190
MED7D20E8AF8CC6494F95A689BE25DFE5E7

Såld!

Hässelby Strand, Hässelby

Mirabellbacken 16


Såld!
Slutpris: SEK 1,650,000

Ansvarig mäklare

Välkomna till en charmig 1:a med stor uteplats i söderläge med egen trädgård som omgärdas av insynsskyddande buskar. Lättmöblerad lägenhet med generös takhöjd och stora fönsterpartier. Stambytt duschrum och rymlig klädkammare. Runt knuten finns Mälarens strand med bad och båtplatser. Låg avgift. Populär och välskött förening. 5 minuter till Tunnelbana.

Om området

Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Till Mälaren som erbjuder allt i form av bad, båtliv, fiske och promenadstråk är det ungefär 150 meter. Här kan man välja på flera olika badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig även en fin strandpromenad. Grimstaskogen ligger runt hörnet med fina motionsspår och möjligheter till jogging, promenader m.m.

Kommunikation

Promenadavstånd (ca 300 meter) till tunnelbanans gröna linje vid Hässelby strand. Med tunnelbanan tar det sedan några minuter till Vällingby centrum och drygt en halvtimme in till Stockholms central. Busshållsplats för linje 119, trafikerar sträckan Backlura - Hässelby strand - Hässelby gård - Spånga station.

Närservice

Hässelby Strand har ett eget centrum vid Tunnelbanan, där det för närvarande sker en utbyggnad med tillskott av butiker.
I Hässelby gårds centrum finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.
I närheten finner ni Hässelby Parklek med en helt ny lekmiljö med bland annat grillhus, klätternät, studsmatta och mycket mer. Lekplatsen är tillgänglighetsanpassad med ledstråk och ramper upp till de olika terrasserna med lekutrustning.

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,164 inkl värme, VA & Kabel-TV
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Boarea34 kvm
Våning-1
Lägenhetsnummer458
Byggår1957

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Ingång från uteplatsen

Vardagsrum

Ljust kök

Rum med stora fönsterpartier

Egen uteplats

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL
Rymlig och välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder. Redan här möts man av ljuset från de stora fönsterpartierna från vardagsrummet. Ingång till stor klädkammare.

KLÄDKAMMARE
Klädkammare med mycket bra förvaringsmöjligheter. Hyllor och stänger för smart förvaring.

RUM
Vardagsrum med tre stora fönsterpartier bidrar till ett fint ljusinsläpp och utgång till solig uteplats med egen trädgård. Ekparkett och tapetserade väggar. Plats för både soffgrupp och säng.

KÖK
Kök med vit skåpinredning, vitt kakel, stor rostfri diskbänk samt ljus arbetsbänk. Här finns spis och kyl/frys. Fönster vid matplats.

DUSCHRUM
Stambytt duschrum med vitt kakel och våtrumsmatta. Duschhörna, wc, spegelskåp med belysning, handfat och tvättmaskin.
Antal rum
1 rum
Boarea
34 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
-1 av 3
Avgift
SEK 2,164 inkl värme, VA & Kabel-TV
Andel i föreningen
0.11856 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus med hiss
Byggnadsår
1957
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd. 11/17/2010
Energiprestanda
141 kWh/m² (Atemp) och år
Övrigt
Till lägenheten hör ett källarförråd i samma port.
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Altandörr ut till insynsskyddad uteplats i bästa söderläge där man i lugn och ro kan njuta av solens strålar.
Förening
Namn
Mirabellen
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen Mirabellen är en av Stockholms största föreningar med totalt 459 lägenheter och 61 lokaler fördelade på 19 hus. Husen byggdes under åren 1957-58 och ligger i Hässelby Strands sydöstra del utmed Mälaren strax intill Maltesholmsbadet och Grimsta naturreservat med vackra strandpromenader och motionsslingor. Adresserna är Aprikosgatan, Mirabellbacken och Maltesholmsvägen. Samtliga lägenheter är stambytta 2005-2008.

Det finns 9 gemensamma tvättstugor och även bastu, motionsrum, sy- och vävstuga, snickerilokal, pingislokal, bouleplaner, föreningslokal med mindre kök, övernattningslägenhet och grillplats under tak.

Föreningen förfogar över 70 garage och 144 parkeringsplatser, varav flertalet med eluttag. För närvarande är det kö till dessa. I området finns flera kostnadsfria 7-dygnsparkeringar och fri parkering längs med gatorna.

Föreningen har tecknat ett avtal med Ownit för tv, bredband och telefoni. Alla har tillgång till ett miniutbud och betalar samma avgift för detta. Miniutbudet innefattar bredband, analog TV, fiber-TV med ett visst antal kanaler samt IP-telefoni. Avgiften för tjänsterna är på 208 kronor per månad och lägenhet och debiteras via månadsavin.

Utbyte av hissarna i höghusen på Aprikosgatan pågår och beräknas vra klart i slutet av Juli. Byte av balkongplåtar och takrenovering pågår på Mirabellbacken. Man planerar även för tätning av ventilationskanaler samt installlation av fläktar i låghusen.

Ekonomisk förvaltning sköts av HSB. Överlåtelseavgiften på 1 628 kr betalas av säljaren och pantsättningsavgiften på 698 kr betalas av köparen.

Föreningens kontor finns på Aprikosgatan 27, telefonnummer dit är 08-892570. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.mirabellen.se.
Organisationsform
Bostadsforening
Överlåtelseavgift
SEK 1,593
Pantsättningsavgift
SEK 683

Karta

Hässelby Strand Hässelby

Mirabellbacken 16

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg