, Norrköping

Bilder

  • Kommande®

Utgångspris

1 595 000 kr

Bevaka slutpriset

, Norrköping

Inom kort kommer denna trevliga 3:a ut. Ljus och luftig hörntrea som ligger beläget på bekväma våning 2. Här bor du i den privata och mycket välskötta föreningen BRF Krusbärsbusken.

Lägenheten är rymlig och välplanerad där alla rum har väl tilltagna ytor. Sovrummen är av större modell och här finns en hel del förvaring i de platsbyggda garderoberna. I vardagsrummet märks det att lägenheten är belägen på en gavel. Här strömmar ljuset in både från de stora fönsterpartierna i burspråket men även från den inglasade balkongen. Den inglasade balkongen ligger i ett soldränkt söderläge där du kan njuta för fullt under alla årstider. Köket renoverades 2013 och är ett Kolmårdskök.

BRF Krusbärsbusken är en mindre, privat förening som genomgått en stor rad renoveringar de senaste åren såsom fönsterbyte, stambyte, fasadrenovering och inglasning av balkonger. Trots detta har föreningen ändå kunnat behålla sina låga månadsavgifter där mycket ingår såsom bredband, fasta avgiften el samt telefoni.

Här bor du i ett lugnt område där du har nära till det mesta. En kort cykeltur bort så har du Folkparken, Himmelstalundsområdet samt Ingelsta med all tänkbar shopping.

Varmt välkommen på visning!

79 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
0 kr
Utgångspris:
1 595 000 kr

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Jennifer Karlsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!