med pendeltåg. I motsatt riktning tar du dig till Vällingby Centrum på ca 12 minuter då tar du buss 541 eller 518. Tunnelbanans gröna linje tar sedan ca 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer.

Närservice

Hässelby Villastad har sina närmaste butiker i Åkermyntans Centrum. Där finns restauranger, frisör, apotek och större matbutiker som Ica Supermarket och Lidl. I närliggande Vällingby City, Kista galleria och Barkarby handelsplats finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Parkering

Garage i länga.

Övrigt

Hässelby Villastad är en stadsdel i Västerort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Hässelby strand, Hässelby gård, Vinsta, Kälvesta samt till Järfälla kommun och över vattnet (Mälaren) till Ekerö kommun. Stadsdelen är den västligaste i Stockholm, samt den till ytan största. Antalet invånare uppgår till 17 136 (2005). Området var i stort sett obebyggt fram till slutet av 1800-talet. Här fanns endast gårdarna Riddersvik och Lövsta, som på den tiden tillhörde Järfälla kommun. Stockholms stad köpte egendomarna 1885. Det dröjde till början av 1970-talet innan byggandet riktigt kom igång. Området Backlura bebyggdes med radhus och kedjehus och i kvarteret Åkermyntan byggde man ett affärscentrum. Gatorna har i regel fått namn efter trädgårdar och trädgårdsmästare, eller än vanligare, efter växter. Det har ansetts passa särskilt bra, i och med att villastaden har vuxit upp kring handelsträdgårdarna, även om många av de nyaste gatunamnen har fått namn efter växter som aldrig i någon större utsträckning har odlats i Hässelby villastad.

Fakta

TypRadhus
UpplåtelseformFriköpt
Boarea118 kvm
Tomtarea249 kvm
Byggår1975
Driftskostnad3,467 kr/månad

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
TRÄDGÅRD
Det första ni möts av är en vacker och påkostad stenläggning och utomhusförråd. Trädgården är genomtänkt planerad och lättskött. För barnen finns gott om utrymme för bus och lek även utanför tomten vid allmänningen. Stor träaltan med pool som inbjuder till mysiga grillkvällar. Sol under nästan hela dagen och kvällen.

HALL
I entrén välkomnas du av en ljus och trevlig hall. Här finns avhängningsdel och plats för skoskåp. Vitmålad bröstpanel med tapet i diskret mönster.

WC/DUSCHRUM
I direkt anslutning till entrén ligger det stilrena badrummet renoverat 2012. Modernt utförande i en tidlös kombination av svart klinkergolv (med golvvärme) och vitt kakel. Utöver det finns vägghängd wc, kommod och fönster som bidrar med både ljusinsläpp och vädringsmöjligheter.

KÖK
Ett riktigt drömkök från 2012 med allt du kan önska! Köksluckor i vitt utförande som snyggt matchar det vita kaklet och framhäver den stilrena fläkten. Väl tilltagen arbetsbänk i ek. Vitvarorna är integrerade och rostfria, även micro samt fristående kyl och frys i full höjd finns. Köket är utrustat med diskmaskin från Bosch, kyl och frys, micro samt ugn från Samsung och spishäll från Siemens. Den generösa matplatsen intill fönstren inbjuder till middagar i trevligt sällskap. Köket har ett vackert parkettgolv i ek som fortsätter ut till vardagsrummet, väggarna är putsade och vitmålade med fondtapet i blommigt mönster. Bardisk skiljer köket från vardagsrummet.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är väl tilltaget med vacker ekparkett och väggarna är vita med en mönstrad fondvägg. De stora fönsterpartierna och utgången till altanen, med eftermiddags/kvällssol, skapar ett fantastiskt ljusinsläpp. Bardelen mellan kök och vardagsrum ger både en härlig rymd och ett fint samspel mellan kök och vardagsrum.

SOVRUM 4
Rymligt sovrum med egen utgång till altanen på husets framsida.

ÖVRE PLAN

BADRUM
Ett stort fint badrum med stilrena färgval. Grått klinkergolv med behaglig golvvärme och vitkaklade väggar. I badrummet finns badkar med duschvägg, handdukstork, kommod och spegelskåp. Vädringsfönster för extra ljusinsläpp. Tvättmaskin med arbetsbänk ovan samt skåp med vita luckor. Här finns goda förvaringsmöjligheter.

SOVRUM 1
Stort och luftigt master-bedroom med gott om plats för dubbelsängen. Plats för skjutdörrsgarderob samt byrå. Genomgående ljust rum med ekparkett. Utsikt mot framsidan och lekplatsen utanför.

SOVRUM 2
Rymligt sovrum med ekparkett och målade väggar i grått med fondtapet. Utsikt över träaltanen och allmänningen utanför.

SOVRUM 3
Fint sovrum med ekparkett, tapetserade väggar samt fönster mot husets baksida och närliggande allmänning.

GJORDA RENOVERINGAR

2017 - Veranda baksida
2017 - Pool
2017 - Omläggning tak
2016 - Veranda framsida
2016 - Ny ytterdörr
2015 - Ny varmvattenberedare
2015 - Spishäll
2015 - Stenläggning
2014 - Staket
2014 - Bardisk
2013 - Tvättstuga + badkar övreplan
2012 - Kök
2012 - Badrum entréplan
2011 - Vitvaror
2011 - Fasadbyte gavel
2010 - Fasadbyte baksida
2010 - Nya innerdörrar
2010 - Nya trappsteg invändigt samt målning
2009 - Fasadbyte framsida
2009 - Vardagsrum målat och tapetserat
2009 - Öppnat upp under trappan
2008 - Nya fönster + altandörr
2008 - Luftvärmepump
2008 - Vägg mellan sovrum 4 och vardagsrum
2006 - (tidigare ägare) Badrum övre plan
Antal rum
5 rum varav 4 sovrum
Boarea
118 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Byggnad
Byggnadstyp
2 plans radhus
Byggnadsår
1975
Uppvärmning
Luft/vatten värmepump, direktverkande el
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd. 4/20/2015
Energiklass
E
Energiprestanda
88 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
Fasad
Trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Fastighetsbeteckning
Skogsliljan 60
Övrigt
Friköpt tomt.
Garage i länga.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 41,600 / år
Driftskostnad, varav
Uppvärming
SEK 24,000
Väg, samf
SEK 11,000
Försäkring
SEK 6,600
Beräknat antal personer
5
Kommentar
Samfällighetsavgiften avser: snöröjning, gatunderhåll, vatten, comhem (basutbud), sophämtning, garage
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,049 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 1,924,000
Byggnadsvärde
SEK 964,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 2,209,000
Tomt
Areal
249 kvm
Planbestämmelser
Kv skogsliljan mm
Stadsplan, beslutad
Datum: 1973-10-16
Anmärkning: Utgått.

Östra mälaren
Ytvattenskydd, beslutad
Datum: 2008-11-25
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Samfällighet, servitut etc.
Andel i samfällighet/GA: Skogsliljan GA:1

Karta

Hässelby Norra Villastad Hässelby

Kvickrotsgränd 14

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg