190
MED8CE2C53E0F0C478393882CDCE5518975

Såld!

Vällingby Centrum, Vällingby

Kirunagatan 25 H


Såld!
Slutpris: SEK 2,025,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson


UNIK CHANS att förvärva en av Vällingbys häftigaste tvåor!

Arkitektritad etagélägenhet ett stenkast från Vällingby C.
Perfekt läge med goda kommunikationer, fina grönområden och stort serviceutbud runt hörnet. Missa inte chansen, varmt välkommen på visning!

Om området

Vällingby räknas som ett viktigt verk inom svensk modernism och stadsplanering. Stadsplanen togs fram 1947-1950 under ledning av stadsplanedirektören arkitekt Sven Markelius. Tanken var att bygga en ny sorts stadsdel som inte skulle bli en sovstad utan bli en så kallad ABC-stad med arbetsplatser, bostäder och centrum i samma område. Som Sveriges första ABC-stad fick Vällingby stor uppmärksamhet, även internationellt. Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Vällingby centrum invigdes hösten 1954, och har under åren 2004-2008 genomgått en stor upprustning och modernisering. Våren 2008 invigdes det nya centret som nu har fått namnet Vällingby City. En av de nya byggnaderna, K-fem ritad av Gert Wingårdh, utsågs 2008 till Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Buss 118 tar dig till Spånga C och buss 179 tar dig till både Spånga och Kista. Med tunnelbanans gröna linje tar det ungefär 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,376 inkl värme, VA & Kabel-TV
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea47 kvm
Våning2
LägenhetsnummerA2:4
Byggår2005

Bilder

Kirunagatan 25 H

Vardagsrum

Kök

Kök

Entré

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
- ENTRÈPLAN -

KÖK
I direkt anslutning till hallen ligger köket. Köksluckorna är modernt vita med ett turkost stänkskydd. Golvet är av ekparkett och är genomgående i hela lägenheten. Fönstret fyller köket med ett härligt ljus. I köket finns kyl, frys, diskbänk med dubbla hoar och spis.

DUSCHRUM
Stilrent duschrum med handdukstork, kommod, spegelskåp och golvvärme. Väggarna är av vitt kakel och klinkergolv i gråkulör. Förberett för tvättmaskin.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med plats för den större soffgruppen. Stora fönsterpartier genererar ljusinsläpp och ger en härlig utsikt över föreningen lummiga innergård. Från vardagsrummet tar du den belysta trappen upp mot sovrummet.

- ÖVRE PLAN -

SOVRUM
Här har du fönster i två väderstreck och garderober. Gott om plats för dubbelsäng.
Antal rum
2 rum
Boarea
47 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 2
Avgift
SEK 3,376 inkl värme, VA & Kabel-TV
Andel i föreningen
2.72621 %
Andel av årsavgiften
2.72622 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2005
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd. 1/23/2009
Energiprestanda
150 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
BRF Drömlyan 1
Om föreningen
Brf Drömlyan består av 30 st lägenheter i två hus som byggdes 2005. I föreningen finns två st tvättstugor i entréplan, cykelförråd samt parkeringsplatser.
Parkering
P-plats går att hyra för ca 300 kr/mån, carportplats går att hyra för ca 500 kr/mån. Till platserna är det separat kö.

Karta

Vällingby Centrum Vällingby

Kirunagatan 25 H

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg