Monsungatan 51

Bilder

  • Såld!

Monsungatan 51 , Eriksberg , Göteborg

Välplanerad tvåa med både en stor, inglasad balkong och dessutom en stor uteplats! Belägen bara ett stenkast från Eriksbergskranen, bor ni här nära allt vackra Eriksberg erbjuder, såsom flertalet restauranger, caféer, närbutiker och träningsanläggningar. Göteborgs innerstad nås på bara några minuter via buss eller båt. Snabbt tillträde möjligt. Kontakta mäklaren för mer information!

51,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 184 kr inkl värme och Telia Triple Play Hushållsel, egen förbrukning debiteras på avgiftsavin från föreningen. Varm- och kallvatten, egen förbrukning debiteras på avgiftsavin från föreningen
Typ:
Lägenhet
Boarea:
51,5 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
2013-2014
Driftskostnad:
433 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

51,5 kvm

Rumsbeskrivning
Entré

Välkommen in! Hallen erbjuder bra förvaring med avhängningsmöjligheter i den lilla platsbyggda hängaren samt i två garderober. I entrén ligger lättskött klinkergolv med golvvärme, som övergår i ekparkett, vilken sträcker sig vidare i hela resterande bostaden. Rakt fram från hallen öppnar sig lägenheten med ett stort vardagsrum och kök.

Sovrum

Till vänster i hallen ligger sovrummet. Här ryms dubbelsäng med tillhörande möblemang och förvaringen sköts i en praktiskt inredd skjutdörrsgarderob.

Badrum

På din högra sida från hallen ligger det smakfulla, helkaklade badrummet. På väggarna sitter vitt kakel och på golvet ligger grått klinker med skön golvvärme och belysningen sköts av spotlights. Här finns duschhörna med frostade glasdörrar, vägghängd WC, handfat med kommod, handdukstork och en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Electrolux samt praktiskt arbetsbänk och skåp till förvaring.

Kök

Det vita köket, levererat från HTH,bjuder på gott om förvaring och praktiska arbetsytor. I snygg kontrast till de vita luckorna, sitter här läckert, svart kakel som varierar i två nyanser och bänkskivan är i massivt trä. Maskinparken är levererad från Electrolux och består av inbyggd mikrovågsugn och varmluftsugn, kombinerad kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, samt spisfläkt. Matplatsen framför fönstret rymmer 6 - 10 personer och förgyller med utsikt mot bockkranen! De tre lampcylindrarna ovan matbordet ingår.

Vardagsrum

Vardagsrummet har en trendig, betonggrå fondvägg och med fönster i två väderstreck ges ett härligt ljusinsläpp och mycket rymd. Här är installerat påkostad teknik; en TV-projektor, högtalare inbyggda i vägg samt LED-ramp med elektriskt nedfällbar filmduk. Tekniken ingår utan extra kostnad. Självklart kan du titta på vanlig TV - Telia-Triple-Play ingår i månadsavgiften. Från vardagsrummet finns två balkongdörrar - en till bostadens inglasade balkong med älvutsikt och en till er alldeles egen uteplats där både långbord samt loungemöblemang ryms.

Unik hörntvåa med privat uteplats där de stora sällskapen kan samlas för grillat och fest och dessutom inglasad balkong med utsikt mot Eriksbergskranen!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 14, hiss finns

Avgift

3 184 kr inkl värme och Telia Triple Play Hushållsel, egen förbrukning debiteras på avgiftsavin från föreningen. Varm- och kallvatten, egen förbrukning debiteras på avgiftsavin från föreningen

Driftskostnad

5 200 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 500 kr
VA: 1 000 kr
Försäkring: 700 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Notera att driftskostnaderna är baserade på liknande lägenheter i området och att de varierar med individuellt bruk.

Andel i föreningen

0,011604%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enl. överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2013-2014

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Sannegården 72:3

Förening

Namn

Brf Linnéa

Om föreningen

Brf Linnéa äger fastigheten Göteborg Sannegården 72:3, med adress Monsungatan 51-53, på vilken man låtit uppföra ett flerbostadshus i 14 våningar med totalt 50 bostadsrättslägenheter om totalt 3 513 kvm samt en lokal om 54 kvm som är uthyrd och bedrivs till blomsteraffär. Byggnaden är uppförd genom totalentreprenad av Riksbyggen under 2013-2014. Alla lägenheter är i hörnläge och försedda med generösa fönster, så att sol- och utsiktsmöjligheterna blir de bästa möjliga. Luftiga och inglasade balkonger ger möjlighet att njuta av vyerna i hela tre väderstreck.
Samtliga lägenheter utom en har tillhörande balkong och på våning två även uteplats.

Huset är byggt enl. miljöbyggnad, klass Silver.

Föreningens förvaltning (både teknisk och ekonomisk) sköts idag av NordicLife Förvaltning

Hushållsel, egen förbrukning debiteras på avgiftsavin från föreningen.
Varm- och kallvatten, egen förbrukning debiteras på avgiftsavin från föreningen.

Antal lägenheter

50

Antal hyresrätter

1

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

I månadsavgiften ingår Telia Triple Play - FiberTV, Bredband och Telefoni. Egna telefonsamtal betalas själv.

Parkering

Parkering: Brf Linnea har 46 platser i p-garage i direkt anslutning till fastigheten. Hyran är 1000: – / månad. Garaget, Eriksbergs Garage Samfällighet (EGS) som är beläget under Färjenästerassen med direkt access från huset, förvaltas av Apcoa Parking som nås på telefon 08-55630670 eller mejl uthyrning@apcoa.se. Ingen kö. Hyran ligger på en relativt låg nivå för parkeringsplatser i området. Det finns även parkeringsplatser för motorcyklar i garaget – hyra 450: -.

Ekonomi

Föreningen gör avsättningar för att täcka kommande underhåll enl. underhållsplanen som upprättades 2014-09-05.

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

E-post

styrelsen@brflinnea.com

Övrigt

Gemensamma utrymmen:
Det finns barnvagnsrum, cykelförråd och källarförråd.
Övernattningslägenhet för fem övernattande gäster.

Om området

Eriksberg

Norra Älvstranden är ett samlingsnamn på områden som ligger centralt på Hisingen i Göteborg utmed Göta älv. Från att ha varit ett område dominerat av varvsverksamheten har Norra Älvstranden under 1990- och 2000- talet utvecklats till Göteborgs största nya bostadsområde. Eriksbergshallen som förr inhyste Eriksbergsvarvets mekaniska verkstäder och maskinhallar inryms nu av en unik hotell- och konferensanläggning.

Kommunikation

Kommunikationerna är mycket bra med bl.a. stombuss nr 16 som har täta turer i högtrafik, samt flera busslinjer mot bl.a. Frölunda Torg, centrum och Hjalmar Brantingsplatsen.

Dessutom går Älvsnabben från färjelägena Eriksberg & Slottsberget som gör det väldigt smidigt att ta sig in till centrum.

Närservice

På promenadavstånd finns Eriksbergs köpcenter med ett stort utbud av affärer och bank. I området finns två större matbutiker, COOP och ICA. På Eriksbergsområdet finns restauranger, närbutiker, bankomat. Ett populärt Gym. Vid kajen finns en trevlig fiskaffär/restaurang. En vårdcentral finns även på Eriksberg.

Karta

Hör av dig till Kajsa Andersson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad