190
MEDFE418B7A5380401E8F444806252B87BD

ÄNTLIGEN ett familjehus om totalt 277 kvm i populära Hässelby Sö

Såld!

Hässelby Södra Villastad, Hässelby

Vidholmsbackarna 88


Såld!
Slutpris: SEK 7,265,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

SÅLD INNAN VISNING!

ÄNTLIGEN ett familjehus om totalt 277 kvm i populära Hässelby Södra Villastad ! Utmärkt planlösning med ett masterbedroom som ger er högsta möjliga hotellkänsla. Huset har bl.a bastu, stor stenlagd uppfart, eldstäder samt en fantastisk trädgård med många soltimmar.

- Tre eldstäder
- Friköpt tomt
- Exklusiva badrum & kök
- Uthyrningsmöjligheter
- Uppfart med plats för flera bilar & båtar

Välkomna hem!

Om området

Välkommen till Hässelby södra villastad! Hässelby har väldigt fina naturområden. Du hittar både cykel - och promenadvägar, naturreservat, båtplatser, fina bad och en golfbana. Dessutom har du en underbar närhet till Mälarens vatten. Välkommen att trivas i grönskade Hässelby!

Kommunikation

Hässelby har goda kommunikationer med både buss och tunnelbana. Områdets tunnelbanestationer är Hässelby Gård och Hässelby Strand. Det går även busslinjer till både Spånga och Barkarby där pendeltågstationer finns.

Närservice

I Åkermyntan (centrum) finns ett visst utbud av service med livsmedelsaffärer, apotek och restauranger m m. I området finns flera förskolor och grundskolor. Närmaste gymnasium finns i Hässelby strand.

Parkering

Garage med plats för 1 bil samt 4 bilar på uppfarten.

Övrigt

Hässelby Villastad är en stadsdel i Västerort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Hässelby strand, Hässelby gård, Vinsta, Kälvesta samt till Järfälla kommun och över vattnet (Mälaren) till Ekerö kommun. Stadsdelen är den västligaste i Stockholm, samt den till ytan största.
Hässelby hembygdsmuseum ligger på Riddersviksvägen, i det hus som var kommunalhus i Hässelby villastads köping 1926-49.
Riddersvik är en herrgård som ligger i stadsdelen Hässelby Villastad vid Mälarens strand. På andra sidan vattnet skådas Ekerö. Det finns en ångbåtsbrygga i Riddersvik. I skogsområdet kan man jogga eller rida, det finns även en led utefter vattnet. Från Riddersvik går Berghamns brygga längs klipporna vid vattnet till Fagerstrand i Hässelby Villastad. På sommaren finns badmöjligheter.

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum8 rok
Boarea169 kvm
Biarea108 kvm
Tomtarea624 kvm
Byggår1970
Driftskostnad3,574 kr/månad

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Exklusivt kök

Vidholmsbackarna 88

Sällskapsyta

Lyxigt badrum

Terrass som förlänger sommaren

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning

- ENTRÉPLAN -

ENTRÉ
Från den nylagda uppfarten från 2016 välkomnas ni in i en härlig hall, stor nog att rymma två stora garderober och plats för avhängning. Klinkers med golvvärme samt en ekparkett ligger på golvet!

KÖK
Fantastiskt fint och inbjudande kök med sociala ytor. Exklusiv inredning från Ballingslöv! Detta kök rymmer all tänkbar extra bekvämlighet. Här finns en extra bred 80cm spishäll, varmluftsugn, ångugn, kombinerad micro/ugn samt värmeskåp för att exempelvis hålla tallrikarna varma, allt från SIEMENS. Köket erbjuder även en inbyggd kaffe- och espressomaskin i rostfritt stål.
Stor kyl och frys( 70 cm bred) i rostfritt från SIEMENS. Spisfläkten är i glas från Miele. De stora breda kakelplattorna i vitt ovan bänkskivan ger ett modernt och stilrent intryck. I taket sitter flera infällda spotlights för att kunna justera till perfekt, stämningsfullt ljus, här sitter även inbyggda högtalare i taket! Som om inte allt detta vore nog finns här även en braskamin! Köket har plats för större matbord.

VARDAGSRUM/SÄLLSKAPSRUM
Nyrenoverat sällskapsrum från 2017 med infällda spotlights i taket, vita väggar och ekparkett. Här kan ni avnjuta mysiga kvällar i soffan framför den inbjudande braskamin i täljsten. Rummet erbjuder både plats för större soffgrupp samt läshörna eller plats för större matbord. Här finner ni utgången till det stora trädäcket på baksidan av huset. Här finns en vedeldad badtunna att nyttja året om! I trädgården finns även två dammar, i den ena huserar just nu Karpfiskar! För den med gröna fingrar finns ett fint växthus och ett antal odlingslådor och rabatter att tillgå.

MASTER BEDROOM
Unikt stort sovrum med plats för dubbelsäng! Ljus, mysig heltäckningsmatta gör det härligt att sätta ner fötterna på golvet på morgonen! Stora garderober med skjutdörrar längs ena väggen ger möjlighet till mycket förvaring! Härifrån tar du dig till det exklusiva badrummet med hotelkänsla.

BADRUM
Det stora sovrummet har en separat ingång till ett stort och lyxigt badrum med spa-känsla! Badrummet är helkaklat i granitsten med breda stilrena plattor i grått, golven går i matchande ton och utförande. Här ligger givetvis golvvärme! Badkaret med färgterapi från VictorySpa tillsammans med infällda spotlights i tak och väggnischar ger er en riktig spakänsla! Badrummet är utrustat med ett extra brett handfat med dubbla Tapwell-blandare. En glasskiva ger en stilren avskiljning till duschutrymmet, även här sitter en Tapwell-blandare! Vägghängd toalett. Två öppningsbara fönster i badrummet samt en effektiv pax fläkt gör att det är lätt att vädra igenom.

WC
I anslutning till hallen finns en mindre helkaklad wc. Vitt kakel men fina detaljer i ljusgrå mosaik. Grått klinkergolv. Vägghängd toalett.

- ÖVRE PLAN -
Charmigt sluttande tak är genomgående alla rum på övervåningen!

SÄLLSKAPSRUM
Här är väggarna i ljusgrön kulör och golvet av fin ekparkett. Plats för soffgrupp alternativt kontorsdel. I taket finns ett stor takkupa för ljusinsläpp.

SOVRUM 1
Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng, golvet är ett laminatgolv i furu och väggarna i ljus kulör. Här finns även inbyggda garderober med skjutdörrar för bra förvaring. Direkt utanför sovrummet finns ytterligare förvaringsmöjligheter i form av klädkammare.

BADRUM 2
Badrummet på övre plan är inrett med modernt ljust kakel, badkar wc samt tvättställ.

SOVRUM 2
På motsatt sida av övervåningen ligger det andra sovrummet. Även detta har plats för dubbelsäng och bra förvaring i form av inbyggd garderob med skjutdörr. Vita väggar och en fondvägg i grå/blå ton. Utanför sovrummet finns även här en klädkammare.

- KÄLLARPLAN -
I det stora källarplanet hittar du allt från tvättstuga och matkällare till bastu och verkstad!

BASTU
I källaren ligger källan till värme, en bastu! Mysig bastu med klinkergolv gör det lätt att hålla rent. Duschutrymmet intill bastun är helkaklat i vitt och på golvet ligger grått klinker. Golvvärme och handdukstork finns.

GILLESTUGA
Inrett sällskapsrum med trägolv i vitlaserad furu och vitmålade väggar. Ett rum stort nog att rymma såväl soffgrupp som musikutrustning!

VERKSTAD OCH FÖRRÅD
Ytterligare två stora rum finns i källarplanet, det ena används just nu som verkstad och det andra rummet som förråd.

WC
Källaren är utrustad med ännu en toalett. Fint berikad med vitt kakel och grått klinker. Vägghängd toalett.

TVÄTTSTUGA
Huset har en stor tvättstuga med en tvättmaskin av märket LG och en torktumlare av märket BOSCH. Tvättstugan erbjuder plats för mycket förvaring i skåpen. Tack vare den generösa bänkytan är det lätt att sortera tvätten! Vitmålade väggar som är kakelbeklädda över bänkytorna, golvet är av grått klinker.

2017 Taktvätt
2017 Sällskapsrummet entréplan renoverades
2016 Ny dränering i samband med uppförandet av den nya uppfarten på norrsidan
2016 Nylagd markstensuppfart
2012 Badrum entréplan renoverades
2012 Wc entréplan renoverades
2012 Tvättstugan renoverades
2012 Badrum källarplan renoverades
2010/2011 Fönster bytta förutom på källarplan
2010 Köksutrymmet renoverades
2010 Träfasad målades om
2010 Två värmeluftspumpar installerades
2010 Nya radiatorer entréplan
Antal rum
8 rum varav 4 sovrum
Boarea
169 kvm
Biarea
108 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
1½-plansvilla med källare
Byggnadsår
1970
Uppvärmning
Direktverkande el och luftvärmepump samt utvärmning via braskamin
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd. 5/4/2017
Energiklass
E
Energiprestanda
77 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Källargrund
Grundmur
Betongplatta
Fasad
Trä och tegel
Fönster
3-glas + 2-glas
Bjälklag
Betong/trä
Tak
Betongpannor
Fastighetsbeteckning
Malörten 18
Övrigt
Förekommande äldre elsystem samt nyare uppdaterade elsystem.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 42,893 / år
Driftskostnad, varav
VA
SEK 3,733
Uppvärming
SEK 28,724
Renhållning
SEK 1,493
Försäkring
SEK 8,943
Beräknat antal personer
3
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,049 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 3,743,000
Byggnadsvärde
SEK 2,098,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 4,110,000
Tomt
Areal
624 kvm
Planbestämmelser
Pingstliljan m m
Stadsplan, beslutad
Datum: 1964-12-28

Malörten t 8-21
Tomtindelning, beslutad
Datum: 1967-02-03

Östra mälaren
Ytvattenskydd, beslutad
Datum: 2008-11-25
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Karta

Hässelby Södra Villastad Hässelby

Vidholmsbackarna 88

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg