Bollmoravägen 158, 1 tr

Bilder

  • Såld!

Bollmoravägen 158, 1 tr , Tyresö Centrum , Tyresö

Välkommen till 2 r o k i populära Brf Pluto. Kök med stor matplats som vid behov går att göra om till litet extra sovrum. Vardagsrum med utgång till inglasad balkong i fint västerläge med em/kvällssol. Kaklat badrum med klinkergolv. Sovrum och klädkammare. Närhet till grönområden och bussar samt Tyresö Centrum.

64 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 766 kr Inkl värme, vatten, kabel-TV och el
Typ:
Lägenhet
Boarea:
64 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
139
Byggår:
1971
Driftskostnad:
125 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

64 kvm

Rumsbeskrivning

Hall med ljust klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns en garderob och hatthylla.

I anslutning till hallen finns WC/badrum blått klinkergolv och vitt kakel. Här finns WC, handfat, badrumsskåp med spegel och belysning, badkar och tvättmaskin och torktumlare Indesit. Ett fönster ger ett fint ljusinsläpp.

Vardagsrum med laminatgolv och väggar målade i grönt. Utgång till inglasad balkong med trätrall. Balkongen ligger i fint västerläge med eftermiddags- och kvällssol.

Kök med vita luckor och laminatgolv. Här finns spis Electrolux, kyl/frys Kenny, extra frys, fläkt Futurum och diskmaskin Bosch. Stor matplats med plats för många gäster. Rummet går även att dela av om behov finns för litet barnrum.

Sovrum med laminatgolv och målade väggar samt fondtapet. En stor garderob ger plats för kläder. I anslutning till sovrummet finns även en klädkammare med linneskåp samt ett extra linneskåp utanför.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Avgift

3 766 kr Inkl värme, vatten, kabel-TV och el

Driftskostnad

1 500 kr/år

Driftskostnad, varav

Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,41004%

Andel av årsavgiften

0,41004%

Byggnad

Byggnadstyp

2-våningshus

Byggnadsår

1971

Energideklaration

Beställd.

Övrigt

Ett förråd tillhör lägenheten.

Förening

Namn

HSB Brf Pluto

Om föreningen

Föreningen äger fastigheterna Pluto 1-7 som byggdes 1971. Totalt finns 208 lägenheter, som upplåts som bostadsrätt. Föreningen har en yttre underhållsplan som uppdateras.

Under 2006 förbättrades ventilationen; fläktar i krypgrunderna under husen sattes in och luftventiler ovanför fönstren sattes in. Under senare åren har bland annat uppförts ny garagelänga, cykelhus, och miljöhus.

Mellan husen finns lekplatser och härliga grönområden. Tvättstugor finns med gott om maskiner. Dessutom finns bastu, föreningslokal med möjlighet att hyra för festligheter, och snickerilokal. Kabeltv och "tre hål i väggen" via ComHem. Bredband via Bredbandsbolaget/ComHem.

Hushållsel ingår i månadsavgiften.

Enligt föreningens hemsida finns det 141 st parkeringsplatser, varav 23 besöksplatser och 123 st garageplatser i föreningen. Parkeringsplats kostar ca 150-200 kr/månad och garageplats ca 350 kr/månad. Cykelförråd kostar ca 125 kr/månad att hyra.

Överlåtelseavgift betalas av säljaren enligt föreningen, motsvarande 2,5% av prisbasbeloppet. Pantsättningsavgift betalas av köparen med 1% av prisbasbeloppet. HSB Stockholm ställer som krav på köparen/na att man deponerar en medlemsavgift per köpare på kr 500. Årsavgift betalas av köparen kr 250.

Föreningen har en informativ hemsida: www.hsb.se/stockholm/pluto.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Tyresö Centrum

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice.

Karta

Hör av dig till Heléne Jernestrand för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad