190
MED4963AEDFA76F4A5888AE9A63C1F572C0

Såld!

Spånga Bromsten, Spånga

Bygärdesvägen 2A, 1 tr


Såld!
Slutpris: SEK 1,770,000

Ansvarig mäklare

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 1,5:a om 39 kvm i trivsamma Bromsten. Stambytt badrum. Trevligt vardagsrum med sovalkov. Fiber indraget. Stabil förening med låga avgifter. Nära affärer och Bromstens centrum med bussar. Gångavstånd till Spånga C med pendeltåg (12 min till T-centralen).

Om området

Lägenheten är belägen i ett lugnt område ca 1,2 km från Spånga centrum. Vid Bromstens torg finns mataffär, tobaksaffär och restaurang. Spånga centrum har ett större utbud med butiker, restauranger, banker, apotek, vårdcentral m.m. För den som tycker om att röra på sig finns här goda möjligheter. Fina promenadstråk finns att upptäcka på Järvafältet som inte ligger långt bort. Spånga Bollcenter med badminton, squash, golf och innebandy samt Spånga IP med fotbollsplaner, ishall och friidrottsanläggning ligger även de på bekvämt promenadavstånd.

Kommunikation

Till närmsta busshållsplats är det ca 300 meter. Busslinje 118 trafikerar sträckan Spånga station - Hallonbergen (via Rissne) och buss 512 trafikerar sträckan Spånga station - Solna centrum. Ca 2-6 minuters bussresa till pendeltåget i Spånga och ungefär 8 minuter till tunnelbanans blå linje i Rissne.

Närservice

Vid Bromstens torg finns matbutik, tobaksaffär och restaurang, dit är det ca 250 meter. Spånga centrum har ett större utbud med butiker, restauranger, banker, apotek, vårdcentral m.m. I närliggande Vällingby City, Kista galleria och Barkarby Handelsplats finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,559 inkl värme, VA & Kabel-TV
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1.5 rok
Boarea39.5 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer102
Byggår1967

Bilder

Vardagsrum med stort fönsterparti

Vardagsrum

Sovalkov

Stambytt badrum

Kök och matplats

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL
Praktisk hall med parkettgolv och tapetserade väggar. Här finns linneskåp, städskåp samt en ingång till rymlig klädkammare.

KLÄDKAMMARE/FÖRRÅD
Stor klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter.

BADRUM
Stambytt badrum med vitt kakel och svart klinker. Här finns badkar, wc, handfat, spegelskåp och handdukstork.

KÖK
Ett bra arbetskök med gott om skåp och avställningsytor. Fönster som ger ett fint ljus med och plats för ett mindre matbord.

VARDAGSRUM
Det stora vardagsrummet har härligt ljusinsläpp från fönster och en praktisk sovalkov med plats för bred säng. Ekparkett på golvet och ljusmålade väggar.
Antal rum
1.5 rum
Boarea
39.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 3
Avgift
SEK 2,559 inkl värme, VA & Kabel-TV
Andel i föreningen
0.041 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1967
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd. 2/11/2009
Energiprestanda
133 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övrigt
Till bostaden hör ett källarförråd.
I föreningen finns en nyrenoverad tvättstuga samt cykelrum.
Förening
Namn
BRF Oskar 11
Om föreningen
Brf Oskar 11 består av 18 bostadsrätter upplåtna som bostäder samt 2 bostadsrätter upplåtna som lokaler med adress Bygärdesvägen 2 och 2 A.
Kabel-TV/Bredband
Ansluten till kabelnät via Canal Digital.

Föreningen har en grillplats på baksidan för medlemmarna.
Tv och bredband
Bredband finns via Stockholms stadsnät.
Parkering
Parkering med elstolpe framför huset, 300kr/mån.
Renoveringar
2011: Stambyte av badrum samt kök, avslutades under 2012. Elstammar byttes till jordat samt installation av ny elcentral. Allmän uppfräschning av fastighetens trapphus och tvättstuga. 2015 Byte av alla fönster till 3-glas fönster.

Karta

Spånga Bromsten Spånga

Bygärdesvägen 2A, 1 tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg