Guldsandbivägen 4

Bilder

  • Såld!

Guldsandbivägen 4 , Bollebygd , Bollebygd

Supermodern villa byggd 2014, ett Myresjöhus. I ett nybyggt område nära centrum. Boarea 142 kvm fördelat på 5 Rok. Öppen ljus planlösning med ryggåstak. Stora vackra fönsterpartier med rogivande utsikt. Flera sovrum och bra sällskapsutrymmen. Altan i söderläge. Sol från morgon till kväll. Gångavstånd till centrum, skola, förskola och mycket bra kommunikationer. Nära till naturen med fina promenadstråk. Närhet till internationella Landvetter Flygplats.

142 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
142 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
955 kvm
Byggår:
2014
Driftskostnad:
1 656 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 sovrum

Boarea

142 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till denna toppmoderna enplansvilla centralt belägen i Bollebygd.
I hallen möts ni av bra avhängningsmöjligheter. Här ligger ett klinkergolv som är tåligt & lättstädat.
Genomgående i hela huset ligger ett vackert ekparkettgolv och väggarna är modernt vitmålade. Fondväggar som bryter av vackert mot det vita.
Direkt till höger finner ni tvättstugan med groventré. Här finns det bra förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor att vika och stryka sin tvätt. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens.
Frånluftsvärmepumpen är en Nibe F750, tillverkningsår 2010. Till vänster från hallen når ni köket som är öppet och ljust med ryggåstak. Flera fönster mot framsidan. Vit skåpsinredning från HTH, ett stilrent och modernt kök med mjukstängande skåp och lådor med bra förvaringsmöjligheter. Köksö som är mycket praktisk om man behöver mer arbetsyta vid storbakning eller så, eller om man vill avnjuta sin frukost i lugn och ro.
Det finns en Induktionshäll och en fläkt från Thermex. Kyl, frys, diskmaskin, micro och inbyggnadsugn från Siemens som delar av köket från vardagsrummet. Alla vitvaror är rostfria.
Vardagsrummet är husets hjärta med en vacker utsikt, även här ett ryggåstak som ger en härlig rymd i huset. Gott om plats för en soffgrupp och ett matsalsbord där man kan sitta och avnjuta en god middag framför brasan. Stora fönsterpartier och pardörrar i glas ut mot altanen.
Från köket når ni en egen avdelning med pardörrar in till ytterligare ett allrum/TV-rum med plats för en mindre soffgrupp. Ett helkaklat badrum med handdukstork, badkar, wc och ett handfat med en kommod från Vedum.
Längst in finner ni ett mindre sovrum med plats för en säng och ett skrivbord med fönster mot husets framsida. Rakt över finner ni en praktisk klädkammare. Innanför allrummet finner ni ett stort sovrum med fönster ut mot husets baksida och den fina utsikten. Här finns det plats för en dubbelsäng och skrivbord om man önskar.
I andra sidan av huset finner ni masterbedroom med utgång till altanen och två stora garderober med spegelskjutdörrar. Intill sovrummet ligger det andra helkaklade badrummet modernt och stilrent med en duschhörna, wc, handfat och handdukstork.
Detta är ett hus där man känner sig hemma. Välkomna på visning!

Byggnad

Byggnadstyp

Enplansvilla

Byggnadsår

2014

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump vattenburen golvvärme

Ventilation

Frånluft med återvinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 20 februari 2018
Energiklass: C
Energiprestanda: 47 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Liggande träpanel
Fönster: Isolerglasfönster
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Altan på husets framsida och baksida
Fiber finns indraget med uttag i flera rum.

Fastighetsbeteckning

Flässjum 2:123

Övriga byggnader

Förråd
Finns giltigt bygglov tom. November -18 för en carport/förråd. Betongplattan är redan gjuten.
Bygganmälan är gjord för Attefallshus, ritningar finns.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

19 883 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 10 600 kr
VA: 6 000 kr
Renhållning: 2 233 kr
Sotning: 600 kr
Övrigt: 450 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Under fliken uppvärmning ingår hushållsel. Under fliken övrigt Fiber.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 207 000 kr, varav byggnadsvärde 1 762 000 kr

Summa pantbrev

3 125 000 kr

Tomt

Areal: 955 kvm

Tomtbeskrivning

Trädgårdstomt med fin utsikt.
Stor altan med gott om plats för en loungegrupp och solstolar. Perfekt att sitta och njuta av de kommande härliga sommarkvällarna med familj och vänner.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Flässjum GA:18

Tillträde

enligt överenskommelse

Viktiga dokument

Om området

Bollebygd

Bollebygd är en tätort i Västergötland och centralort i Bollebygds kommun.
Bollebygd ligger naturskönt mitt emellan Göteborg och Borås, nära Landvetter flygplats. Det är en expansiv kommun med en stark framåtanda och stora utvecklingsmöjligheter. Antalet invånare ökar stadigt, i takt med att nya bostadsområden och lägenheter byggs. Vår kommun är landets tredje yngsta kommun. 1995 bildade församlingarna i Bollebygd och Töllsjö åter en självständig kommun, efter att ha tillhört Borås kommun i 20 år. Här är invånarna nära de förtroendevalda och har alla möjligheter att vara delaktiga och påverka bygdens utveckling. Här finns också Sjuhärads informationskontor för Europafrågor, vars huvuduppgift är att sprida kunskap om EU och stimulera till debatt om EU-frågor som har betydelse för invånarna i Sjuhärad. Idag är vi 9046 st. invånare. Här finns det mesta som matvarubutiker, systembolag, vårdcentral, folktandvård, restauranger, frisörer, caféer, bibliotek, skola, förskola mm.
Olika aktiviteter som, fotboll, handboll, gymnastik, ridning, cykling, Hulta golfklubb och mycket mera. Bollenkollen med möjligheter till skidåkning utför. Flera sjöar i närheten med möjlighet till bad och fiske.

Kommunikation

Bra kommunikationer med buss/tåg till både Göteborg/Borås.

Närservice

I Bollebygds centrum finner ni all tänkbar service som, matvarubutiker, klädbutiker, systembolag, apotek, vårdcentral, folktandvård, restauranger, frisörer, sjukgymnastik, caféer och mycket mer.
Bollebygds skola och förskola allt inom gångavstånd från bostaden.

Parkering

Flera P-platser på infarten

Karta

Hör av dig till Lenita Lundin för mer information!

Lenita Lundin

Lenita Lundin

Härryda

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0762309092

lenita.lundin@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad