190
MEDDF8C0E56A08C4E56A94D2FD7261C2D87

Såld!

Hässelby - Lövsta allé, Hässelby

Liljeörnsgatan 70, 1 tr


Såld!
Slutpris: SEK 2,100,000

Ansvarig mäklare

Bostaden är i utmärkt skick med genomgående hög standard och ett underbart ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. Den inglasade balkongen förlänger sommarsäsongen och inbjuder till trevliga fikastunder. Utmärkt förvaring med klädkammare i lägenheten och förråd på vinden. Hiss finns i huset.

Lägenheten är belägen i ett trevligt område med närhet till både tunnelbana och närservice. En liten bit bort finner du Vällingby City med ett större utbud av affärer och restauranger. Även Mälarens strand ligger i närheten med fina badplatser och promenadstråk. Grimsta naturreservat erbjuder vackra löparspår och där finns även ett utomhusgym för allmänheten.

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,301 inkl värme, VA & Kabel-TV
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Boarea61 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer1722 (SKV 1102)
Byggår2008
Driftskostnad375 kr/månad

Bilder

En perfekt plats för fikastunder!

Den inglasade balkongen förlänger sommarsäsongen

Välkommen till Liljeörnsgatan!

Ljus öppen planlösning

Utgång till balkongen från vardagsrummet

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL
Inbjudande hall med ekparkettgolv, ljust tapetserade väggar och hatthylla. Parkettgolvet är genomgående i lägenhetens alla rum. Fönsterpartier i väggen mot vardagsrummet ger extra ljusinsläpp till hallen.

BADRUM
Snyggt och stilrent med ett ljusblått klinkergolv med behaglig golvvärme och vitkaklade väggar med en blå bård. Dusch med svängbara duschväggar, wc, tvättställ och spegelskåp. Förberett för tvättmaskin.

KLÄDKAMMARE
Ingång från hallen till en väl tilltagen klädkammare som även kan användas som arbetsrum. Ekparkett på golvet och vita väggar. Fasta hyllor, ett linneskåp och ett städskåp ger smart förvaring.

VARDAGSRUM
Ett fantastiskt ljust rum med öppen planlösning mot kökets matplats. Ekparkett på golvet och väggarna pryds av ljusa tapeter. Från vardagsrummet är utgången till den härliga inglasade balkongen.

KÖK
Välplanerat kök i eklaminat med vitt kakel över de mörka laminatbänkskivorna. Utrustat med en kombinerad kyl/frys, ugn, spishäll och köksfläkt. Samtliga rostfria från Electrolux (2008).

SOVRUM
Ett rogivande sovrum med ekparkett och blommiga tapetserade väggar. Här finns plats för både dubbelsäng, garderober och arbetshörna.
Antal rum
2 rum
Boarea
61 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 3, hiss finns
Avgift
SEK 4,301 inkl värme, VA & Kabel-TV
Driftskostnad
SEK 4,500 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,000
Försäkring
SEK 2,500
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
0.80549 %
Andel av årsavgiften
0.80549 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus med hiss
Byggnadsår
2008
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd. 4/8/2010
Energiprestanda
113 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Till bostadsrätten hör ett vindsförråd om ca 3,9 kvm som du enkelt når med hissen. Där finns även ett barnvagnsrum.
Förening
Namn
Brf Salongen
Om föreningen
Brf Salongen består av 4 flerbostadshus med totalt 105 lägenheter på gatorna Astrakangatan, Liljeörnsgränd och Liljeörnsgatan. Tillhörande finns ett garage där föreningen disponerar 46 platser (ca 700 kr/mån) och det fins även 25 p-platser ute (ca 350 kr/mån). Kontakta styrelsen för mer information. Föreningen har gemensamt cykel- och barnvagnsförråd samt tvättstuga på innergården.

Kabel-TV genom Com Hem och Bredband genom Bravo eller Com Hem. Fiberanslutning finns med bredbandshastighet upp till 100/100mb.

Ekonomisk förvaltning sköts av HSB. Överlåtelseavgiften är på 1 120 kr och betalas av säljaren. Pantsättningsavgiften på 448 kr och betalas av köparen.

Besök gärna föreningens hemsida, www.brf-salongen.se.

Karta

Hässelby - Lövsta allé Hässelby

Liljeörnsgatan 70, 1 tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg