Vätterslundsgatan 13

Bilder

Pris

1 795 000 kr

Bevaka slutpriset

Vätterslundsgatan 13 , Bymarken , Jönköping

Varmt välkommen till denna magiska våning högst upp i huset med milsvid utsikt över Vättern. Här får du möjlighet att njuta av soluppgången och utsikt över Jönköpings stad samt Vättern. Detta är verkligen en bostad utöver det vanliga!

Bostaden är snyggt och stilfullt renoverad med exklusiva materialval, här är verkligen modet etablerat. Industriväggarna som delar av mellan vardagsrum och sovrum är av högsta klass med glasdörrar av smide. Snedtak med synliga träbalkar, de storslagna vyerna och att man har hela våningsplanet för sig själv ger en otrolig känsla av rymd och är något alldeles extra. Bostaden disponeras på två plan, hallen är på nedre plan och har plats för avhängning och ett fönster ut mot trädgården, från trappan tar man sig vidare till själva bostaden. En våning upp är det utsikt mot Vättern från alla håll och kanter och man slås av den moderna stilen som bryter av med det coola, råa som är själva vindsvåningen.

Innerväggarna har ersatts med industriväggar och ger denna bostad rymd och en unik utformning. Snygga trägolv i vitpigmentering och ljusa väggar rimmar väl med de lyxiga takbalkarna - Läckert helt enkelt!
Även badrummet är nyrenoverat i toppklass med carrara marmor tillsammans med vitt kakel. Här finns alla förutsättningar för att trivas!

Här bor man i lugna, mysiga kvarter med närhet till precis allt och i en stabil förening med låg månadsavgift!

På Vätterslund bor du granne med natursköna omgivningar vid Dunkehallaravinen där vattenfall och promenadstråk samsas. Konditori och blomsteraffär finns i närheten och en mysig, prisbelönt restaurang finns bara något kvarter bort. Perfekt att bensinstationen finns bara några hundra meter bort och att matvarubutiken ligger på granngatan. Nedanför huset finns vackra gångvägar längst Vättern som leder till City eller mot Bankeryd beroende på vad du väljer och här hittar du en undangömd badstrand vid Vättern. Här bor du centralt, men ändå i lugn omgivning.

Bymarken är ett bostadsområde som är belägen nordväst om Jönköpings stadskärna med närhet till allt.

Välkommen hem till denna fantastiska vindsvåning!

55 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 740 kr inkl, värme, vatten och el
Typ:
Lägenhet
Boarea:
55 kvm
Våning:
3
Byggår:
1940
Pris:
1 795 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

55 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Redan då du stiger in i hallen möts du av en känsla av rymd och waow! Här är det fantastiskt att komma hem. Välkommen in!

Kök

Grått och trivsamt kök med modern touch! Utrustat med K/F, ugn/spis och diskmaskin. Bra förvaring och otroligt bra arbetsyta.

Vardagsrum

Runt murstocken har glasdörrar monterats för att dela av allrummet från sovrummet. Här nyttjas allt dagsljus genom de interna fönstren i bostaden som ger ett magiskt ljusflöde. Här är det trivsamt att vara och bo.

Sovrum

De snygga industriväggarna som är genomgående för bostaden delar snyggt av och ger även sovrummet fullt ljusinsläpp på dagen. Sovrummet går även det i ljusgrå toner och stämmer väl med resterande rum i bostaden. Enhetligt och snyggt!

Badrum

Stilfullt renoverat badrum som går i stil med resterande rum i bostaden. Vitt och fräscht kakel tillsammans med ljusgrå marmor utgör tillsammans med exklusiva materialval en nivå långt över standard. Smakfullt!

Innergård

På baksidan av huset finner du gemensam uteplats för sällskap och grill eller bara en lugn stund i en skön trädgårdsmiljö. En fantastisk miljö att komma hem till.

Amelie Sjöbring informerar

- Mysig förening med möjligheter att vara med och påverka. - Totalrenoverad lägenhet i moderna val. - Fastigheten har genomgått en total förvandling de senaste åren där man gjort fasad, balkonger, tak etc - Inga planerade avgiftsförändringar. - Alla bostadsrätter har tillgång till P-plats. - Trivsamt område nära City. - Gratis parkering på omkringliggande gator.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Pris

1 795 000 kr

Avgift

2 740 kr inkl, värme, vatten och el

Andel i föreningen

23,73%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostad

Byggnadsår

1940

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 31 oktober 2016
Energiklass: D
Energiprestanda: 65 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas + 3-glas

Övrigt

Totalrenoverades under 2017. Snygga och välvalda materialval.

Förening

Namn

Brf Tjuren 9

Om föreningen

Brf Tjuren 9 är en äkta bostadsrättsförening i Jönköping. Huset byggdes 1940 och innehåller 3 st bostadsrätter (total boa på 292 kvm enl ekonomisk plan) och 2 uthyrningslokaler (a 22,5 kvm st). Föreningen bildades 2017.
Till bostadsrätterna hör var sitt förråd i källaren och föreningen har gemensam tvättstuga i källaren samt gemensam trädgård med uteplats.
Trädgården sköts av automover. Medlemmarna har gemensamt ansvar för trädgårdsstädning (oftast vår- och höststädning) samt städ av trapphuset och tvättstugan.
Varje bostadsrätt har sin egen parkeringsplats som kostar 450 kr/mån.

I avgiften ingår värme, vatten och el.

Fiber är indraget i varje lägenhet och fastigheten värms upp via bergvärme.
Fönster: 2 glas + 3-glas

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

5

Antal hyresrätter

2

Om området

Bymarken

Bymarken är ett bostadsområde som är belägen nordväst om Jönköpings stadskärna. Området ligger på en sluttning med vacker utsikt över Vättern och har en närhet till både grönområden och Jönköpings stadskärna.

Kommunikation

Jönköping erbjuder goda kommunikationsmöjligheter och området Bymarken trafikeras av linjebussar.

Närservice

Direkt angränsande till området finns bageri/cafèer, matvaruaffärer samt en bensinstation med ett smalt utbud av basvaror. En av stans bästa Restauranger, Matstudion ligger på Björnebergsvägen. Ett större utbud av affärer samt restauranger hittas i Jönköping centrum som ligger cirka två km från området.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Amelie Sjöbring Cimen eller Jeff Axelsson för mer information!

Amelie Sjöbring Cimen

Amelie Sjöbring Cimen

Jönköping

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0709-37 00 55

amelie.sjobring@husmanhagberg.se

Jeff Axelsson

Jeff Axelsson

Jönköping

Reg. Fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

0709-370075

jeff.axelsson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad