190
MEDBA8ED7BD68014C5DB96322189B926565

STOR HÖRNBALKONG i bästa solläge!

Såld!

Spånga Solhem, Spånga

Bennebolsgatan 22, 2tr


Såld!
Slutpris: SEK 2,650,000

Ansvarig mäklare

Bo SOM NYTT i denna genomgående ljusa och fräscha lägenhet byggt 2006, med genomgående parkett i hela lägenheten. STOR HÖRNBALKONG som inrymmer din utemöbelgrupp med bästa solläge från för- till eftermiddag. NÄRA PENDELN med endast ca 7 min promenadavstånd, som tar dig till Stockholm City på ca 12 min! Helkaklat badrum med klinker! Bra förening med stadig ekonomi!

Om området

Solhem är ett stort område i Spånga, mestadels ett genuint gammalt villaområde med lugn och trivsam atmosfär.

Området Solhem grundades 1904. I början av seklet var Solhem centralort för Spånga socken. Detta hängde samman med att Spånga Station - som fick ett ståtligt stationshus 1908 - låg i Solhem. Under 1960-talet avstyckades tomter och villor byggdes i modern stil samtidigt som de första radhusområdena kom till samt det första området med flerfamiljshus byggdes då samtidigt på Avestagatan. Idag bor här ca 7 300 invånare (2003).

För mer utförlig information samt historia vänligen besök http://sv.wikipedia.org/wiki/Solhem

Kommunikation

På ca 7 min promenadavstånd finns Spånga Station med pendeltåget mellan Bålsta och Nynäshamn. Med pendeln tar du dig till Stockholm Central på ca 12 min.

Närservice

I Spånga C finns ett visst utbud av service med livsmedelsaffärrer, banker, apotek och restauranger. Från porten är det ca 5 min promenadavstånd till Coop med generösa öppettider till 22:00 på vardagarna, och intill här finns också ICA. I Spånga finns det även rackethallar samt även gym på 1 minuts promenadavstånd. Det är inte heller långt till närliggande Vällingby är det finns ett stort utbud av shopping, restuaranger, gym, bio, bibliotek m.m.

Parkering

Till fastigheterna tillhör ett antal parkeringsplatser utomhus eller i carport. För att hyra parkeringsplats kontaktar man föreningens förvaltareT & T förvaltning AB. Bakom Spånga Tennis- och bordtennisklubb finns besöksparkering som är avgiftsbelagd. (Text och information hämtad från föreningens hemsida). Vid Spånga station finns avgiftbelagd infartsparkering.

Övrigt

I Solhem har du närhet till flera grundskolor; Vinstaskolan, Solhemsskolan, Nälstaskolan samt Spånga gymnasium. Det finns även ett brett utbud av förskolor. Från Solhem når du Mälarens stränder vid Hässelby strand på 10 minuter med bil.

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,285 inkl värme, VA
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Boarea68 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer0014
Byggår2006
Driftskostnad485 kr/månad

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Välkommen till Bennebolsgatan 22!

Genomgående ljust och parkett!

Stilrent kök

Stor matplats

Fullstor kyl och frys

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL
Ljus och rymlig och möblerbar hall med plats för garderob eller byrå för den som önskar. Här finns även plats för hatthylla och skoställ. Väggarna är vitmålade och golvet är av parkett.

KÖK
Modernt och smakfullt kök med klassiska vita köksluckor med fasade kanter och rostfria handtag. God matplatsyta som inrymmer matbord för 6 personer. Den maskinella utrustningen består av separat kyl och frys i full höjd från Bosch, diskmaskin från Electrolux, spis med häll från Bosch och en integrerad köksfläkt från Futurum. Golvet är av parkett och väggarna är målade i vitt.

BADRUM
Vitt helkaklat badrum med golv av klinker i en ljusgrå kulör. Gott om förvaringsmöjligheter för dina hygienartiklar i form av kommod med underskåp samt spegelskåp ovanför handfatet. Här finns också tvättmaskin från Whirlpool, toalett och badkar.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med härligt ljusinsläpp från två väderstreck! Här är golvet av parkett och väggarna målade i vitt. Från vardagsrummet tar du dig också ut på den väldigt stora hörnbalkongen med bästa solläge från för- till eftermiddagen!

SOVRUM 1
Stort sovrum med 4 platsbyggda garderober. Golvet är av parkett och väggarna målade i vitt.

SOVRUM 2
Perfekt barnrum med två garderober. Väggarna är här vitmålade och golvet är av parkett.

KLÄDKAMMARE
Mitt i lägenheten finner ni klädkammaren, med golv av parkett och väggar målade i vitt. Här finns ytterligare en garderob samt klädstång och hyllplan.
Antal rum
3 rum
Boarea
68 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 5, hiss finns
Avgift
SEK 4,285 inkl värme, VA
Driftskostnad
SEK 5,820 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,361
Försäkring
SEK 2,459
Andel i föreningen
1.0578 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus med hiss
Byggnadsår
2006
Energideklaration
Utförd. 12/18/2008
Energiprestanda
138 kWh/m² (Atemp) och år
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Till lägenheten hör ett förråd i förrådslänga på gården.
Förening
Namn
Brf Liv
Om föreningen
Föreningen ombildades med tillträde 2011 för Brf Liv. Fastigheten består av tre flerbostadshus på Bennebolsgatan 22-30 i Spånga och består av 93 lägenheter och inga lokaler.

Föreningens ekonomiska förvaltare är förvaltningsbolaget SBC och de handhar förvaltningen av husen och gården.

Gemensamma utrymmen i föreningen för medlemmarna är tvättstuga, innergård med lekpark och lekstuga för barn, två grillplatser med murad grill, soprum med källsortering samt cykel- och barnvagnsförråd. Tvättstugan finns på nedre botten på Bennebolsgatan 22, cykelförråd finns ute på gården och barnvagnsförråd finns i varje port.

Huset är ett Com Hem anslutet hus. Fiber finns indraget och för leverantör av fiber kan man välja själv på qmarket.se.

Föreningen förfogar över ett antal carportplatser samt uteplatser, samtliga utan el-stolpe. Till dessa tillämpas separat kö.Eftersom byggnaden fortfarande är relativt nybyggd så finns inga stora gjorda eller stora kommande renoveringar. Det som är gjort är att de bytt samltiga lampor i trapphusen till LED och framöver planeras normalt underhållsarbete gällande målning och hissar.

Föreningen förfogar även över 18st hyresrätter. Dessa ses som dolda tillgångar för föreningen som kan säljas av när hyresavtal sägs upp och på så vis generera ekonomiska tillskott till föreningen.

Uppgifter är inhämtade från föreningens hemsida: brfliv.se, från föreningens ordförande och från deras förvaltare SBC.

Karta

Spånga Solhem Spånga

Bennebolsgatan 22, 2tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg