Gräsåkersvägen 39F

Bilder

Accepterat Pris

4 195 000 kr

Bevaka slutpriset

Gräsåkersvägen 39F , Ekerö Gräsåker , Ekerö

VISAS SÖN 16:E JUNI - GAVELLÄGE - BARNVÄNLIGT - GÅNGAVSTÅND TILL SKOLA

Tillbyggt gavelradhus med en totalyta på ca 199 kvm. Södervänt läge ger goda solchanser från morgon till kväll. Lugnt och mycket barnvänligt område med kort gångavstånd till skolor, förskolor och en vacker natur med motionsmöjligheter.

Välskött och underhållet med bland annat nyrenoverat badrum på övervåningen från 2017. Inglasat uterum ger extra yta och kan förlänga utomhus-säsongen. Välplanerat med möjlighet till 5-6 sovrum som ger plats även för den stora familjen.

Goda förvaringsmöjligheter i förråd och källarplan. Tillgång till garageplats i länga.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Niklas Bergsten på HusmanHagberg Ekerö för mer information och intresseanmälan inför visning - 070-4180011

128 kvm, 7 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
128 kvm
Biarea:
71 kvm
Tomtarea:
210 kvm
Byggår:
1971
Driftskostnad:
3 972 kr/månad
Accepterat Pris:
4 195 000 kr

Mer information

Visningar

Budgivning pågår

Bud Budgivare Tidpunkt
3 800 000:- 1 2019-06-11 12:31

* = Annullerat bud

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

7 rum varav 4 - 6 sovrum

Boarea

128 kvm

Biarea

71 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till ett mycket trevligt hus som skapar stora möjligheter genom de tillbyggnader som gjorts. Här finns chans till totalt 4-6 sovrum. Ett tilltalande lugnt och barnvänligt område som i kombination med skogen och fina strövområden som granne samt gångavstånd till Träkvista skola gör det till ett perfekt boende för barnfamiljen.

Välkommen in...

HALL:
Stor hall tack vare den tillbyggnad som gjorts, vilket ger plats för goda avhängningsmöjligheter samt utrymme för förvaring. Brunt laminatgolv med golvvärme på el och väggar målade i vitt. Även taket har nyligen målats vitt och försetts med infällda spotlights. Från hallen når du sedan samtliga rum på entréplanet samt till övervåningen och källarplanet via trappor.

KÖK:
Köket har byggts till på ett väl genomtänkt sätt, vilket gjort att det idag är ljust och luftigt med ordentlig matplats. Här ges bra förvaringsutrymme i flertalet skåp och generösa arbetsytor. Skåpsluckor i grå ton, vitt kakel i sjösten och bänkskiva i körsbär. Här finns vitvaror i form av kyl/frys (Samsung 2005), induktionshäll (Ikea 2005), spisfläkt (Ikea 2005), varmluftsugn (Husqvarna 2005), diskmaskin (Siemens 2016) och micro (Whirlpool). På golvet finns ett ljust laminatgolv och väggarna är målade i vitt. Ett stort fönsterparti ger ett fint ljusinsläpp. Intill köket ligger den ursprungliga tvättstugan som idag fungerar som förråd och ger mycket praktisk förvaring.

VARDAGSRUM:
Stort och rymligt vardagsrum med plats för både matsalsbord och sälskapsdel med TV-hörna. Generösa ytor som gör det lätt att möblera. Ekparkettgolv, ljust målade väggar samt fondvägg i färgglatt mönster. Utgång finns här till det inglasade uterummet och access vidare till altanen.

WC:
På entréplanet finns även en gäst-WC som är helkaklad med vitt klinkergolv och vitt kakel.

ÖVRE PLANET

ÖVRE HALL:
Väl upp på övervåningen möter en hall som har nylagt ljust laminatgolv och väggar målade i vitt. Taket har målats vitt och försett med infällda spotligts som är dimbara.

SOVRUM 1:
Detta sovrum är stort och rymmer dubbelsäng samt ytterligare möbler om så önskas. Här finns en stor garderob med skjutdörrar som gör förvaringsmöjligheterna mycket goda. Brunt laminatgolv, ljust målade väggar samt mönstrad fondvägg. Fint ljusinsläpp från fönster mot den gröna allmänningen utanför.

SOVRUM 2:
Nås direkt till vänster ovanför trappan. Ljus laminatgolv och väggar målade i grått samt ljus fondvägg med mönstrat motiv. Fönster mot allmänningen på baksidan och en rymlig garderob för förvaring.

SOVRUM 3:
Ljust laminatgolv och väggar målade i vitt. Fönster mot över balkongen mot gården på framsidan.

SOVRUM 4:
Tillbyggnaden här har skapat möjlighet för ytterligare ett sovrum på det över planet, men detta kan med fördel även användas som arbetsrum. Ljust laminatgolv och väggar målade i vitt. Fint ljusinsläpp från fönster mot gården.

BADRUM:
Nyrenoverat 2017 med fin känsla och precision där kvalitetsdokument finns. Helkaklat med vita väggar och mönstrat klinker på golv vilket även pryder väggen vid duschen på ett smakfullt sätt. Här finns dusch med glasvägg, WC, handfat och eluppvärmt golv som ger en behaglig komfort. Infällda spotlights i taket ger en jämn och trivsam belysning.

KÄLLARPLANET

I källarplanet finns en rymlig tvättstuga med dusch och handfat. Här finns tvättmaskin och torktumlare från 2013 (Ariston). Goda förvaringsmöjligheter i garderober samt förrådshörna. I källaren finns också två inredda rum varav det ena är försett med fönster, vilket gör det möjligt att använda som sovrum. Det andra rummet kan på ett fördelaktigt sätt som extra TV-rum.

Sammantaget ett mycket bra boende med idealiskt läge i barnvänligt område och med närheten till skolor, dagis, strövområden och Mälaren.

Välkommen till Gräsåkersvägen 39F!

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus med källare

Byggnadsår

1971 ombyggt 1994

Uppvärmning

Luftvärmepump / direkt-el

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 22 december 2014
Energiklass: E
Energiprestanda: 89 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Trä/Betong
Fasad: Tegel/Träpanel
Fönster: 3-glas (Två 2-glas)
Bjälklag: Trä/Betong
Tak: Papp
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Huset ha en stor trädeckad altan på framsidan samt en gångväg längs med gaveln. Här ges chans att njuta av solen från morgon till kväll. På förmiddagen strålar den vacker mot baksidan där uterum med plats för bordsgrupp kan förlänga utomhussäsongen. Trevligt läge med den intilliggande skogen som ger en praktfull grönska. Här kan grillkvällar med fördel arrangeras under sommarhalvåret.

Till framsidan når solen under eftermiddag och kväll, vilket ger en idealisk plats för kvällsfikan.

På det övre planet finns en balkong med tak som har eftermiddags- och kvällssol.

I avgiften till samfälligheten ingår förutom skötsel av områdets gemensamma ytor även ett basutbud på ca 14 TV kanaler. För mer info om detta samt samfällighetens funktion se www.grasaker.se. Bredband kan beställas av ägaren själv genom Comhem.

Info från säljaren om renoveringar:
Renovering uterum 2018, nytt badrum övervåning 2017, ombyggnad och renovering arbetsrum/övre hall 2017, väggar/tak nedre hall 2017, ny radiator sovrum 1 2017, luftvärmepump 2016, växthus 2016, ny papp yttertak 1998 (av tidigare ägare), tillbyggnad i båda planen 1994 (av tidigare ägare).

*Boarea/biarea på 128+71 kvm är en uppskattning av säljaren. Huset är ursprungligen 116+58 kvm. Tillbyggnad har gett ca 12 kvm mer boarea och det inglasade uterummet är ca 13 kvm vilket kan anses som biarea. Taxeringsinfon säger 124+58 kvm. Köparen uppmanas att själv kontrollera arean om denna anses vara av viktig betydelse.

Fastighetsbeteckning

Ekerö-Väsby 43:525

Övriga byggnader

Med utgång från vardagsrummet finns ett inglasat uterum med plats för sällskapsgrupp. Praktiska skjutdörrar gör det möjligt att öppna upp och ger access till tomten på baksidan och allmänningen intill.

På baksidan finns ett nyligen anlagt växthus att använda för den odlingsintresserade. Intill uterummet finns även ett förråd för praktisk förvaring.

Tillgång till garage i länga samt parkering på områdets p-platser.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

47 664 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 23 300 kr
Renhållning: 1 716 kr
Väg, samf: 14 200 kr
Försäkring: 8 448 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Vatten, avlopp och basutbud för TV ingår i samfällighetsavgiften.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 106 000 kr, varav byggnadsvärde 1 785 000 kr

Summa pantbrev

2 847 000 kr

Tomt

Areal: 210 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Ekerö-Väsby GA:4 (Samfälligheten lokalt i radhusområdet för skötsel av vägar/belysning, lekparker, p-platser, garage mm lokalt i området), Närlunda GA:4 (Närlunda vägförening som sköter vägar, belysning, plogning mm. lokalt i Ekerö tätort)

Viktiga dokument

Om området

Ekerö Gräsåker

Gräsåker är ett mycket lugnt och barnvänligt område på Ekerö med flera lekplatser och dessutom närhet till den vackra naturen. Möjlighet finns till fina vandringsstråk och även avkopplande motion vid Jungfrusundsskogen. Där finns bl.a. löpar-/skidspår med sträckor mellan 2,5 km upp till en mil. Dessutom lämpar sig förhållandena här bra för cykling.

Området ligger dessutom granne med Träkvista skola och på endast ca tio minuters promenad till Mälaren med badplats.

Kommunikation

Kommunikationerna hit är mycket goda med flera bussförbindelser. På fem minuters promenad avgår blåbuss 177 och tar ca 20 minuter till Brommaplan för vidare färd med tunnelbanan.

Närservice

I Ekerö Centrum hittar du all den service du kan tänkas behöva. Här finns butiker, restauranger, apotek, banker, bibliotek etc. Från Gräsåker tar du med fördel cykeln hit på ca 15 minuter. Intill området ligger Träkvista skola för årskurs 0-9 samt med förskola.

Parkering

Fri parkering i området gäller. Dessutom ingår garage i länga.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Ekerö

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad