Luthagsesplanaden 23B

Bilder

  • Såld!

Luthagsesplanaden 23B , Främre Luthagen , Uppsala

Nu finns äntligen möjligheten att i en Diösbyggd fastighet förvärva en centralt belägen 5:a om 126 kvm med separat uthyrningsdel i främre Luthagen!

Bostadens planlösning fördelar sig på två separata delar med varsin ingång. Huvuddelen om 4 rum och kök erbjuder i dagsläget två sovrum, ett väl tilltaget vardagsrum, kök med matplats samt ett bibliotek med utgång till bostadens insynsskyddade uteplats. Uthyrningsdelen har ett eget allrum, pentry, duschrum och en egen klädkammare. Givetvis finns möjligheten att slå samman bägge delar för den större familjen.

Som boende i Främre Luthagen har du bekvämligheterna runt knuten. Här bor du ett stenkast från stadens puls, nära barnvänliga Vasaparken och den vackra Fyrisån samt med Ekonomikum, skolor, förskolor, livs, restauranger och shopping några minuter bort. Oavsett om du åker kollektivt eller föredrar cykel är det inga problem. På några minuter når du resecentrum med goda kommunikationer utanför dörren.

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

126 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
5 261 kr inkl. värme, vatten, kabel-tv och brf-tillägg
Typ:
Lägenhet
Boarea:
126 kvm
Våning:
1, hiss finns
Byggår:
1980
Driftskostnad:
526 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

126 kvm

Rumsbeskrivning

-HALL-
Stor och välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter i form av hatthylla och skåp. Ljust klinkergolv och tapetserade väggar.

-KÖK-
Rymligt kök med vita skåpsluckor, ljusa väggar samt klinkergolv. Kakel ovanför de generösa arbetsytorna samt två fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Här finns det plats för en matgrupp invid det ena fönstret samt utrustning såsom spis med ugn, fläkt samt kombinerad kyl och frys (2018).

-VARDAGSRUM-
Luftigt vardagsrum med ett större fönsterparti. Ljusa väggar och tak samt parkettgolv. Gott om yta med flera olika möjligheter för möblering efter behov och smak.

-SOVRUM 1-
Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng. Ljust tapetserade väggar, vitt tak och en ljus linoleummatta på golvet. Här finns även utrymme för förvaring i två garderober.

-SOVRUM 2-
Trevligt sovrum med plats för enkelsäng samt det övriga möblemang som önskas. Ljust tapetserade väggar, vitt tak och en ljus linoleummatta på golvet.

-ARBETSRUM-
Ett av rummen används i dagsläget som bostadens bibliotek/kontor. Här ryms en livstid av litteratur längst med väggarna och behöver man en paus från läsandet kan man ta sig en nypa frisk luft på den direkt anslutna och insynsskyddade uteplatsen.

-BADRUM-
Badrum med vita kaklade väggar och en röd linoleummatta på golvet. Här finner du utrustning såsom två spegelskåp, tvättställ, handdukshängare, dusch samt wc (2019).

UTHYRNINGSDEL
-HALL-
Genomtänkt hall med avhängning i form av hatthylla samt förvaring i den anslutna klädkammaren. På golvet ligger en praktisk linoleummatta i ljus kulör och samtliga väggar är vita förutom en fondvägg.

-PENTRY-
Praktiskt pentry med diskho, två stycken spisplattor, kyl samt utrymme för frysbox. Dessutom finns även en mindre matplats för två.

-ALLRUM-
Stort allrum med gott om plats för både säng och ytterligare möblemang efter smak och behov. Ljus linoleummatta och vita väggar i kombination med naturligt ljusinsläpp från fönster. Här finns även en garderob.

-DUSCHRUM-
Det nyrenoverade (2018) duschrummet är utrustat med wc, duschkabin, tvättställ samt spegelskåp. På golvet finner man en mörk våtrumsmatta och väggarna är ljusa.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 6, hiss finns

Avgift

5 261 kr inkl. värme, vatten, kabel-tv och brf-tillägg

Driftskostnad

6 316 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 000 kr
Försäkring: 1 316 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

5,3362%

Andel av årsavgiften

5,3362%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1980

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 2 september 2008
Energiprestanda: 100 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Luthagen 63:6

Övrigt

Till bostaden här även ett källarförråd om ca 6 kvm.

Förening

Namn

Luthagen 63:6

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen även fastigheten Luthagen 63:6 med gatuadressen Luthagsesplanaden 23 A-B i Uppsala. På fastigheten finns 1 flerbostadshus i 6 våningar med hel källare och vind. Byggnaden är uppförd 1980.

Föreningen upplåter 23 lägenheter med bostadsrätt samt 1 hyresrätt.
Lägenhetsfördelningen ser ut enligt följande:

2 rok - 2 st
3 rok - 4 st
4 rok - 16 st
5 rok - 2 st

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har en gemensam tvättstuga i källare samt även cykelrum och barnvagnsrum. Vidare finns även en samlingslokal samt ett övernattningsrum med fyra bäddar som går att hyra för 150 kr / natt.

TV och Bredband

Kabel-tv levereras av ComHem, grundutbudet ingår i månadsavgiften.
Bredband finns från bl a ComHem, den boende ansvarar för att teckna avtal.

Parkering

Bostadsrättsföreningen har 23 st platser i garage med hiss, pris för dessa är mellan 630-710 kr/mån. I dagsläget finns 1 garageplats ledig (630 kr/mån).

Renoveringar

UTFÖRT UNDERHÅLL

2006 - Säkerhetsdörrar samt postfack
2008 - Nytt låssystem
2009 - OVK besiktning
2009 - Ny hiss i 23 A
2009 - Byte av byggnadens ventilationsaggregat
2011 - Utvändig målning av fönsterbågar, balkongpanel, panel på huskropp, takfot samt vindskivor
2014 - Installation av porttelefon samt passagesystem, installation av motorstyrda rökluckor
2016 - Balkongrenovering mot Luthagsesplanaden
2017 - Totalrenovering av föreningens tvättstuga, renovering föreningslokal, byte av en luftvärmare i garage
2018 - Byte av en luftvärmare i garage och nedmontering av undertaket i garage efter rek from Bjerking. Ny belysning i garaget och träfasaden på översta våningsplanet har målats

PLANERAT UNDERHÅLL

2019/2020 - Underhåll i garage

Ekonomi

Bostadsrättsföreningen höjde månadsavgiften med 1,18% år 2019.

Om området

Främre Luthagen

Främre Luthagen är den del av Luthagen som ligger närmast centrum. Luthagen ligger i Uppsalas nordvästra del och området präglas av bostadsrätter, villor och radhus. Läget är centralt med närhet till Ekonomikum, universitetet, nationslivet och stadskärnan. Luthagen erbjuder även flera olika parker samt promenadstråk längs Fyrisån eller närliggande Stabbyskogen. Vasaparken som är en populär samlingsplats för barnfamiljer både sommar som vinter, för ett besök i lekparken eller Biologiska Museet, Biotopia.

Kommunikation

Gångavstånd till centrum, vill man ta bussen så går 9:ans stadsbuss genom området och flera andra linjer passerar förbi.

Närservice

Längs med Sysslomansgatan finner du ett urval av affärer bland annat livsmedelsbutiken Luthagens Livs, blomsteraffär, frisörsalonger och restauranger. I korsningen med Skolgatan finns även apotek och ytterligare restauranger.

Parkering

Boendeparkering finns längs med gatorna i området. För mer information om boendeparkering besök https://www.uppsala.se/boendeparkering

Karta

Hör av dig till Rozbeh Kalantari för mer information!

Rozbeh Kalantari

Rozbeh Kalantari

Uppsala

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-001 99 70

rozbeh.kalantari@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad