Ekebyhovsvägen 11

Bilder

  • Såld!

Ekebyhovsvägen 11 , Ekerö Ekebyhov , Ekerö

ACCEPTERAT PRIS - 55+ boende med eftertraktat läge på lugn återvändsgata och endast ett par minuters gångväg till Ekerö Centrums stora utbud av närservice. Granne med lägenheten ligger Ekebyhovparken och Ekebyhovs slott som är en fridfull miljö att vistas i.

Lägenheten stod nyproducerad och inflyttningsklar så sent som 2013 vilket gör att skicket är av genomgående god standard. Den är fri från insyn och har en stor inglasad balkong i bästa söderläge om ger chans till fina stunder i solen med utsikt mot grönområdet intill.

Byggnaderna är moderna och har hiss. På gården utanför finns parkering där plats kan hyras av medlemmarna. Goda faciliteter i föreningen där gemensamhetslokal, övernattningsrum, publokal, eget gym, boulebana och gemensam tvättstuga finns.

För den intresserade arrangeras med jämna mellanrum pub-aftnar, fika och andra aktiviteter.

För mer information och intresseanmälan för visning, kontakta ansvarig mäklare Niklas Bergsten på HusmanHagberg Ekerö - 070-4180011

95 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 187 kr inkl värme, kallvatten, avlopp, sophantering, källarförråd bredband/TV/telefoni (Tillkommer 220 kr i obligatoriskt tillägg för det sistnämnda)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
95 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
21102
Byggår:
2013
Driftskostnad:
738 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

95 kvm

Biarea

8 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkomnande och rymlig hall med gott om förvaring i garderob med skjutdörrar. Praktiskt klinkergolv vid entrén och i övrigt ekparkettgolv som är genomgående för hela lägenheten, liksom de ljust färgsatta väggarna.

Kök

Rymligt och välplanerat med gott om förvaringsutrymmen i flertalet skåp och generösa arbetsytor. Matplats för ett stort sällskap där fint ljusinsläpp ges. Fransk balkong ger möjlighet att öppna upp och ventilera. Vita skåpsluckor, vitt kakel och grå bänkskiva matchar snyggt ihop med de rostfria vitvarorna som består av kyl, frys, induktionshäll, ugn, spisfläkt och micro. Öppen planlösning mot vardagsrummet ger känslan av rymd.

Vardagsrum

Generösa ytor som gör det lätt att möblera. Plats för både sällskapsdel med soffhörna och matsal om så önskas. Utgång härifrån till den stora balkongen som är inglasad och ger goda solchanser.

Allrum

Detta rum kan med fördel delas av igen om ett extra sovrum önskas. Fungerar idag utmärkt som TV-rum eller bibliotek.

Sovrum 1

Master bedroom med plats för dubbelsäng och ytterligare möbler om så önskas. Stor garderobsvägg med skjutdörrar ger exemplariskt med förvaringsutrymme. Fönster med ogenerat läge intill grönska.

Sovrum 2

Detta rum fungerar både som sovrum men med fördel även gästrum eller arbetsrum. Ogenerat läge med fönster mot grönska.

Badrum

Helkaklat och rymligt badrum med grått klinkergolv och vitt kakel. Här finns dusch med glasvägg, WC, kommod och tvättdel med tvättmaskin, torktumlare, förvaringsskåp och arbetsbänk. Rymlig tvättstuga finns även i föreningen.

WC/Dusch

Helkaklad med grått klinkergolv och vitt kakel på väggar. WC, dusch, handfat och dubbla badrumsskåp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 5, hiss finns

Avgift

5 187 kr inkl värme, kallvatten, avlopp, sophantering, källarförråd bredband/TV/telefoni (Tillkommer 220 kr i obligatoriskt tillägg för det sistnämnda)

Driftskostnad

8 865 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 215 kr
Försäkring: 3 500 kr
Övrigt: 1 150 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

2,682%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2013

Uppvärmning

Fjärrvärme/Värmepump-frånluft

Ventilation

Frånluft med värmeåtervinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 21 mars 2017
Energiklass: C
Energiprestanda: 80 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Ekerö Tappsund 1:75

Övrigt

Med utgång från vardagsrum/kök finns en stor, inglasad balkong på 8 kvm där bordsgrupp ryms. Denna ligger i söder och ger goda solchanser hela dagen. Det är också möjligt att skjuta glasa för att öppna upp den som en vanlig balkong.

Till lägenheten hör ett stort förråd på i källarplanet. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

*8 kvm biarea avser den inglasade balkongen

Förening

Namn

BRF Ekebyhov

Om föreningen

Föreningen BRF Ekebyhov bildades 2012 och består av två flerfamiljshus om totalt 41 lägenheter som samtliga upplåtes med bostadsrätt. Storleken varierar från 2 till 5 rok.Man äger fastigheten Tappsund 1:75 med äganderätt (ej tomträtt). Föreningen är en så kallad 55 plus-förening vilket betyder att den som förvärvar lägenheten ska ha fyllt 55 år. I det fall äkta makar förvärvar bostadsrätten så räcker det med att en av dessa uppnått åldern.

Byggnaderna stod nyproducerade och inflyttningsklara år 2013, vilket gör att allt är i genomgående toppskick och inga stora renoveringar är aktuella i dagsläget. Tillgång finns till många gemensamhetsutrymmen. I suterrängplanet på 9:an finns en stor föreningslokal med kök och egen uteplats som medlemmarna kan hyra för 300 kr/dygn. Där finns även ett övernattningsrum (kostar 100 kr/dygn), motionsrum/gym, badrum med WC och gemensam tvättstuga. På detta plan finns också ett rum för källsortering. Varje lägenhet har också tillgång till ett eget förråd.

Genom föreningen arrangeras flera gemensamma aktiviteter. Bl.a. pubaftnar, matlag och boulespel. En trivsam och välskött förening där de boende trivs.

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Fastighetsägarna. Besök gärna föreningens hemsida www.brfekebyhov.se för mer information.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

41

TV och Bredband

Föreningen har fiber och avtal med Telia där bredband, grundutbud för TV och telefoni levereras till en obligatorisk kostnad av 220 kr/mån som ebiteras utöver ånadsavgiften. Ytterligare TV-kanaler kan tecknas av bostadsrätthavaren själv.

Parkering

Föreningen har ett antal p-platser och gästparkeringar. Varje lägenhet har rätt till att hyra en plats. Dessa kostar 200 kr i månaden resp, 250 kr/mån för el-uttag. En av gästparkeringarna är för den som ev hyr övernattningslägenheten.

Renoveringar

Föreningens hus stod nyproducerade år 2013 så inga stora renoveringar planeras framledes. Man följer sin underhållsplan som sträcker sig fram till år 2033.

Ekonomi

Föreningens ekonomi är stabil och inga avgiftsändringar planeras i dagsläget.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

Ekerö Ekebyhov

Trivsamt och lugnt beläget intill Ekebyhovsskogen och med kort gångavstånd till Ekerö Centrum där all nödvändig närservice finns. Livsmedelsbutiker, vårdcentral, apotek, tandläkare, systembolag, banker, restauranger, bibliotek, klädbutiker, bokhandel etc.

På Ekerö är steget till naturen och Mälaren aldrig långt. Här ges verkligen chans till bra motion och vandring i vackra strövområden. På Ekerö finns även skidbacke, löparspår vid Jungfrusundsskogen, golfbanor och flera idrottsplatser.

Kommunikation

Bussar avgår från Ekerö Centrum med reglebundna turer till och från Brommaplan, vilket tar ca 15 minuter för vidare färd mot Stockholm city med tunnelbanan. Bilfärja vid Jungfrusund ger smidig access söderut.

Karta

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Ekerö

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad