Kyrkstallsvägen 10

Bilder

  • Såld!

Kyrkstallsvägen 10 , Sätila , Mark

Nyproducerad exklusiv villa i två plan fördelat på 190 kvm. Högt ljust läge med underbar utsikt över Lygnern. Flera sovrum, två badrum, stort stilrent kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Mycket bra förvaringsmöjligheter. Vattenburen golvvärme i hela huset. Ett välisolerat hus som kan jämföras med ett passivhus. Bra belägen centralt i Sätila med gångavstånd till buss, skola, förskola samt centrum med mer bekvämligheter. Bussen in till centrala Göteborg tar ca: 40 min

, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
823 kvm
Byggår:
2018
Driftskostnad:
1 687 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Rumsbeskrivning

Välkomna till Kyrkstallsvägen 10!
Nyproducerad exklusiv villa i två plan med en underbar utsikt. Hallen är rejält tilltagen, här finns det gott om plats för avhängningsmöjligheter. Här ligger ett klinkergolv som är lättstädat och tåligt. I anslutning till hallen finner ni en klädkammare för mer avhängningsmöjligheter.
Genomgående i hela huset vitmålade väggar med ett vackert ekparkettgolv samt hög kvalitet i alla materialval. Många stora fönster i olika väderstreck ger ett ljust och fint hem. All inbyggd belysning är Led- belysning som är mycket energisnåla.
Villan går att jämföras med ett passivhus då det är mycket välbyggt och välisolerat. Stilrent kök från Marbodal med vit skåpsinredning samt ett vitt kakel ovan köksbänkarna. Maskinparken är i rostfritt från Siemens med en induktionshäll, ugn, micro, diskmaskin, fläkt samt kyl och frys. I köket finns det gott om plats för ett matbord med utsikt. Öppen modern planlösning mellan kök och vardagsrum. Flera utgångar till balkongen finns både från kök, vardagsrum samt sovrum.
Vardagsrummet med högt i tak ger en härlig rymd med gott om plats för att samla familj och vänner för en trevlig stund.
Masterbedroom har en underbar utsikt att vakna upp till med vyn över Lygnern. Utgång finns från sovrummet samt en separat klädkammare. Intill sovrummet finner ni ett helkaklat badrum med duschhörna, handfat, kommod, spegelskåp samt en toalett.

Ta trappan till nedre plan där möts ni av ett allrum med gott om plats för en loungemöbel eller liknande. Till höger från trappan når ni det helkaklade badrummet med duschhörna, handfat samt toalett. Intill badrummet finner ni ett stort sovrum med plats för en dubbelsäng med tillgång till en klädkammare. Plats finns för att ställa in ytterligare garderober vid behov. Eller möjligtvis ett skrivbord.
Från trappan till vänster finner ni ytterligare två sovrum eller om man önskar ett kontor/arbetsrum. Från de flesta platser i huset kan man njuta av den vackra utsikten. Från trappan och rakt fram finner ni tvättstugan med gott om förvaringsmöjligheter samt gott om plats för att stryka och vika sin tvätt. Tvättmaskin och torktumlare (Siemens) Här står också värmepannan placerad. Grovéntren ligger i anslutning till tvättstugan.

Välkomna på visning!

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans villa i sutteräng.

Byggnadsår

2018 Färdigställt Februari.

Uppvärmning

Luft/Vatten värmepump, Nibe fighter 750 (Vattenburen golvvärme i hela huset)

Ventilation

Mekanisk frånluft med återvinning

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Liggande träpanel
Fönster: 3-glas
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plåt

Övrigt

Stor balkong med en underbar utsikt över Lygnern, här kan du lätt drömma dig bort. Balkongen sträcker sig längs med hela långsidan. Gott om plats för matgrupp och loungemöbel för trevliga mingelkvällar.

Kodlås till entrédörren, välj vilken kod du vill ha för att enklast komma ihåg den.
Kod bricka finns också. Man kan via sin telefon ladda ned en App för att följa in/ut passeringar.

Fastighetsbeteckning

Sätila 5:55

Övriga byggnader

Fristående carport med isolerat förråd.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

20 247 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 10 000 kr
VA: 8 832 kr
Renhållning: 1 415 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Då huset är nyproducerat finns inga aktuella driftskostnader. Uppskattade driftskostnader från en liknande fastighet med 3 personer i boendet. Under fliken uppvärmning ingår hushållselen. Under fliken renhållning med tömning av sopkärl var 4:e vecka.

Taxeringskod

210

Taxeringsvärde

430 000 kr

Summa pantbrev

3 000 000 kr

Tomt

Areal: 823 kvm

Tomtbeskrivning

På baksidan av huset mot den vackra utsikten finns det möjlighet att anlägga en gräsmatta, eller bygga en härlig altan som ger en lättskött trädgård. Här kan man tänka sig ett utespa uppvärmt året runt där man kan sitta och njuta av den vackra utsikten.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Tillträde

enligt överenskommelse

Om området

Sätila

Sätila är en tätort i Marks kommun och kyrkbyn i Sätila socken i sydvästra Västergötland. Den ligger vid Storåns utlopp i Lygnern. Sätila ligger 20 kilometer nordväst om kommuncentret Kinna, 45 kilometer sydost om Göteborg, 45 kilometer sydväst om Borås och 30 kilometer öster om Kungsbacka. Sjön Lygnern med den långa - och långgrunda - sandstranden i änden av sjön där Sätila ligger. Här finns också en camping och möjlighet till aktiviteter som minigolf, bad, fiske och paddling. En båtluff runt Lygnern med ISA af Lygnern bjuder på mängder av sköna sommarupplevelser och storslagen natur. Det går bra att chartra ISA för upp till 40 passagerare, ca 30 vid sittandes bord.
Ca 3 800 personer är bosatta i församlingen. Ett rikt föreningsliv med ca: 400 föreningar. Det finns en gymnasieskola, en gymnasiesärskola och vuxenutbildning som är lokaliserade i Kunskapens Hus. Förutom de kommunala förskolorna och skolorna finns även sex enskilda förskolor och två fristående grundskolor. Lygnevi Loge med olika tillställningar.
Sätila expanderar med flera nybyggnationer som är planlagda. Många som lever och bor i Sätila pendlar dagligen till Göteborg/Borås/Kungsbacka/Kinnna-Skene, då Sätila ligger med ett bra läge i Marks kommun.
Närhet till den internationella Landvetter flygplats endast 20-25 min med bil.

Kommunikation

Linje 330 tar dig till centrala Göteborg på ca.40 min. Endast ett par minuters promenad till busshållplatsen, sedan kan du ta dig en tupplur eller varför inte läsa den där boken du aldrig får tid till.

Närservice

I Sätila finner ni matvarubutik, restauranger, café, vårdcentral, folktandvård, gym, apotek, bank, bibliotek, blomsterbutik, Sätila bygghandel med utlämning för systembolaget och möjlighet att köpa fiskekort.
Gångavstånd till Sätila förskola och Sätilaskolan samt centrum.

Parkering

Carport med isolerat förråd samt en infart med fler parkeringsmöjligheter.

Karta

Hör av dig till Lenita Lundin för mer information!

Lenita Lundin

Lenita Lundin

Härryda

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0762309092

lenita.lundin@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad