190
MEDD3C5A9B609C0425D86FCA70CE0B8F899

3:a med kvällssol och utsikt!

Kommande®

Alphyddan, Nacka

Alphyddevägen 25, 6tr


Eller högstbjudande: SEK 3,595,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Kontakta mäklaren för mer information och privat visning!

Välkommen till denna ljusa och rymliga lägenhet i populära Alphyddan! Högt och fritt belägen utan insyn och med fin utsikt mot både Lidingö och Nackareservatet. Lägenheten har en öppen och härlig planlösning samt inglasad balkong i sydväst. Helkaklat badrum och mycket bra förvaringsmöjligheter i flera garderober, klädkammare samt i vindsförråd. I avgiften ingår både basutbud kabel-tv från ComHem samt internet via Ownit:s fibernät. Mycket bra förening med god ekonomi!

Alphyddan är ett populärt område invid Sickla Köpkvarter och med naturen inpå knuten. Nära till all service man behöver och fina strövområden. Snabba kommunikationer in till stan och Hammarby sjöstad i form av tvärbana och bussar.

Om området

Alphyddan som bostadsområde började växa fram och bebyggas under 1960-talet. Idag består områdets bostäder till övervägande del av bostadsrätter. Nära till flera grönområden och badsjöar. Kort promenad till mysigt café vid Svindersvik. I området finns goda lekmöjligheter för barnen i form av flera fina lekplatser.

Kommunikation

Med buss är det cirka 10 minuters restid till Slussen. Det går även att åka Saltsjöbanan och Tvärbanan från Sickla. När tunnelbanan är klar kommer även den ha en station vid Sickla.

Närservice

Ett stenkast bort ligger Sickla köpkvarter med sina ca 150 butiker. Här finns ett brett utbud av både shopping, restauranger, kultur, nöjen och service.

Parkering

Från och med den 20 januari 2020 har parkeringsavgifterna höjts på de allmänna vägarna på västra Sicklaön. Det kostar 10 kronor i timmen mellan klockan 8-17 på vardagar, utom dag före söndag och helgdag. Övrig tid på dygnet är det gratis att parkera.

Boendeparkering
För att prioritera parkering för boende erbjuds en reducerad boendetaxa på 500 kronor för en 30-dagarsperiod eller 30 kronor per dag.

Garageplats i flerbilsgarage finns uppe vid vändplanen (drivs av Brf Alphyddan Ros) och nere vid infarten till Alphyddevägen. Kö kan förekomma.

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,109 inklusive värme, vatten kabel TV, bredband samt balkongtillägg (inglasning 130 kr)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea77 kvm
Våning6 (hiss finns)
Lägenhetsnummer78
Byggår1961
Driftskostnad708 kr/månad

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration Alphyddev. 25
Stadgar BRF Barrträdet 2019
Årsredovisning-brf-barrtradet-2018
Social Video
Kommande

Bilder

Utsikt från balkong

Balkong

Balkong

Kök med utgång till vardagsrum

Matplats med utgång mot vardagsrum

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
ENTRÉ
Välkomnande entré/hall med goda avhängningsmöjligheter, garderober samt klädkammare. Hatthylla samt säkerhetsdörr.

HALLEN är navet i lägenheten. Från denna möblerbara yta når man alla lägenhetens rum och det ger en fin känsla av rymd.

VARDAGSRUM
Ljust och luftigt vardagsrum med parkettgolv och utgång till den inglasade balkongen. Gott om plats för stor soffa och annat möblemang. Högt och fritt läge utan insyn. Fönster med ventilationsläge. Dörröppning mot köket.

BALKONG
Inglasad och öppningsbar balkong i sydväst med sol eftermiddag och kväll. Högt och fritt läge med härlig utsikt mot Hammarbybacken och Globen!

KÖK
Ljus och fint kök med stilrena luckor, bänkskiva i rostfri stål/laminat och vitt kakel över diskbänken. Rymlig matplats invid stort fönster med fin utsikt. Förberett för diskmaskin.

SOVRUM 1
Stort sovrum med ett fritt och insynsskyddat läge med utsikt över Nackareservatet, Svindersvik och Lidingö. Det stora fönstret och rummets ljusa golv ger en härlig känsla av rymd. Här finns gott om plats för både dubbelsäng och trevligt möblemang.

SOVRUM 2
Även här har du gott om plats för stor säng och annat möblemang samt utsikt mot Nackareservatet, Svindersvik och Lidingö.

BADRUM
Fräscht badrum med vitt kakel på väggarna och ljust klinkergolv. Tvättställ med kommod, wc, badkar samt ett badrumsskåp.
Antal rum
3 rum
Boarea
77 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
6 av 8, hiss finns
Pris
SEK 3,595,000 eller högstbjudande
Avgift
SEK 4,109 inklusive värme, vatten kabel TV, bredband samt balkongtillägg (inglasning 130 kr)
Driftskostnad
SEK 8,500 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 6,000
Försäkring
SEK 2,500
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Schablonberäkning
Andel i föreningen
0.6151 %
Andel av årsavgiften
0.61511 %
Reparationsfond
SEK 67
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1961
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft
Energideklaration
Utförd 4/30/2019
Energiklass
F
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övriga byggnader
GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Flera tvättstugor samt spontantvättstuga
- Övernattningsrum
- Relax med bastu och bubbelbad i källaren i hus 33-35
- Grovsoprum
- Hobbyrum
- Pingisrum
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Till lägenheten hör ett vindsförråd samt matförråd på källarplan. På entréplan finns ett cykel - och barnvagnsförråd.

Uppgiven area är baserad på säljarens information och kontrollerad med föreningen. Föreningen garanterar inte att uppgiven area överensstämmer med verklig area. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning före kontraktsskrivning.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Lägenhetens andel av årsavgift har inte gått att få fram från föreningens förvaltare.

NACKA KOMMUN
Nacka kommun har en informativ hemsida där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka C till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se. Nacka kommun kommer att förtätas mycket de närmsta åren. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planer för området. Kontakta Stadsbyggnadsservice på Nacka kommun på stadsbyggnad@nacka.se eller 08-718 80 00 för mer information.
Förening
Namn
HSB Bostadsrättsförening Barrträdet i Nacka
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen Barrträdet äger och förvaltar fastigheterna Sicklaön 84:4 och 84:5 och består av fyra byggnader med adresserna Alphyddevägen 19-35 (endast udda nummer). Föreningen har 192 lägenheter. Föreningen har även lokaler.

Husen är uppförda 1961-1963 och är i god kondition. Stora renoveringar har gjorts, bland annat omläggning av tak 1989, stambyte 1993, installation av fjärrvärme 2002, balkongrenovering och inglasning 2005, byte av låssystem till alla gemensamma utrymmen, renovering av samtliga tvättstugor inklusive nya maskiner 2007, takrenovering 2012 samt fönsterbyte 2013. Under 2015 har all belysningsarmatur i trapphusen bytts ut. Även frånluftsfläktar på taket har bytts ut i de flesta av husen.

GEMENSAMMA UTRYMMEN finns i form av flera fräscha tvättstugor (även spontantvättstuga och grovtvättmaskin), övernattningsrum, samt bastu, bubbelbad och relax som finns i källaren 33-35. Dessa kan bokas via föreningens hemsida. Det finns även grovsoprum, hobbyrum och pingisrum. Cykelrum finns i varje källare och barnvagnsrum finns på flertalet ställen. Till varje lägenhet hör ett källar- eller vindsförråd och ett mindre matkällarförråd. Därutöver finns några ytterligare förråd som hyrs ut (kö kan förekomma). På båda gårdarna finns lekplatser för föreningens yngsta medlemmar.

Kabel-tv via ComHem och bredband via Ownit, ingår i avgiften. Även möjlighet till bredband via Telia Fiber finns.

PARKERING
Från och med den 20 januari 2020 har parkeringsavgiften höjts på de allmänna vägarna på västra Sicklaön.
Det kostar 10 kronor i timmen mellan klockan 8-17 på vardagar, utom dag före söndag och helgdag. Övrig tid på dygnet är det gratis att parkera.

Boendeparkering
För att prioritera parkering för boende erbjuds en reducerad boendetaxa på 500 kronor för en 30-dagarsperiod eller 30 kronor per dygn.

GARAGE
Plats att hyra finns i flerbilsgarage uppe vid vändplanen (drivs av Brf Alphyddan Ros) och nere vid infarten till Alphyddevägen (drivs av Kaiser Cars). Vid infarten till Alphyddevägen finns även parkeringsplatser utomhus att hyra (drivs av Kaiser Cars).

ÖVRIGT

Efter beslut i styrelsen har avsättning till inre reparationsfond upphört fr.o.m. 2016-01-01.

För ytterligare information se föreningens hemsida: www.barrtradet.se
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Överlåtelseavgift
SEK 1,656 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 710
Övrigt
Tidigare utförd radonmätning visar på värden långt under gränsvärdet.

Karta

Alphyddan Nacka

Alphyddevägen 25, 6tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg