190
MED8EDA7D795DBE4FDDA74E5347BF0F7AE2

Såld!

Hässelby Södra Villastad, Hässelby

Brändövägen 71B


Såld!
Slutpris: SEK 7,400,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

ARKITEKTRITAD PERFEKTION PÅ BRÄNDÖVÄGEN!
Familjeidyll i populära Hässelby Södra Villastad
om totalt 223 kvm!

Detta hus erbjuder er :
- Sjöutsikt
- Eldstad
- Bergvärme
- Friköpt tomt på över 1000 kvm
- Möjlighet att placera ett attefallshus på tomten
- Fiber indraget

Varmt välkomna till ett hem att bli förälskad i!

Om området

Välkommen till Hässelby södra villastad! Hässelby har väldigt fina naturområden. Du hittar både cykel - och promenadvägar, naturreservat, båtplatser, fina bad och en golfbana. Dessutom har du en underbar närhet till Mälarens vatten. Välkommen att trivas i grönskade Hässelby!

Kommunikation

Hässelby har goda kommunikationer med både buss och tunnelbana. Områdets tunnelbanestationer är Hässelby Gård och Hässelby Strand. Det går även busslinjer till både Spånga och Barkarby där pendeltågstationer finns.

Närservice

I Åkermyntan (centrum) finns ett visst utbud av service med livsmedelsaffärer, apotek och restauranger m m. I området finns flera förskolor och grundskolor. Närmaste gymnasium finns i Hässelby strand.

Övrigt

Hässelby Villastad är en stadsdel i Västerort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Hässelby strand, Hässelby gård, Vinsta, Kälvesta samt till Järfälla kommun och över vattnet (Mälaren) till Ekerö kommun. Stadsdelen är den västligaste i Stockholm, samt den till ytan största.
Hässelby hembygdsmuseum ligger på Riddersviksvägen, i det hus som var kommunalhus i Hässelby villastads köping 1926-49.
Riddersvik är en herrgård som ligger i stadsdelen Hässelby Villastad vid Mälarens strand. På andra sidan vattnet skådas Ekerö. Det finns en ångbåtsbrygga i Riddersvik. I skogsområdet kan man jogga eller rida, det finns även en led utefter vattnet. Från Riddersvik går Berghamns brygga längs klipporna vid vattnet till Fagerstrand i Hässelby Villastad. På sommaren finns badmöjligheter.

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Boarea165 kvm
Biarea58 kvm
Tomtarea1,047 kvm
Byggår1956
Driftskostnad3,392 kr/månad

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Välkomna till Brandövägen 71B!

Kök med ljusinsläpp

Brändövägen 71 B

Fri utsikt från samtliga sovrum mot mälaren

Terrass med Mälaren som granne

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
-MARKPLAN-

HALL - En ljus hall välkommnar er in i detta underbara hus! Här finns plats för att hänga av sig ytterkläder. På golvet ligger klinker i en ljus fin ton. I direkt anslutning till hallen finner ni ingången till källaren.

KÄLLARE - Stor källare med såväl tvättstuga som kaklat duschutrymme och bastu. Här finns även en matkällare som i dagsläget tjänar som vinkällare! Den stora källaren ger plats åt mycket förvaring.

VARDAGSRUM - Stort vardagsrum med ljusa väggar och stora fönsterpartier för en fantastiskt ljusinsläpp. Utgång till den stora altanen i allra bästa solläge och med fantastisk sjöutsikt! Altanen ligger i rakt söderläge och följer längs husknuten och fortsätter runt i österläge med magisk eftermiddags- och kvällssol. På altanen njuter ni av såväl soliga dagar som härliga grillkvällar! Vardagsrummet är utrustat med öppen spis för mysiga hemmakvällar. På golvet ligger en snygg ekparkett. Vardagsrummet erbjuder även plats för ett större matbord och den öppna planlösningen mot varsdagsrumsdel bjuder in till ett socialt och trevligt umgänge.

SÄLLSKAPSRUM / SOVRUM 1 - I anslutning till vardagsrummet finner ni ytterligare ett större rum som kan användas som såväl sällskapsrum, sovrum eller arbetsrum. Detta är en tillbyggnad som uppfördes 2003. Nya ekparkettgolv samt 3-glasfönster i samband med att tillbyggnaden uppfördes. Rummet är stort och ljust med stora fönsterpartier samt ett avlångt fönster från golv till tak som ger en unik detalj till detta fina hus. Sjöutsikt även från detta rum!

KÖK - Ett kök med stora arbetsytor, utrustat med allt ni behöver! Stor kyl och frys samt micro, ugn och induktionshäll, allt i rostfritt stål från märket SIEMENS. Stilfullt kök med vita skåpsluckor, grå bänkskivor samt integrerad diskmaskin. På ena sidan av köket sitter ett vitt kakel över diskbänk och arbetsytor, här finns även ett fönster och ger ett härligt ljusinsläpp. På motsatt sida erbjuds stora bänkytor och här sitter en glasskiva på väg med härlig färgton. Köket erbjuder en plats för ett större matbord. Från köket tar ni er ut till den stora altanen i västerläge som inbjuder till att avnjuta stora middagar tillsammans!

WC - Direkt i anslutning till hallen finner ni en mindre WC med toalett och handfat.

-ÖVRE PLAN-

SÄLLSKAPSRUM / SOVRUM 2 - I den tillbyggda delen på övre plan finner ni ett härligt ljust rum med snygg ekparkett på golvet, stort nog att tjäna som vardagsrum eller sällskapsrum, men fantastiskt som ett master bedroom. Ett runt fönster på ena väggen blir en fin detalj till rummet. Stora fönsterpartier vätter mot söder och ger en fantastiskt utsikt över vattnet! Nya golv och 3-glasfönster i samband med uppförandet av tillbyggnaden 2003.

HALL - En långsmal hall, även här med ekparkett på golvet, leder in till de tre sovrummen på övre plan. I hallen finns praktisk förvaring i form av fyra dubbla platsbyggda garderober. Ingång till en stor vind med plats för mycket förvaring.

SOVRUM 3 - Ett mysigt sovrum med utgång till balkong i söderläge! Vita väggar och plitternya golv av ekparkett samt nya 3-glasfönster.

SOVRUM 4 - Sovrum med plats för dubbelsäng, även här utgång till balkongen. Ljusa väggar och splitternya golv av ekparkett samt nya 3-glasfönster.

SOVRUM 5 - Sovrum med plats för större säng. Utgång till den stora balkongen. Vita väggar och en grå fondvägg. Splitternya golv av ekparkett samt nya 3-glasfönster.

BADRUM - Helkaklat badrum med två stora infällda speglar i väggen. Kliker i matchande ton Handfat med kommod för bra förvaring. Badrummet är utrustat med duschkabin och handdukstork.
Antal rum
6 rum varav 4 sovrum
Boarea
165 kvm
Biarea
58 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
1½-plans villa med källare
Byggnadsår
1956
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd. 4/11/2017
Energiklass
E
Energiprestanda
78 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Krypgrund
Stomme
Lättbetong
Fasad
Puts
Fönster
2-glas + 1 isolerglas
Tak
Betongpannor
Fastighetsbeteckning
Fjällviolen 48
Övrigt
Den tekniska livslängden på balkongen har gått ut.
- Bör åtgärdas.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 40,700 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 23,000
VA
SEK 4,000
Renhållning
SEK 3,200
Försäkring
SEK 10,500
Beräknat antal personer
4
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,049 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 3,545,000
Byggnadsvärde
SEK 1,718,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 3,229,000
Tomt
Areal
1047 kvm
Planbestämmelser
Kv fjällviolen mm
Stadsplan, beslutad
Datum: 1970-03-04
Anmärkning: Utgått.

Östra mälaren
Ytvattenskydd, beslutad
Datum: 2008-11-25

Fjällviolen t 47-48 upphävd
Fastighetsplan, avregistrerad
Datum: 1996-08-19
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Samfällighet, servitut etc.
Last, Avtalsservitut: Tunnel, 01-IM2-57/484

Karta

Hässelby Södra Villastad Hässelby

Brändövägen 71B

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg