190
MED51D1781717D94EDDA67FB6ED8EB2B67B

Såld!

Hässelby Södra Villastad, Hässelby

Berguddsvägen 18A


Såld!
Slutpris: SEK 6,400,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Välkommen till denna optimalt planerade och mysiga 2- plansvilla om ca 144 kvm med Mälaren runt hörnet och sjöutsikt från vissa rum och balkong. Huset är byggt 1999 och präglas av mycket ljus och harmoni i form av flertalet vackra fönster/glasdörrar, trevlig utemiljö och vacker inredning med exklusiv kvalitetskänsla. På entréplanet välkomnas du av generösa sällskapsytor med ett luftigt och ljust vardagsrum med braskamin och direkt access till träaltanen, vidare finner man det rymliga badrummet med bastu för kalla vintrerdagar. Nolteköket med sin stora rymd och luftighet gör det lätt att umgås i stora sällskap. Exklusivt utvalda vitavror tillsammans med inbyggd kaffemaskin och vinkyl lyfter köket till en annan nivå. Från hallen leder trappan upp till det övre planets allrum med särskilt fin rymd och ljus. Här ryms tre bra sovrum samt barnkammare, ett stilrent badrum och utgång till balkong i soligt och skyddat läge med sjöutsikt. Huset har totalt 4 till 5 möjliga sovrum. Läget och den lättskötta trädgården erbjuder en barnvänlig och härlig miljö som ger hög livskvalitet året om. Perfekt med närhet till både kommunikationer och till vacker natur. För barnen är det nära till både en välrenommerad förskola och skola samt till Hässelby södras härliga strandmiljö längs Mälaren. Välkommen hem!

Om området

Välkommen till Hässelby södra villastad! Hässelby har väldigt fina naturområden. Du hittar både cykel - och promenadvägar, naturreservat, båtplatser, fina bad och en golfbana. Dessutom har du en underbar närhet till Mälarens vatten. Välkommen att trivas i grönskade Hässelby!

Kommunikation

Hässelby har goda kommunikationer med både buss och tunnelbana. Områdets tunnelbanestationer är Hässelby Gård och Hässelby Strand. Det går även busslinjer till både Spånga och Barkarby där pendeltågstationer finns.

Närservice

I Åkermyntan (centrum) finns ett visst utbud av service med livsmedelsaffärer, apotek och restauranger m m. I området finns flera förskolor och grundskolor.

Övrigt

Hässelby Villastad är en stadsdel i Västerort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Hässelby strand, Hässelby gård, Vinsta, Kälvesta samt till Järfälla kommun och över vattnet (Mälaren) till Ekerö kommun. Stadsdelen är den västligaste i Stockholm, samt den till ytan största.
Hässelby hembygdsmuseum ligger på Riddersviksvägen, i det hus som var kommunalhus i Hässelby villastads köping 1926-49.
Riddersvik är en herrgård som ligger i stadsdelen Hässelby Villastad vid Mälarens strand. På andra sidan vattnet skådas Ekerö. Det finns en ångbåtsbrygga i Riddersvik. I skogsområdet kan man jogga eller rida, det finns även en led utefter vattnet. Från Riddersvik går Berghamns brygga längs klipporna vid vattnet till Fagerstrand i Hässelby Villastad. På sommaren finns badmöjligheter.

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Boarea144 kvm
Tomtarea604 kvm
Byggår1999
Driftskostnad2,067 kr/månad

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Välkommen till Berguddsvägen 18A!

Underbart läge vid Mälaren

Översikt

Vacker Mälarvy

Vardagsrummet har ett fantastiskt ljusinsläpp

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Entréplan:

Stor entréhall med bra plats för avhängig i skjutdörrsgarderob samt praktiskt förråd under trappan som leder till huset övreplan. Parkettgolv och nymålade vita väggar.

Helkaklat badrum med vitt klinkergolv och vitkaklade väggar med golvvärme samt infällda spotlights i taket. Här finns duschvägg, WC, handfat, handdukstork samt vädringsfönster. Bastun med glasdörr för kalla vinterdagar finner ni även här.

Ljust och rymligt vardagsrum med braskamin i täljsten från Handöl. Fönster i tre väderstreck och helglasad altandörr som leder ut till den stora träaltanen på baksidan med fin kvällsol samt elstyrd markis och infravärme. Parkettgolv och nymålade vita väggar.

Exklusivt kök från Nolte med vitvaror från Siemens utom fläktkåpan, hela köket renoverades 2013. Här finns matplats för 8-10 personer samt fönster åt två väderstreck. Maskinell utrustning: Induktionshäll, fläktkåpa, inbyggnadsugn med självrengöring, varmluftsugn, mikrovågsugn med grillfunktion, inbyggd kaffemaskin, dubbla frys/kyl samt vinkyl. Parkettgolv och tapetserade väggar.

Från köket kommer man in till tvättstugan med groventrén från husets gavelsida. Tvättmaskin, torktumlare, torkskåp samt diskbänk i rostfritt finner ni här. Frånluftsvärmepumpen från NIBE inköpt 2015 (modell F370 CU 3X400V). Här finns det gott om utrymme för förvaring samt ett vädringsfönster.

Övre plan:

Trapphus med infällda spotlights i tak och ekhandledare leder upp till det övre planets allrum med dubbelgarderob. Parkettgolv och nymålade vita väggar.

Sovrum 1 med fyra garderober och utgång till den härliga balkongen med högt & fritt läge samt utsikt över Mälarens vatten samt omgivningarna. Parkettgolv och modernt nymålade väggar.

Barnkammare/sovrum 2 med parkettgolv och nymålade väggar.

Sovrum 3 med parkettgolv och fönster i två väderstreck. Dubbelgarderob och viss sjöutsikt.

Sovrum 4 med parkettgolv och fönster i två väderstreck. Även här finns dubbelgarderob samt viss sjöutsikt. I detta sovrum finns vindslucka med inbyggd stege till rymlig, delvis golvlagd vind med fönster åt tre väderstreck.

Stort och luftigt badrum med golvvärme, klinkergolv och kakel på väggarna från 2012. Duschplats med glasvägg, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork, WC, infällda spotlights samt vädringsfönster.

ÖVRIGT:
x Fastigheten är ansluten till Telia Öppen Fiber. Läs mer på www.oppenfiber.se
x Skorstenen och braskamin är sotad och godkänd i mars 2015
x Samtliga frånluftsdon inkl. filter bytta 2014
x Byte av tak på förrådsbyggdnader (takstolar, råspont, papp samt plåt) 2013
x Byte av Frånluftsvärmepump 2015 till Nibe modell F370
x Befintliga pantbrev uttagna om 4.900.000 kr vilket leder till besparing om ca: 75.000-90.000 kr för en ny köpare då man slipper ta ut nya
x Nymålat 2015 i alla sovrum, vardagsrum, hall och allrum
Antal rum
6 rum varav 3 sovrum
Boarea
144 kvm
Byggnad
Byggnadsår
1999
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump från Nibe köpt 2015
Energideklaration
Utförd. 2/8/2011
Energiprestanda
65 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Krypgrund
Stomme
Trä
Fasad
Trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Fastighetsbeteckning
Nyckelblomstret 53
Övrigt
Farstukvist med entrétrappor åt två håll. Även groventrén har en farstukvist under tak med gott om plats för förvaring.
Övriga byggnader
På baksidan finner ni 2 st förrådsdelar om ca: 9 kvm respektive 6 kvm. Mellan förråden är det takbeklädnad som skydd för cycklar mm. El och praktisk arbetsbänk finns i det större förrådet.

Biluppställningsplats för 2-3 bilar finns samt motorvärmare. Ritning på en carport finns också klart. Detta finner ni under fliken dokument och länkar.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 24,800 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 20,000
VA
SEK 3,000
Renhållning
SEK 1,800
Beräknat antal personer
3
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,049 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 3,697,000
Byggnadsvärde
SEK 2,060,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 4,900,000
Tomt
Areal
604 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Planbestämmelser
Fastighetsplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Samfällighet, servitut etc.
Last, Officialservitut: Väg, 0180-A171/1991 Förmån, Officialservitut: Väg, 0180-A171/1991 Förmån, Avtalsservitut: Serviceledning för vatten och avlopp, 01-IM2-97/48936 Förmån, Avtalsservitut: Elledning, 01-IM2-99/36963

Karta

Hässelby Södra Villastad Hässelby

Berguddsvägen 18A

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg