Falkebovägen 22

Bilder

  • Såld!

Falkebovägen 22 , Torslanda - Amhult , Göteborg

Nu finns äntligen möjlighet att förvärva en härlig, friliggande villa på Falkebovägen! Med tomten längst in på gatan får du ett privat läge och trädgården blir insynsskyddad. Med 193 moderna kvm fördelat på två plan finner du här allt vad en familj kan tänkas behöva; minst 4 sovrum, 2 allrum, stort kök, uterum, groventré och carport. Falkebovägen är en lugn och trygg gata och det perfekta stället för barnen att växa upp på, med nära till både idrottsanläggningar, skola och kompisar. Att dessutom ha nära till Amhults affärer och restauranger gör livet bekvämt även för de vuxna. Låter detta boende som något för dig?

193 kvm, 7 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
193 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
565,6 kvm
Byggår:
2004
Driftskostnad:
3 125 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

7 rum varav 4 - 5 sovrum

Boarea

193 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkommen in på Falkebovägen 22 och en fantastisk villa! Här möts vi av en hall som pryds av mörkt klinker på golvet. Med fönster enda ner till golvet blir får hallen ljus och en öppen känsla. Till höger finns förvaring i form av garderober med skjutdörrar med spegelglas.

Badrum 1

Från hallen når vi nedervåningens badrum. Detta är stilfullt helkaklat, i grått och vitt med inredning som matchar i svart. Här finns en praktisk och lyxig duschkabin, skåp, toalett och kommod.

Sovrum 1

På nedervåningen finns ett sovrum. Med ett stort hörnfönster blir rummet ljust och trivsamt och här får plats både säng och garderober, om man vill sätta in det. Alternativt kan det användas som gästrum eller kontor, beroende på behov.

Groventré/Tvättstuga

Genom utbyggnad har huset fått sig en groventré, perfekt om barnens kläder är smutsiga och för extra förvaring. Här finns också praktisk golvvärme för extra komfort och närheten till tvättstugan gör livet enkelt. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, torkställning, diskbänk, överskåp och gott om arbetsytor.

Kök/allrum

Möts av husets hjärta, ett stort allrum med öppen planlösning till kök och fantastiska fönster mot den privata trädgården! Här finns gott om plats för en soffgrupp och kaminen som är centralt placerad ger värme och trivsel till hela rummet. Köket är från Myresjö och går i vitt med svart kakel genomtänkt placerat vid spisen. Här finns också ugn i arbetshöjd, kylskåp, frys och diskmaskin. Med fönster under överskåpen känns köket extra ljust och du får närhet till naturens grönska. Här får du plats med ett bord i mitten av köket, alternativt köksö samt ett större matbord med utsikt mot trädgården. Från detta rummet når vi även altanen som har det perfekta, eftertraktade västerläget

TV-rum

I anslutning till husets generösa allrum har man byggt ut ett rum som med sina glasdörrar ut ger lite uterumskänsla. Här har man isolerat och idag används det som TV-rum för att sitta lite mer avskiljt. Ett annat användningsområde kan vara att göra det till matsal för att få en lyxig naturnära känsla på middagsbjudningen.

Uterum

Från TV-rummet når vi även ett stort uterum med stenplattor, plasttak och skjutdörrar. Underbar yta som förlänger sommarsäsongen och ger plats åt en trevlig soffgrupp och matbord om så önskas.

Övervåning med allrum

En trappa upp finns ett till allrum med plats för soffa och TV. Här får man möjlighet att låta barnen titta på sina egna program och komma undan lite när det behövs. Härifrån når du även husets balkong i västerläge.

Master bedroom

Master bedroom är ett väl tilltaget rum plats för både säng, sängbord och fåtöljer. Med stora fönster mot trädgården får man även härlig utsikt. Till rummet finns även en stor walk in closet.

Sovrum 2 och 3

Här finns även två sovrum, i något olika storlekar men med gott om plats för säng och garderober i båda. Dessutom finns gott om ljusinsläpp i två riktningar och rummen blir väldigt trivsamma med dess höga takhöjd.

Badrum 2

Även på andra våning finns ett vackert helkaklat badrum. Färgerna går i grått och vitt vilket gör det lätt att tycka om. Här har man bad, toalett, kommod och spegelskåp. Tänk att ta tända lite ljus och ta ett härligt bad efter jobbet!

Byggnad

Byggnadstyp

2-plansvilla

Byggnadsår

2004

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump, vattenburet system

Ventilation

FX - frånluft med värme��tervinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 november 2019
Energiklass: D
Energiprestanda: 71 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Cemberit/ trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Papp

Övrigt

Husleverantör: Egnahemsbolaget.
Eldstad från Handöl.

Fastighetsbeteckning

Röd 24:21

Övriga byggnader

12 kvm friggebod, isolerad.
Dubbel carport med 10 kvm förråd varav 4 kvm isolerat.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

37 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 23 000 kr
Väg, samf: 10 000 kr
Försäkring: 4 500 kr
Beräknat antal personer: 4

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 498 000 kr, varav byggnadsvärde 2 118 000 kr

Summa pantbrev

3 143 925 kr

Tomt

Areal: 565,6 kvm
Tomttyp: Kuperad och trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Göteborg Röd GA:19, Gemensamhetsanläggning: Göteborg Röd GA:20, Gemensamhetsanläggning: Göteborg Röd GA:21, Gemensamhetsanläggning: Göteborg Röd GA:22, Gemensamhetsanläggning: Göteborg Röd GA:23, Samfällighet: Göteborg Röd S:23
Förmån: Officialservitut Tillträde För Underhåll, 1480K-2003F340.1

Om området

Torslanda - Amhult

Torslanda är en kustnära stadsdel och upptar cirka en tredjedel av Hisingens yta med närhet till badstränder och underbar naturmark. Bebyggelsen i stadsdelen består till största delen av villor, radhus med en mindre andel bostadsrätter.
Amhult har mycket att erbjuda i form av klädaffärer, apotek, systembolag, banker, caféer, restauranger, gym, ICA Maxi samt Willys.

Kommunikation

Från Amhult Resecentrum:
Buss 23: Sillvik - Amhults resecentrum (och omvänt).
Buss 24: Hjuvik - Lilla Varholmen - Eketrägatan - Nils Ericsson Terminalen (och omvänt).
Buss 26: Amhults Resecentrum - Skeppstadsholmen (och omvänt).
Buss 121: Partille C - Torslanda (och omvänt).
Buss 148: Amhult - Angered (och omvänt).
Buss 290: Burö - Göteborg (och omvänt).
Buss 291: Göteborg - Fotö (och omvänt).
Lila Express: Torslanda - Frölunda - Mölndal - Mölnlycke (och omvänt).
Röd Express: Landvetter - Göteborg - Lilla Varholmen (och omvänt).
Gul Express: Partille - Nordstan - Torslanda (och omvänt).
Svart Express: Amhult - City - Vallhamra (och omvänt).

Närservice

Amhultsgården F-3, Skutehagen F-6, Nordlyckeskolan 7-9, Grundskola Snäckeberget, Familjedaghem centrum, Familjedaghem Norr samt Familjedaghem Söder.

Kulturhuset Vingen med dess utbud av digitalbio, konsertlokal och teater, utställningslokaler, konst och utställningsgrupp. Vidare erbjuds samlingslokaler, café och restaurang samt replokal med inspelningsstudio.

Parkering

Finns pendelparkeringar i anslutning till Amhults resecentrum.

Karta

Hör av dig till Lotta Bratland för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad