190
MED0B22476FEED344AEBB9AC569309E8CC7

Modern 2:a med öppen planlösning och balkong i högt söderläge!

Såld!

Hässelby Strand, Hässelby

Melongatan 20, 4tr


Såld!
Slutpris: SEK 2,100,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Optimalt planerad 2:a med öppen planlösning mellan vardagsrum och det påkostade köket. Fantastisk ljus med stora fönsterpartier och balkongdörr helt i glas invid köket. TV & fiber-internet ingår i avgiften! Lägenhet från 2010 där känslan av nyproduktion sitter kvar.

Om området

Det moderna Hässelby strand växte fram under 1950-talet. Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Här finns både Hässelby Strandbad, Lövstabadet och Maltesholmsbadet med en fin sandstrand som är mycket populär under sommarhalvåret. Längs med vattnet finns även fina promenadstråk samt i grönområdena runt omkring fina motionsspår. Det är inte långt till Hässelby Golf med en 9-håls bana.

Kommunikation

På ca 4 minuters promenadavstånd finner ni Hässelby Strands tunnelbanestation. På drygt 30 minuter tar du dig härifrån med tunnelbanan in till Stockholm City.

Närservice

I Hässelby Strand finns ett visst utbud av service samt livsmedelsaffärer. I närliggande Hässelby Gård finns ett bredare utbud av butiker, samhällsservice, livsmedel och restauranger. I Hässelby finns flera förskolor och grundskolor samt gymnasium. Inte långt bort finns Vällingby centrum med all tänkbar service som affärer, bibliotek och bio.

Parkering

Bilparkering anordnas i varmgarage samt på parkeringsplatser utmed områdets egen väg. Varmgaraget är beläget under gården. Med en bilfri innergård skapas en lugn och trygg gårdsmiljö med utrymme för både lek och umgänge.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,035 inkl värme, va, kabel-tv & bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Boarea42 kvm
Våning4 (hiss finns)
Lägenhetsnummer141
Byggår2010
Driftskostnad250 kr/månad

Bilder

Fasadbild

Kök

Öppen planlösning

Badrum

Sovrum

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkommen till denna nyproducerade lägenhet från 2010 med balkong i söderläge 4 våningar upp i huset! Genomgående 3-stavs ekparkett och vitmålade väggar samt stilrena materialval. Hiss i huset som tar dig ned till tvättstuga, cykelförråd och varmgarage. Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Hall: Svart klinkergolv i entrén och hatthylla samt plats för hallmöbel. Vitmålade väggar och ekparkett i resten av hallen samt passagen till vardagsrum. I hallen finns en vit garderob som lämpar sig bra för att hänga av vinterplagg. I hallen finns el- samt nätverkscentralen med bredband från Telia som ingår i avgiften.

Badrum: Exklusivt badrum med mattsvart klinkergolv med golvvärme samt helkaklade väggar i blankt vitt utförande. Samtliga badrumsmöbler från Svedberg. Rejäla duschväggar av glas samt handfat med vit kommod, wc, handukstork i rostfritt stål samt högt badrumskåp med frostad glasdörr.

Sovrum: Parkettgolv och vitmålade väggar samt plats för en dubbelsäng. Fönster ut mot lugn innergård utan insyn. Sovrummet erbjuder 2 rymliga garderober samt utrymme för arbetsplats eller ytterligare förvaringsmöbel. Notera att hela lägenheten är rikligt utrustad med el-, tv- och nätverksuttag, även i sovrummet.

Kök/Vardagsrum: Från hallpassagen öppnar lägenheten upp sig med en fantastiskt ljus där kök och vardagsrum möts i en modern och öppen planlösning. Ljuset skänks genom 2 stora fönsterpartier samt balkongdörr i helglas. Vardagsrummet är lättmöblerat tack vare utformningen och 2 mediauttag i olika delar av rummet.
Köket är utrustat med maskinpark från Electrolux, bestående av induktionshäll samt varmluftsugn, och kyl/frys i rostfritt utförande. Vit diskmaskin samt köksfläkt och spotlights ovanför diskbänken i rostfritt stål med dubbelho och engreppsblandare. Övriga arbetsytor består av mörkgrå laminatskiva och svart kakel ovanför köksbänk. Gott om förvaring bakom de vita köksluckorna med rejäla stålhandtag som matchar de rostfria vitvarorna.

Balkong: Ljuvligt och högt läge i höjd med trädtopparna i den intilliggande grönskande dungen. Balkongen ligger i söderläge och är utrustad med trätrall samt 2 eluttag.
Antal rum
2 rum
Boarea
42 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 5, hiss finns
Avgift
SEK 3,035 inkl värme, va, kabel-tv & bredband
Driftskostnad
SEK 3,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,000
Beräknat antal personer
2
Andel i föreningen
1.04321 %
Andel av årsavgiften
1.04384 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus med hiss
Byggnadsår
2010
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk från- & tillluftsventilation
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Fruktskålen
Om föreningen
Föreningens två hus byggdes under 2010/2011 av Riksbyggen och består av:

- 75 lägenheter
- 2 st tvättstugor
- 3 st soprum belägna i komplementbyggnader
- 2 st cykelrum och 4 barnvagnsrum
- gemensam föreningslokal som kan hyras för 150-300 kr/tillfälle för kalas, fest eller övernattning
- 38 garageplatser hyrs ut för ca 800 kr/månad, i dagsläget finns två platser lediga (2017-02-23)
- 26 p-platser hyrs ut för ca 350 kr/mån, en person står i kö (2017-02-23)
Kontaktperson för bilkön - 08-6200663

Riksbyggen sköter den ekonomiska förvaltningen. Överlåtelseavgiften är på 1 120 kr pantsättningsavgiften är 448 kr, dessa betalas av köparen.

Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg på försäkringen för samtliga medlemmar så köparen behöver enbart en hemförsäkring.

Utöver månadsavgiften tillkommer en obligatorisk avgift om 218 kr/mån för bredband, tv och telefoni via Telia. Det inkluderar basutbudet av tv-kanaler, 50 mbit bredband samt uppkopplingsavgift till IP-telefoni. Mediacentralen är integrerad i elcentralen.

Karta

Hässelby Strand Hässelby

Melongatan 20, 4tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg