Gräsåkersvägen 27A

Bilder

  • Såld!
  • Baksida i soligt läge
  • Gavelläge mitt i den grönskande idyllen
  • Baksida med uteplats i skyddat läge
  • Kök i stilfullt utförande
  • Kök med generösa arbetsytor

Gräsåkersvägen 27A , Ekerö Gräsåker , Ekerö

Fint gavel-radhus i populära och mycket barnvänliga Gräsåker. Här bor man lugnt och tryggt med naturen som granne och på kort gångavstånd till skolor och förskolor.

Huset har löpande underhållits och renoverats till fint skick. Det är välplanerat och tillbyggt på totalt 177 kvm med fyra sovrum och synnerligen goda förvaringsmöjligheter.

Fina uteplatser på både fram- och baksidan ger solchans hela dagen och gavelläget ger sommartid en praktfull grönska.

Kort gångavstånd till skola/förkola och blåbuss 177 med goda kommunikationer mot Brommaplan. Välkommen!

121 kvm, 5 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
121 kvm
Biarea:
56 kvm
Tomtarea:
195 kvm
Byggår:
1971
Driftskostnad:
3 723 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 4 sovrum

Boarea

121 kvm

Biarea

56 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

När du tar klivet in möter först ett kapprum med plats för avhängning vid hatthylla. Här finns ett svart klinkergolv med eluppvärmt golv och väggarna har grå tapeter. Vid den inre hallen finns en garderob för förvaring. Laminatgolv och vitmålade väggar.

Kök

Köket har renoverats och byggts om år 2007 på ett smakfullt sätt. Det har öppnats upp mot vardagsrummet, vilket gör det mycket ljust och trivsamt. Vita skåpsluckor, vitt kakel och bänkskiva i svart kompositesten matchar snyggt mot det gråa klinkergolvet och den silvriga tapeten. Golvvärme på el och infällda takspotlights ger en behaglig komfort. Matplats för en stor familj. Vitvaror i from av induktionshäll (2015), varmluftsugn (2015), kyl (2007), frys (2007), diskmaskin (2015). micro (2007), spisfläkt (2007).

Vardagsrum

Vid vardagsrummet ges ett fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier där utgång finns till altanen på baksidan. Generösa ytor som gör det lätt att möblera. Ekparkett på golv och väggar målade i vitt samt mönstrad fondvägg. Braskamin finns här att elda i vilket är en extra mysfaktor under vinterhalvåret.

WC

På entréplanet finns en WC med toalett, handfat och badrumsskåp. Blå plastmatta på golv och väggar målade i blå ton samt ljus fondvägg.

Sovrum 1

Master bedroom med plats för dubbelsäng. Hel garderobsvägg ger bra förvaringsutrymme. Golv i ljus laminat och väggar målade i vitt samt textad fondvägg. Laserat trätak.

Sovrum 2

Ljust laminatgolv och vitmålade väggar samt svagt mönstrad fondvägg. Laserat trätak. Garderob med skjutdörrar ger plats för förvaring.

Sovrum 3

Detta sovrum har ljust laminatgolv och väggar målade i grå ton samt laserat trätak.

Sovrum 4

Detta sovrum har skapats genom den tillbyggnad som gjorts. Här finns utgången till balkong som ligger i västerläge. Ljust laminatgolv, grå tapet och laserat trätak.

Övre hall

Den övre hallen har ljust laminatgolv och väggar med ljus tapet.

Badrum

Helkaklat badrum med vitt kakel och svart klinkergolv med golvvärme på el. Här finns toalett, handfat, badkar och badrumsskåp. Fint ljusinsläpp från fönster som också ger möjlighet till ventilering.

Bad/Bastu

Detta är i iordningställt år 2006 och har utförts med fin känsla och precision. Helkaklat med vitt kakel och svart klinkergolv som försetts med golvvärme på el. Här finns dusch, bubbelbadkar, handdukstork och bastu. Infällda spotlights i taket ger en behaglig belysning.

Tvättstuga

Tvättstugan är byggd år 2006 med svart klinkergolv (eluppvärmt) och väggar målade i vitt och med grått kakel. Torktumlare (2006), tvättmaskin (2008) och infällda spotlights i taket.

Allrum källare

I källaren finns ett stort allrum/hobbyrum att nyttja efter önskemål. Kanske som arbetsrum eller biorum. Ljust laminatgolv och väggar målade i sandfärg och fondvägg i blå-randigt.

Förråd

Förvaringsutrymme finns i två ordentliga förråd i källarplanet.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus med källare

Byggnadsår

1971

Uppvärmning

Direkt El (Oljefyllda radiatorer)

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 14 juni 2016
Energiklass: D
Energiprestanda: 65 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Betong / Trä
Fasad: Tegel / Träpanel
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong / Trä
Tak: Derbigum
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

På baksidan finns en stor altan i trä med förmiddagssol där uttrycket "morgonstund har guld i mun" lämpar sig perfekt då solen strålar här från morgon till mitt på dagen. På eftermiddag och kväll når solen in på framsidan där både träaltan och stensatt uteplats finns.

Med utgång från ett av sovrummen finns en balkong med eftermiddags- och kvällssol.

Info från säljaren:
Tak omlagt med derbigum (längre teknisk livslängd) 2007, ombyggnad och renovering kök 2007, ny tvättstuga 2006, nytt badrum/relax i källarplanet 2006, tillbyggnad hall och utvändigt förråd 2006, tillbyggnad sovrum 2006, installation braskamin 2005, renovering badrum övervåning 2003, nya oljefyllda radiatorer (förutom två i källaren) 2000.

Fastighetsbeteckning

Ekerö-Väsby 43:494

Övriga byggnader

Utvändigt förråd finns på både fram- och baksidan som ger praktiskt förvaringsutrymme.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

44 678 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 8 700 kr
El: 13 200 kr
Renhållning: 1 614 kr
Väg, samf: 14 000 kr
Sotning: 500 kr
Försäkring: 6 664 kr
Beräknat antal personer: 4

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 061 000 kr, varav byggnadsvärde 1 119 000 kr

Summa pantbrev

2 253 000 kr

Tomt

Areal: 195 kvm

Tomtbeskrivning

Trevlig och lättskött trädgård på både bak- och framsidan. Fina planteringar och buskar, bland annat, Jasmine, kantar tomten. Här finns också äppel- och plommonträd, vinbär och krusbärsbuskar. Gavelläget ger extra tomtyta runt huset.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Ekerö-Väsby GA:4 (Samfälligheten lokalt i radhusområdet för skötsel av vägar/belysning, lekparker, p-platser, garage mm lokalt i området), Närlunda GA:4 (Närlunda vägförening som sköter vägar, belysning, plogning mm. lokalt i Ekerö tätort)

Om området

Ekerö Gräsåker

Gräsåker är ett mycket lugnt och barnvänligt område på Ekerö med flera lekplatser och dessutom närhet till den vackra naturen. Möjlighet finns till fina vandringsstråk och även avkopplande motion vid Jungfrusundsskogen. Där finns bl.a. löpar-/skidspår med sträckor mellan 2,5 km upp till en mil. Dessutom lämpar sig förhållandena här bra för cykling och skidspår dras upp på vintern.

Området ligger dessutom granne med Träkvista skola och på endast ca tio minuters promenad till Mälaren med badplats.

Kommunikation

Kommunikationerna hit är mycket goda med flera bussförbindelser. På fem minuters promenad avgår blåbuss 177 och tar ca 20 minuter till Brommaplan för vidare färd med tunnelbanan.

Närservice

I Ekerö Centrum hittar du all den service du kan tänkas behöva. Här finns butiker, restauranger, apotek, banker, bibliotek etc. Från Gräsåker tar du med fördel cykeln hit på ca 15 minuter. Intill området ligger Träkvista skola för årskurs 0-9 samt med förskola.

Parkering

Fri parkering i området gäller. Dessutom ingår garage i länga.

Karta

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Ekerö

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte