190
MED7C5F8DF1D47A4DF9B9EE17EAC469E42D

Såld!

Vällingby - Kälvesta, Vällingby

Kärrgränd 82


Såld!
Slutpris: SEK 5,000,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

I populära och barnvänliga Kälvesta finner ni detta perfekt planerade gavelradhus på totalt 168 kvm! Huset är i utmäkt skick och har ett av områdets bästa lägen. De två vackra eldstäderna lyser upp vintermörkret och här bor du med låga driftkostnader tack vare luft/vattenvärmepumpen.

De öppna ytorna på entréplanet ger en härlig känsla av rymd och tillåter dagsljuset att strömma in. På detta plan finner ni vardagsrum, kök och matplats som tillsammans skapar trevliga sällskapsytor. Här finns också en öppen spis som förhöjer den mysiga känslan under de kallare månaderna av året.

På övre plan har man samlat fyra bra planerade sovrum. Från två av rummen har man ingång till en gemensam walk-in-closet. På övre plan finns gott om förvaring i inbyggda skåp och garderober. Övre plan erbjuder även två badrum med smakfulla materialval och tidlösa färger.

I källaren finner ni både gym, relaxavdelning med bastu och en mysig gillestuga med eldstad. Även här finns otroligt bra med plats för förvaring i form av en stor garderobsvägg.

Den friköpta trädgårdstomten är lättskött och ligger i insynsskyddat läge tack vare fina häckar som omger. En stor träaltan som ligger delvis under tak inbjuder till trevliga grillkvällar med vänner och familj. Fastighetens läge i området är helt perfekt då tomten inte angränsar till någon bilgata och lekplats finns utanför dörren. Längst ner på gatan ligger även en fin parklek. En dröm för barnfamiljen!

I Kälvesta har man närhet till förskola, skola, mataffär, stormarknad och busshållplats med bra förbindelser till såväl Spånga som Vällingby med all tänkbar service.

Fakta

TypRadhus
UpplåtelseformFriköpt
Boarea114 kvm
Biarea54 kvm
Tomtarea219 kvm
Byggår1967
Driftskostnad4,004 kr/månad

Bilder

Ett av områdets bästa lägen!

Lekplats på entrésidan

Modernt kök med neutral färgsättning

Stora fönsterpartier mot både fram- och baksida

Eldstäderna bidrar med både värme och mys

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
-ENTRÉPLAN-

HALL
På Kärrgränd 82 välkomnas ni in av en ljus hall med bra plats för att hänga av sig ytterkläderna på en hatthylla samt i en mindre klädkammare. Öppen och ljus planlösning där kök, matplats och vardagsrum flyter ihop till ett! På golvet ligger ett fint granitgolv i svart och väggarna är vitmålade. Intill hallen finns en mindre gästtoalett.

GÄSTTOALETT
Här ligger vitt klinkergolv och på väggen sitter en vitmålad vävtapet. Wc, tvättställ med kommod och spegel ovan. Ett fönster med frostat glas gör det enkelt att vädra.

VARDAGSRUM/MATRUM
Ett härligt vardagsrum där ordentligt med dagsljus tillåts in genom stora fönsterpartier som vetter mot gården på framsidan samt trädgården på baksidan. Här finns plats för en större soffgrupp. En centralt placerad öppen spis förhöjer mysfaktorn och ger en härligt värmande känsla under de kyligare månaderna av året. På golvet ligger ett vackert trägolv i mörklaserad borstad ask, som också är genomgående på hela entréplanet. Väggarna är vitmålade. Vardagsrummet fortsätter i öppen planlösning och mynnar ut i matsalsdelen som angränsar mot köket. Här finns plats för ett stort matsalsbord som gärna placeras naturligt vid fönsterpartiet som vetter mot trädgården.

KÖK
En flyttbar köksö avgränsar mellan köket (2011) och matsalsdelen. Stilren köksinredning i vitt från Sentence. Grått kakel ovan bänkskiva i vit laminat. Detta kök erbjuder bra med plats för förvaring i skåp och lådor samt stora arbetsytor på både köksö och bänkskiva. Induktionshäll, fullstor kyl och frys, integrerad diskmaskin, inbyggd micro och varmluftsugn samt köksfläkt är alla i rostfritt och från Electrolux (2011). Från köket når ni den härliga träaltanen på baksidan.

-ÖVRE PLAN-

HALL
I hallen ligger ekparkett och väggarna är vitmålade. Två inbyggda garderober och ett linneskåp erbjuder förvaring. Från hallen når ni samtliga rum på detta våningsplan.

SOVRUM 1
Ett rogivande sovrum med ekparkett och vitmålade väggar. Bra med plats för förvaring av kläder i två inbyggda garderober och två linneskåp. Här finns utgång till balkongen.

SOVRUM 2
Sovrum med fönster som vetter ut mot balkongen. Här ligger laminatgolv och väggarna är vitmålade. Här finns ingång till en stor klädkammare som delas med sovrum 3.

SOVRUM 3
Detta rum har laminatgolv och vitmålade väggar. Ingång till stor klädkammare som delas med sovrum 2. Två fönster ger ett extra bra ljusinsläpp till detta rum.

SOVRUM 4
Här ligger en fin ekparkett och väggarna är vitmålade. Inbyggd garderob och linneskåp ger plats för förvaring av kläder.

KLÄDKAMMARE
Rymlig klädkammare som nås från två av sovrummen. Här ligger en beige heltäckningsmatta och väggarna är vitmålade. Uppgång till vinden.

BADRUM
Badrummet som är renoverat 2010 har ljusgrått klinkergolv och vita kaklade väggar med en svart bred lodrät bård på en vägg. Duschhörnan är svartkaklad och med en fast duschvägg. Här finns tvättställ med kommod i svart, spegelskåp med belysning, handdukstork och wc. I taket sitter infällda spotlights. Två takfönster ger ett fint ljusinsläpp. Installerad paxfläkt.

WC/DUSCH
Mindre badrum renoverat 2009 med wc, tvättställ med kommod och spegel med belysning ovan. Här finns även en mindre duschhörna som är kaklad i vitt och svart. Golvet är prytt med svart klinker.

-KÄLLARPLAN-

GILLESTUGA
Källarplanet erbjuder ett extra sällskapsrum. Här ligger ett fint furuträgolv och väggar av vitmålad vävtapet, två av väggarna är klädda i vitmålad träpanel. Här finns ytterligare en vacker eldstad! Längs en av väggarna löper en stor garderob med skjutdörrar, två av spegelglas och två vita.

GYM
Rummet innanför sällskapsrummet tjänar idag som gym. Här får man plats med den nödvändigaste utrustningen för ett komplett hemmagym. Golvet är i brun klinker och väggarna är vitmålade.

WC
I anslutning till gymmet finns en mindre wc. Här ligger brun klinker, väggarna är vitmålade och över tvättställ med spegel sitter svart kakel på vägg. I övrigt vitmålade väggar.

RELAXAVDELNING/TVÄTTSTUGA
Innanför gymmet ligger en relaxavdelning med bastu och dusch kombinerat med tvättstuga och pannrum. Även här ligger en brun klinker och väggarna är målade i vitt. I tvättstugan finns bra med arbetsyta på en laminatbänkskiva i vitt som sträcker sig längs med ena väggen. Här finns tvättho samt skåp med vita luckor som ger plats åt handdukar och tvätt. Tvättmaskin och torktumlare från Whirlpool. Bastu med glasdörr, två sittbänkar och gråmålat betonggolv. Duschhörna med betonggolv och vinrött kakel på vägg. Längst in finns pannrummet, här står en Thermia varmvattenberedare.

-RENOVERINGAR AV NUVARANDE ÄGARE-
2017 målat väggar och tak på övre plan
2017 Renoverat klädkammare på övre plan
2017 Nytt markistyg
2017 Ny vägg i hall på entréplan
2017 Målat väggar och tak i gillestuga
2017 Målat trappen
2017 Väggar med platsbyggd garderob med skjutdörr i gillestuga.
2017 Ny bastudörr
2017 Renoverat ytskikt tvättstuga
2017 Stengång utanför huset/entrén
2017 Stenar mot huset/vid sidan
2016 Fläkt i trättstuga
2016 Paxfläkt i badrum på övre plan
2016 Köksö från IKEA
2016 Ny altan
2016 Nytt tak
2016 Ny träpanel på husets fram-och baksida
2016 Granit vid eldstad på entréplan
2016 Granit i hall på entréplan
2016 Parkettgolv på entréplan
2016 Ny vattenutkastare
2015 Friskluftsventiler i två sovrum
2015 Nytt värmesystem, Luft/vatten (Thermia)
2015 Insats i eldstaden i gillestugan (provtryckning gjord i samband)

-RENOVERINGAR AV FÖRRE ÄGAREN-
2011 Renovering av kök
2010 Renovering av det större badrummet på övre plan
2009 Renovering av det mindre badrummet på övre plan
2004 Ny papp på yttertak
1999 Skorstensrenovering
1999 Ny panel på fram och baksida.
1999 Nya fönster i sovrum på övre plan.
Antal rum
6 rum varav 4 sovrum
Boarea
114 kvm
Biarea
54 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
2 plans radhus med källare
Byggnadsår
1967
Uppvärmning
Luft/vattenvärmepump
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd. 3/29/2015
Energiprestanda
165 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Källare/Betongplatta
Stomme
Betong/trä
Fasad
Trä och tegel
Fönster
2-glas och 3-glas
Tak
Papp
Fastighetsbeteckning
Traviata 82
Övrigt
Två parkeringsplatser ingår, en garageplats i gemensamhetsgarage samt en parkeringsplats på parkeringsdäck.
Övriga byggnader
Huset är utrustat med anslutning för triple play, d v s tv, bredband och IP-telefoni via Com Hem. Grundutbudet för tv ingår i avgiften till samfälligheten.

Radhusen i kvarteret Traviata har av Stockholms stadsmuseum klassificerats som särskilt kulturhistoriskt värdefull bebyggelse.

Samfällighetens hemsida: www.traviata.nu.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 48,053 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 17,250
Väg, samf
SEK 25,145
Sotning
SEK 633
Försäkring
SEK 5,025
Beräknat antal personer
4
Kommentar
I samfällighetsavgiften ingår sophämtning, VA normalförbrukning, grundavgift kabel-tv, garageplats, parkeringsplats, underhåll av yttertak samt skötsel av gemensamma områden och lekplatser. Vattenmätaren avläses en gång per år.

Observera att energideklarationen utfördes innan bytet av uppvärmningssystem.
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,049 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 2,404,000
Byggnadsvärde
SEK 1,400,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 3,283,000
Tomt
Areal
219 kvm
Tomttyp
Gaveltomt
Tomtbeskrivning
Från vardagsrum och kök kommer man ut till en mysig trädgård inbäddad i grönska. Här finns en stor träaltan i västerläge som ligger delvis under tak. Även balkongen vetter mot väster. På framsidan kan man njuta av morgonsolen i österIäge och i anslutning till trädgården på baksidan finns tre förråd.
Planbestämmelser
Stadsplan (1966-06-03)
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Stockholm Traviata GA:1

Karta

Vällingby - Kälvesta Vällingby

Kärrgränd 82

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg