190
MED13823DFA2060418C802844EF67056B1B

Såld!

Spånga Solhem, SPÅNGA

Utgårdsvägen 9C


Såld!
Slutpris: SEK 4,470,000

Ansvarig mäklare

Idylliskt läge i lugnt och attraktivt bostadsområde omgärdat av skog och grönområden! Bostadsrättsparhus från 2007 med hög standard och suverän planlösning i två plan om 139 + 32 kvm. Härlig trädgård på husets baksida med uteplats i sydvästligt läge med många soltimmar. Föreningen har en gemensam pool. Närhet till skola, dagis, affär, och bra kommunikationer. Måste ses!

Om området

Denna fastighet ligger i Solhemsområdet i Spånga och gränsar emot Nälstaområdet i Vällingby. Närområdet består av båda dessa områden.

Solhem är ett genuint gammalt villaområde med lugn och trivsam atmosfär.

Området Solhem grundades 1904. I början av seklet var Solhem centralort för Spånga socken. Detta hängde samman med att Spånga Station - som fick ett ståtligt stationshus 1908 - låg i Solhem. Under 1960-talet avstyckades tomter och villor byggdes i modern stil samtidigt som de första radhusområdena kom till.
Det första området med flerfamiljshus byggdes samtidigt på Avestagatan. Idag bor här ca 7 300 invånare (2003).


För mer utförlig information samt historia vänligen besök http://sv.wikipedia.org/wiki/Solhem

Kommunikation

Genom området löper flertalet busslinjer som tar dig till Spånga, Vällingby, Kista och Hallonbergen. Mot Spånga går buss 116, 117, 118 och 179. Från Spånga station går pendeltåget mot T-centralen, som tar ca 13 min till city.

Närservice

I Spånga C finns ett visst utbud av service med livsmedelsaffärrer, banker, apotek och restauranger. I Spånga finns det rackethallar och i Vällingby finns det ett stort utbud av shopping, restuaranger och gym samt bio.

Parkering

I Solhem råder datumparkering på de flesta villagator. På vissa gator finns även långtidsparkeringar med p-platser. Vid Spånga station finns avgiftbelagd infartsparkering

Övrigt

I Solhem har du närhet till flera grundskolor; Vinstaskolan, Solhemsskolan, Nälstaskolan samt Spånga gymnasium. Det finns även ett brett utbud av förskolor. Från Solhem når du Mälarens stränder vid Hässelby strand på 10 minuter med bil.

Fakta

MånadsavgiftSEK 6,780 Inkl VA, sophämtning och 2 p-platser
TypParhus
UpplåtelseformBostadsrätt
Boarea139 kvm
Biarea32 kvm
LägenhetsnummerC
Driftskostnad2,588 kr/månad

Bilder

Säljarnas egna bild

Säljarnas egna bild

Säljarnas egna bild

Säljarnas egna bild

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Huset präglas av genomgående hög standard, påkostade materialval och en känsla för stil. Ett gott ytskick i samtliga utrymmen med badrum och kök i hög kvalité som bara måste upplevas på plats!

TRÄDGÅRD
Det första ni möts av är grusad uppfart med fasadbelysning som ger husets entré en mysig siluett vid skymning. Trädgården är genomtänkt planerad och lättskött med planteringar, bärbuskar och odlingsmöjligheter. För barnen finns gott om utrymme för bus och lek. Stor träaltan som inbjuder till mysiga grillkvällar i sydvästligt läge. Sol under nästan hela dagen och kvällen.

ENTRÉPLAN

HALL/ALLRUM
I entrén välkomnas du av en ljus och trevlig hall med bra förvaringsmöjligheter. Här finns avhängningsdel och platsbyggda garderober samt plats för skoskåp. Väggarna är vitmålade och på golvet är grått klinkergolv med värmeslingor.

BADRUM
I direkt anslutning till entrén ligger det stilrena badrummet med golvvärme och infällda spotlights. Modernt utförande i hickorybrun kulör, tidlöst kombinerat med vitt kakel. Utöver det finns wc, kommod, badkar från Hafa och förråd.

TVÄTTSTUGA
Här pratar vi gott om förvaring. Tvättstugan, renoverad 2017, har skåp med vita luckor, arbetsbänk med tvättho samt tvättmaskin och torktumlare från elextrolux samt värmepanna från NIBE. Ljusgrått klinker pryder golvet med golvvärme och väggarna är vitmålade.

ARBETSRUM/SOVRUM
Funktionellt rum med ekparkett och vitmålade väggar. Perfekt som hemmakontor eller extra sovrum vid behov.

ÖVRE PLAN

KÖK
Ett kök med allt du kan önska. Köksluckor i vitt utförande som snyggt matchar kaklet i mosaik. Väl tilltagen arbetsbänk i ek samt stor köksö för extra arbetsyta och förvaring. Vitvarorna är integrerade och rostfria, även micro samt fristående kyl och frys i full höjd finns. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl och frys, micro samt ugn och spishäll. Den generösa matplatsen inbjuder till middagar i trevligt sällskap. Köket har ett vackert parkettgolv i ek som fortsätter ut till vardagsrummet med en slående rymd, väggarna är vitmålade.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är väl tilltaget med vacker ekparkett och väggarna är vitmålade. De stora fönsterpartierna och utgången till altanen skapar ett fantastiskt ljusinsläpp. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger både ett trevligt blickfång och ett fint samspel mellan kök och vardagsrum.

DUSCHRUM
Ett stort fint badrum med stilrena färgval. Mörkbrunt klinkergolv med behaglig golvvärme och vitkaklade väggar. I badrummet finns dusch med duschvägg, kommod och spegel med belysning över. Vädringsfönster för extra ljusinsläpp.

MASTERBEDROOM
Stort och luftigt master-bedroom med gott om plats för dubbelsängen. Gott om förvaring i flera garderober. Genomgående ljust rum med stilren fondtapet. Vidsträckt utsikt mot husets framsida.

SOVRUM
Fint sovrum med parkettgolv och vitmålade väggar. Plats för dubbelsängen.

SOVRUM
Rymligt sovrum med utgång till balkongen. Även här ligger ekparkettgolv och väggarna är vitmålade.
Antal rum
6 rum
Boarea
139 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift
SEK 6,780 Inkl VA, sophämtning och 2 p-platser
Driftskostnad
SEK 31,060 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 17,640
Uppvärming
SEK 10,920
Försäkring
SEK 2,500
Andel i föreningen
29.35 %
Andel av årsavgiften
29.35 %
Reparationsfond
SEK 67,295
Byggnad
Förening
Namn
Brf Villa Hagbard

Karta

Spånga Solhem SPÅNGA

Utgårdsvägen 9C

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg