Krossvägen 25

Bilder

  • Såld!

Krossvägen 25 , Ekerö Sandudden , Ekerö

Välplanerad 1-plansvilla i populära och barnvänliga Sandudden med sjöutsikt och badrocksavstånd ner till sandstranden. Här ges stora möjligheter till uteliv med Mälaren och skogen runt knuten. Huset är i mycket fint skick tack vare löpande underhåll. Mycket fint läge på lugn återvändsgata omgiven av en praktfull grönska och gångavstånd till skola och dagis i området...

166 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
166 kvm
Biarea:
26 kvm
Tomtarea:
807 kvm
Byggår:
1999
Driftskostnad:
4 745 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

166 kvm

Biarea

26 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Spis med häll (Siemens), spisfläkt (Futurum), 2 st integrerad kyl/frys (Siemens), diskmaskin (do), inbyggd micro (do), infällda spotlights.

Badrum

WC, handfat, badkar, badrumsskåp, handdukstork, spotlights, paxfläkt.

WC/Dusch

WC, handfat, dusch, handdukstork, badrumsskåp, paxfläkt.

Tvättstuga

Tvättmaskin (Siemens), torktumlare (do), torkskåp (do), tvättho, städskåp.

Välkommen till denna charmiga 1-plansvilla i barnvänliga Sandudden på Ekerö. Här ges möjlighet till en god livskvalitet där man kan njuta av den härliga naturen och Mälarens glitter som man ser från huset. Detta hus har ett fint skick och är löpande underhållet sedan det byggdes. En ombyggnad av garaget har gjort att det idag finns fyra sovrum, men möjlighet finns även att dela av till ytterligare ett (se alternativ planskiss). Det passar alltså även för den stora familjen.

Trädgården är även den väldigt välskött och har ett mycket fint läge, lite på en höjd där man kan blicka ner mot Mälaren och badplatsen Södran. Perfekt att bara traska ner en tidig sommardag och ta ett morgondopp. Gångavstånd är det också till Sanduddens skola där även dagis finns. Tar endast två minuter att gå från huset!

Välkommen in...

ENTRÉ:
En välkomnande och rymlig hall som har blått klinkergolv vid entrén och i övrigt ekparkettgolv samt vitmålade väggar. Här finns bra avhängningsmöjligheter vid hatthylla och förvaringsutrymme i garderob.

KÖK:
Ett mycket bra planerat kök med gott om förvaringsutrymme i ett flertal skåp och generösa arbetsytor. Smakfulla materialval med skåpluckor i ton av körsbär, ljust kakel, ekparkettgolv och vitmålade väggar. Rymlig matplats för ett stort sällskap med stora fönster som ger utsikt ner till vattnet.

VARDAGSRUM:
Detta är stort och rymmer både matsalsdel, sällskapshörna och ytterligare möbelgrupper om så önskas. Här ges ett fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier och utgång finns till den stora altanen på baksidan. Braskamin finns installerad, vilket utgör en extra mysfaktor. Ekparkettgolv och väggar med gula tapeter. Vardagsrummet kan med fördel även delas av för att ge plats åt ytterligare ett sovrum.

ALLRUM:
Mellan kök, hall och vardagsrum finns ett allrum med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Här kan förslagsvis en TV-hörna inrymmas.

SOVRUM 1:
Mater bedroom med plats för dubbelsäng. Ekparkettgolv och vitmålade väggar. Här finns totalt fyra garderober som gör förvaringsmöjligheterna mycket goda.

SOVRUM 2:
Detta har ekparkettgolv, vitmålade väggar och en mönstrad fondtapet i blått. Två garderober för förvaring finns.

SOVRUM 3:
Ekparkett och vitmålade väggar samt en garderob för förvaring.

SOVRUM 4/ARBETSRUM:
Genom en ombyggnation av garaget så har ytterligare ett rum tillkommit. Access hit finns via tvättstugan, men också från altanen på baksidan då en glasdörr tagits upp här. Ekparkett finns inlagt och väggarna är målade i vitt.

BADRUM:
Detta har ljusblått klinkergolv och kakel i blått och vitt. Här finns badkar, WC, handfat, badrumsskåp, handdukstork, infällda spotlights och pax-fläkt. Dessutom finns ett fönster som gör rummet ljust och även ger en möjlighet till ventilering.

WC/DUSCH:
Sandfärgat klinkergolv och kakel i beige ton. Här finns dusch, WC, handfat, badrumsskåp, handdukstork, pax-fläkt och fönster.

Sammantaget ett mycket bra boende som ger möjlighet till en god livskvalitet tack vare en hög standard samt lugnet, barnvänligheten och närheten till natur och Mälaren.

Välkommen till Krossvägen 25!

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

1999

Uppvärmning

Fjärrvärme (och liten del direkt-el)

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 maj 2014
Energiklass: D
Energiprestanda: 96 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Masonitbalkar
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

På baksidan finns en stor, trädäckad altan som har ett insynsfritt läge och vacker utsikt ner mot Mälaren som glittrar i bakgrunden på ca hundra meters avstånd. Trevligt syd-östläge med sol större delen av dagen och en vacker omgivning med frodig grönska. Här finns också ett härligt spa-bad som kan nyttjas året runt.

På framsidan finns en stensatt uteplats som har eftermiddags- och kvällssol, vilket gör att man med fördel kan inta dagens middag här. På framsidan finns också en biluppställningsplats med utrymme för två bilar.

Markis finns att fälla ut på altanen samt över fönster mot entrésidan.

Säljaren informerar om att elen i huset är uppgraderad till 20 ampere.

Fastighetsbeteckning

Träkvista 1:457

Övriga byggnader

Sammanbyggt med huset finns ett stort garage som idag byggts om och delats av till ett extra sovrum/arbetsrum samt ett förråd.

Dessutom finns ett kallförråd som lämpar sig bra för förvaring av redskap, verktyg mm.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

56 947 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 24 000 kr
El: 15 000 kr
VA: 5 241 kr
Renhållning: 2 335 kr
Väg, samf: 2 000 kr
Sotning: 400 kr
Försäkring: 7 321 kr
Övrigt: 650 kr
Beräknat antal personer: 4

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 710 000 kr, varav byggnadsvärde 2 093 000 kr

Summa pantbrev

3 600 000 kr

Tomt

Areal: 807 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Välskött och bra planerad trädgårdstomt. Här finns fina planteringar, syren och rhododendronbuskar mm. Dessutom finns körsbärs- och äppelträd samt vinbär och björnbär. På framsidan hängnas tomten på ett trevligt sätt in av buskar och på baksidan ges en vacker utblick ner mot Mälaren.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om, kommunalt avlopp och sommarvatten.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Närlunda GA:4 (Vägföreningen)
Last, Ledningsrätt: Fjärrvärme

Om området

Ekerö Sandudden

Sandudden är ett mycket trevligt och eftersökt område endast ett stenkast från Mälaren och de fina vandringsstråken häromkring. Det är ett nybyggt område och husen här är från ca år 2000 eller senare, vilket gör att standarden på boendet här är genomgående högt. Dessutom finns en skola i området och buss avgår härifrån och tar dig via Ekerö centrum mot Brommaplan för vidare färd mot stan med tunnelbanans gröna linje. Vid Träkvista Torg, som du når på ett par minuters promenad, finns livmedelsbutik, frisör, restaurang mm.

På Ekerö är steget till naturen och Mälaren aldrig långt. För den som gillar motion har ön mycket att erbjuda i form av motionsspår, vandringsleder, skidbacke, golfbanor och populära utflyktsmål. Ekerö är också en gammal anrik kulturkommun där bland annat Drottningholms slott, vikingastaden Birka och Svartsjö våtmarksängar kan nämnas.

Kommunikation

Buss finns på endast några minuters gångväg från dörren. Den går via Ekerö Centrum och vidare till Brommaplan med täta turer.

Närservice

Träkvista Torg har en välsorterad livsmedelsbutik, frisör, diverseaffär samt några restauranger. Vid Ekerö Centrum på några minuters färdväg finns all viktig närservice du behöver i form av vårdcentral, tandläkarmottagning, banker, bibliotek, supermarket och butiker av alla dess slag.

Karta

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Ekerö

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad