190
MED9430D8AAAA8D4192AFBDE35C16D126C4

Stilren och välplanerad 3:a med inglasad balkong!

Kommande®

Vättersnäs, JÖNKÖPING

Andréevägen 45

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,944 inkl. värme, vatten, 2 förråd och kabel-tv via ComHem.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea73.5 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer6
Byggår1958

Varmt välkommen till denna moderna och välplanerade trea på Andréevägen 45. Med en inglasad balkong i sydligt läge kan du avnjuta många trevliga timmar i alla väder från vår till höst. Ta med dig en kopp te ut och lyssna till regnets droppar eller öppna upp och njut till solens strålar. Solklart ett av lägenhetens bästa attribut! Här bor du med låg månadshyra i en trygg och stabil förening.

Sedan några år tillbaka gjordes en totalrenovering av bostaden med tidlösa nyanser från golv till tak. Materialen valdes med både omsorg och stil vilket ger lägenheten en modern känsla. Det stilrena köket ger plats för ett matsalsbord med två eller fyra stolar. Är ni fler till middagen rymmer vardagsrummet en extra matsalsmöbel för att samla vännerna för middag. Goda sällskapsytor och plats för det större sällskapet! Bostadens större sovrum bereder plats för dubbelsäng och det andra går även att inreda till barnrum eller arbetsrum för den som önskar.

Här finner du en hemtrevlig bostad som är perfekt för den nybildade familjen såväl för dig som söker en lägenhet i ett fantastiskt läge i Jönköping. Området Vättersnäs bjuder på närhet till det mesta där Vättern ligger en kort promenad bort. På området finns Kinnarps Arena, Sannabadet och andra sportanläggningar. Även café och restauranger finns nära till hands och förskola, grundskolor och gymnasieskolor ligger på cykelavstånd från bostadsområdet Vättersnäs. Livsmedelsbutiker vid Österängens Centrum finns på promenadavstånd från bostaden och natursköna omgivningar finns bakom husknuten.

Välkommen hem till ditt nästa boende på Andréevägen 45!

Om området

Vättersnäs är en stadsdel i östra delen av Jönköping, ca 2 km från Jönköping City och som gränsar mot Huskvarna. Ett område som är beläget mellan Vätterns strand och E4-an med villor och mindre flerfamiljshus.

Utbud på området
Rosenlundsbadet, Kinnarps Arena och andra sportanläggningar ligger på gångavstånd från bostadsområdet liksom ett antal mindre och medelstora företag inom handel- och servicesektorn. Livsmedelsbutiker finns vid Österängens Centrum, som ligger c:a 1 km från Vättersnäs.

Naturnära områden
Området karaktäriseras av natursköna omgivningar i närheten av Vätterns strand med möjlighet till fritidsbad och promenader liksom livet kring småbåtshamnen i trakten.

Restaurang- och caféutbud
Inom en radie av 1,5 km finns visst utbud av café och restauranger liksom utmärkta hotell och anläggningar såsom mässområdet Elmia. Jönköpings kommun är en av landets mest restaurangtäta städer med ett rikt utbud av caféer och restauranger, något som också accentueras av Jönköpings 12 000 studenter vid Jönköpings University.
Kommunikation
Busslinje med stomlinje inom Jönköpings stadstrafik binder samman stadens delar med trafik var 10:e minut. Hållplats Elmia ligger c:a 1 km från centrum av området Vättersnäs. Stadstrafiken binder även samman kommunikationerna med Resecentrum, som ligger ihop med Jönköpings Centralstation.

Skola och barnomsorg
Förskola, grundskolor och gymnasier ligger på cykelavstånd från bostadsområdet Vättersnäs. Såväl kommunala som privata förskolor och skolor finns att välja bland.

Fritid - Kultur och nöjen
Jönköpings stad erbjuder mycket kultur och möjlighet att uppleva nöjen. Smålands Musik och Teater med kulturhuset Spira, Konserthuset, Tändsticksområdet är några av de kulturella verksamheter staden erbjuder. Nöjen som biljard, shuffleboard, minigolf, Padelarenor, hockey i Kinnarps Arena, fotboll på Stadsparksvallen i Jönköping och Vapenvallen i Huskvarna är de välkända fotbollsarenorna.
Jönköpings kommun sjuder av ett omfattande ideellt föreningsliv inom alla tänkbara sporter, andra fritidsaktiviteter etc.
ett rikt föreningsliv inom kultur, nöjen och sport m.m.

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration 2019
Årsredovisning 2019
Stadgar 2018
Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
73.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Här stiger du in i en rymlig hall med fint träinspererat laminatgolv i grå nyans och ljusa tapeter på väggarna. Direkt till höger finner du avhängningsmöjligheter och till vänster finns en större svart garderob med praktiska skjutdörrar. Längre in i hallen till höger finner du ytterligare förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober. Härifrån når du bostadens resterande rum.
Kök
Bostadens kök når du från hallen till höger. Här ser du direkt ett enhetligt mönster med en bänkskiva som snyggt matchar golvets mörkare träinspererade nyans. Mellan bänkskivan och de vita skåpluckorna sitter vitt liggande kakel. Ena väggen är klädd i en diskret blommig fondtapet, snygg kontrast med det i övrigt vita köket. Här finns goda förvaringsmöjligheter och bra avlastningsyta. Mot det stora fönstret som ger en härlig utsikt över grönska och en glimt av vättern, får du plats med ett lagom stort köksbord. Utrustat med kombinerad vit kyl/frys från 2020 och diskmaskin från 2019, svart induktionshäll, ugn och fläkt i rostfritt stål.
Vardagsrum
Det rymliga vardagsrummet nås från hallen längre in till vänster. Här finns plats för både matsalsbord och en väl tilltagen soffa. Utmed ena väggen sitter en vacker fondvägg i grå nyans. De övriga väggarna är klädda i ljus tapet med cirkelmönster. På golvet ligger grått träinspererat laminat. Rummets stora fönster som vetter mot den inglasade balkongen släpper in gott om dagsljus.
Sovrum 1
Bostadens första sovrum nås direkt till höger från hallen. Snyggt träinspererat laminatgolv i mörkare nyans matchar med det i övrigt vita sovrummet. Här får du plats med din större drömsäng tillsammans med en extra byrå om så önskas. Genom sovrummets stora fönster har du vätterglimt och härligt ljusinsläpp.
Sovrum 2
Längst in till höger från hallen finns bostadens andra sovrum. Här har du, precis som från bostadens första sovrum och kök, härlig utsikt över grönska och en glimt av Vättern. Ett perfekt rum för barnen eller som kontor. Bra förvaring i form av inbyggda garderober finns till höger och till vänster finns en extra garderob. Mörkare träinspererat laminat ligger på golvet. Väggarna är klädda i vitt och utmed ena väggen sitter en diskret ljus fondtapet.
Badrum
Helkaklat badrum med vita väggar och svart klinker på golvet. De vita liggande plattorna på väggen bryts av med svart smalare kakel bakom duschväggen. Snygg kontrast! Dusch från 2019 finns bakom dörr i frostglas. Utrustat med WC, handfat med kommod och ovan spegelskåp. Extra förvaring finns bakom mindre skåp ovan WC.
Balkong
Bostadens inglasade balkong i sydligt läge gör att du kan avnjuta många trevliga timmar i alla väder från vår till höst. Balkongen är inredd med vitt trägolv och i övrigt vita och grå nyanser. Här finns plats för en mindre soffa eller varför inte ett bord med stolar. Ta med dig en kopp te ut och lyssna till regnets droppar eller öppna upp och njut till solens strålar. Solklart ett av lägenhetens bästa attribut!
Lina Nilsson informerar
- 2 källarförråd ingår till lägenheten.
- Cykelförråd, hobbyrum, verkstad och gym finns i källaren.
- Tvättstuga med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare och stort torkrum finns i källaren.
- P-plats finns via kösystem (100kr/mån) och garageplats finns via kösystem (250kr/mån).
- Trappstädning ingår i månadsavgiften.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 3
Avgift
SEK 2,944 inkl. värme, vatten, 2 förråd och kabel-tv via ComHem.
Andel i föreningen
4.6756 %
Andel av årsavgiften
4.6756 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1958
Energideklaration
Utförd 4/4/2019
Energiklass
D
Energiprestanda primärenergital
109 kWh/m² och år
Förening
Namn
BRF Uppfinnaren 11
Om föreningen
BRF Uppfinnaren nr 11 är en äkta bostadsrättsförening med 26 lägenheter och 1 lokal i Jönköping. Föreningen bildades år 1958.

Gjorda renoveringar
- 2006 Stamrenovering
- 2016 Takrenovering
- 2017 Målning av fasad
- 2018 Dörrbyte
- 2020 Relining avlopp

Ekonomi
Föreningens ekonomi bedöms god och stabil.
Inga avgiftshöjningar är planerade i dagsläget.

Parkering
Garageplats finns att hyra via föreningens kösystem (250 kr/mån). Parkeringsplats finns att hyra via kösystem (100 kr/mån).

Gemensamma utrymmen
I källaren finns ett cykelförråd, hobbyrum, verkstad och ett gym som kan disponeras av alla boende i föreningen.
Tvättstuga finns i källaren med 2 tvättmaskiner, en torktumlare och torkrum. Ena tvättmaskinen är ny från 2015 och den andra från 2020.
Städning av gemensamma utrymmen sker på 2 städdagar per år, en på våren och en på hösten. Varje boende har ett löpande ansvar att hålla gemensamma utrymmen fräscha och trevliga.

Förråd
Två källarförråd tillhör varje lägenhet.

Kabel-tv och bredband
Fastigheten är ansluten till ComHem och kabel-tv ingår i avgiften. Bredband och telefoni tecknas separat av varje boende.

Uppgifterna är kontrollerade med ordföranden 2020-08-25.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
26
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Nej

Karta

Vättersnäs JÖNKÖPING

Andréevägen 45

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg