190
MED0C698F1A46784AE7A47A81FBA387B08C

Gavel med fönster i tre väderstreck!

Såld!

Bromma Traneberg, Bromma

Åkerhielmsgatan 14

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,243 inkl värme, VA+fast kostnad för bredband 160:-/m
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea64 kvm
Våning2
Lägenhetsnummer4309-00008
Byggår1942
Driftskostnad417 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 4,125,000

Ansvarig mäklare

ÖPPEN SPIS - FRIKÖPT TOMTRÄTT - BALKONG MED KVÄLLSSOL
Optimalt planerad gavellägenhet med fönster i tre väderstreck och med både öppen spis och balkong! Belägen i lugnt villakvarter. Stabil förening med låga avgifter och välskött underhåll. Varmt välkommen på visning av 64 välplanerade kvadratmeter.

På endast ett par minuters promenad når du Stora mossens T-bana och på några ytterligare minuters promenad når du Alviks Torg med stort utbud av småbutiker samt T-bana, tvärbana och bussar. Livsmedelsbutik 1 minut från lägenheten. Med endast "en bro från stan" åtnjuter man här "det bästa av två världar". Brommas gemytliga atmosfär med ett skönt lugn med närhet till rekreation men ändå med Citypulsen på några minuters pendelavstånd.

Om området

På cirka fyra kilometers avstånd från Stockholms city och ett stenkast från innerstan ligger trevliga Traneberg. En lätt kuperad och mycket lummig stadsdel med ett vackert läge nära Mälaren och trevliga vandringsstråk som bjuder in till avkoppling. Förutom att Traneberg är ett mycket trevligt och lugnt område så är också de goda kommunikationerna ett starkt skäl till att folk väljer att bosätta sig här.

Kommunikation

Tunnelbanan stannar på gångavstånd och tar cirka tio minuter till city. Från Alviks Torg avgår flera bussar mot Västerort och dessutom kan du ta tvärbanan till södra sidan stan via Essingeöarna och Gullmarsplan mot Sickla och norrut till Sundbyberg och Solna.

Närservice

I området finns utbud av butiker, restauranger samt skolor och dagis. Nere på Alviks Torg finns ytterligare utbud av affärer såsom välsorterad livsmedelsbutik, herr- och damkläder, skoaffär, blommor, inredningsbutik och när det är dags för att måla om hemma så har du Måleributiken uppe vid Alviksrondellen. Träningscenter och tennishall (SALK) ligger även det inom gångavstånd.

Bilder

Sällskapsdel

Sällskapsdel med fönster i två väderstreck

Öppen spis i sällskapsdel

Vy mot hall

Öppen spis

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Optimalt planerad gavellägenhet med både eldstad och balkong! Belägen i ett lugnt villakvarter. Sällskapsrummet erbjuder en social yta med fönster i två väderstreck, eldstad och utgång till balkongen som vetter åt väst. Två fullstora sovrum och ett modernt kök med både tvättmaskin och diskmaskin. Från lägenheten är det ett stenkast till livsmedelsaffär och Stora mossens tunnelbanestation. Varmt välkomma på visningen av 64 välplanerade kvadratmetrar.

Välkomnande ENTRÉ med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter i en platsbyggd garderob. Entrén är försedd med säkerhetsdörr vilket bidrar till en tystare inomhusmiljö och en lägre premie på hemförsäkringen. Entrén leder er vidare till lägenhetens övriga rum och är här väggarna målade i vitt och ljust golv.

Insynsskyddat SOVRUM 1 med plats för rejäl dubbelsäng och tillhörande nattygsbord. I sovrummet återfinns två platsbyggda garderober men här finns även rum för ytterligare förvaringsmöbler. Väggarna målade i en ljusgrå nyans och på golvet ligger den bevarade parketten.

Även SOVRUM 2 har plats för dubbelsäng och ytterligare förvaringsmöbel om man så önskar. Här återfinns en platsbyggd garderob men här finns även rum för ytterligare förvaringsmöbler. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger den bevarade parketten.

Modernt KÖK med matplats som rymmer 4-6 personer. Köket erbjuder gott om förvaring bakom de räfflade skåpsluckorna som löper längsmed den ena väggen. På motsatt sida sitter överskåp för optimal förvaring. Mellan över -och underskåpen sitter ett stilrent kakel och ovanpå underskåpen vilar en diskbänk i rostfritt samt bänkskivor av ek. Köket är utrustat med infälld Induktionshäll, varmluftsugn i rostfritt, rostfri spiskåpa, rostfri kyl/frys, tvättmaskin och diskmaskin. Ljusa väggar och ekparkett på golv.

Ljust SÄLLSKAPSRUM i gavel med både ÖPPEN SPIS och utgång till BALKONG som vetter åt nordväst. Rummet rymmer både soffa, tv-möbel, skrivbord och förvaringsmöbler. Här är väggarna målade i ljus ton och på golvet den bevarade parketten. Balkongen har infravärme och belysning.

Helkaklat BADRUM med fullstort badkar. Badrummet har vitt kakel på väggarna som bryts av med två stilrena bårder i ljusgrått och golvet är av klinker i ljusgrå nyans. Badrummet är utrustat med: Badkar, handdukstork, handfat, spegelskåp och WC.

Varmt välkomna på visningen av Åkerhielmsgatan 14!
Antal rum
3 rum
Boarea
64 kvm
Areakälla
föreningens information
Uteplats
Flera uteplatser på föreningens gård.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 3
Avgift
SEK 3,243 inkl värme, VA+fast kostnad för bredband 160:-/m
Driftskostnad
SEK 5,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,000
Försäkring
SEK 2,000
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
5.01154 %
Andel av årsavgiften
5.00445 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1942
Uppvärmning
Bergvärme
Energideklaration
Utförd 4/2/2019
Energiklass
D
Energiprestanda
103 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
KÄLLARFÖRRÅD:
Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 3-4 kvm. Samt matkällare ca 1 kvm

PARKERING:
Boendeparkering på kringliggande gator, 500:-/m

STÄDNING:
Trapphusstädning & snöskottning sköts av medlemmarna själva.

CYKEL -& BARNVAGNSFÖRRÅD:
Cykel - & barnvagnsförråd finns i källaren.

TVÄTTSTUGA:
Föreningens tvättstuga ligger i källaren och kan nyttjas utav föreningens medlemmar. 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare och 1 torkrum.

ÖVERNATTNINGSRUM:
Kan nyttjas för medlemmarnas gäster.

INNEGÅRD:
Föreningens innegård kan nyttjas för grillning och umgänge. Här finns flera uteplatser.
Förening
Namn
Brf Tegelsjö
Om föreningen
Föreningens fastighet Tegelsjö 16 bebyggdes 1942. Föreningen förvärvade fastigheten för ombildning 1943 På fastigheten finns 1 bostadshus innehållande 21 lägenheter och 2 lokaler.
Inga planerade avgiftsförändringar enligt samtal 2020-10-08

Lägenhetsfördelning:
3 st 1 rok
3 st 2 rok
9 st 3 rok
6 st 4 rok


Överlåtelseavgift om 900 kr betalas av säljaren, pantsättningsavgift om 473 kr betalas av pantsättaren.
Antal lägenheter
21
Tv och bredband
Föreningen har tecknat en gruppanslutning för internet, tv, och telefoni hos Bredbandsbolaget. Avgift 160 kr/mån läggs på varje medlems månadsavi.
Renoveringar
1998-99 Stamrenovering samt byte av el
2004 Takrenovering
2006 Installation av bergvärme
2008 Renovering trapphus, installtion av säkerhetsdörrar
2010 Renovering av balkonger och renovering källarlokal
2013 Ommålning grund
2014 - Fönster och fönsterbleck mot Åkerhielmsgatan samt den södra gaveln har målats.
2014 - Anslutningspunkter till fibernätet har installerats i varje lägenhet.
2014 - Sortering av matavfall har införts.
2016 - Inklädnad av skorsten
2018 - Rengöring av tak
2019 - Omdragning av el i källare
2019 - Renovering av uthrningslokal
2020 - Renovering av kontorslokal

Karta

Bromma Traneberg Bromma

Åkerhielmsgatan 14

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg