Strandvägen 14B

Bilder

  • Såld!

Strandvägen 14B , Huskvarna Norrängen , Jönköping

Varmt välkommen till denna våning med fantastisk vy över sjön Vättern. Våningens balkong bjuder in till ett härligt och soligt sydläge. Här kan du sitta och njuta av solnedgången över Vättern och följa naturens skiftningar efter säsong.

Då du stiger in i lägenheten möts du av öppna ytor och nyrenoverat kök i modern stil. Köket är utrustat med vita luckor och vitt kakel som bryts av med stilren bänkskiva och vitvaror i rostfritt. I hallen finns goda förvaringsutrymmen bakom snygga skjutdörrar i spegelglas. Sovrummet har även en klädkammare i anslutning vilket är ett extra plus som löser förvaringsbehovet. Stort och rymligt vardagsrum där både matsalsmöbler och soffgrupp får plats. Här finns utgången till balkongen i soligt läge. Från balkongen kan du njuta av solen tills den går ner på andra sidan Vättern. Här har du många vackra solnedgångar att vänta och njuta av. Vyn över Vättern är som ett skådespel oavsett väder och att bo med denna vy är något att välja ögat vid.

Detta är verkligen en våning att bjuda hem vännerna till för middag och umgänge. Genomgående för lägenheten är stilrena och moderna materialval med vita väggar och grå golv. Här är det lätt att trivas och bo!

Området på Norrängen ligger med närhet och lättillgänglighet till Huskvarna centrum. I Huskvarna centrum finner du ett varierat utbud av affärer och restauranger. Här finns allt från livsmedelsbutiker till välkända modekedjor. I city, även kallat Esplanaden, finner du även ett serviceutbud med bland annat galleria, vårdcentral och apotek.

Varmt välkommen hem!

59 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 815 kr inkl värme, vatten och kabel-tv.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
59 kvm
Våning:
3
Byggår:
1951-1952

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

59 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Här möts du av två skjutdörrar i spegelglas som optimerar känslan av rymd i hallen. Här är det härligt att stiga på. Välkommen in!

Kök

Kök renoverat 2019 med snygga och stilsäkra materialval för den kräsne. Ljusa skåpsluckor bryts av med en mörk bänkskiva och vitvaror i rostfritt. Köket är utrustat med ugn, mikrovågsung, diskmaskin inbyggd i samma layout som kökets skåpsluckor samt kyl/frys och induktionshäll. Smart kök med plats för även den större matmöbeln för den som så önskar. Här är det trevligt både att laga mat och att umgås under tiden.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum som ligger i nära anslutning till kök med utgång till balkongen i söderläge. Generösa sällskapsytor med plats för både den större soffa- och matgruppen. Här finns plats att bjuda in till middag för att njuta av goda vänners lag.

Sovrum

Generöst tilltaget sovrum med kvadratmeter för den större dubbelsängen eller för den som önskar en mindre arbetshörna eller annan ytterligare förvaring eller varför inte en läshörna? Här finns plats och härlig rymd att jobba med. Sovrummet ansluter även direkt till klädkammare. En extra lyx för den som önskar goda förvaringsutrymmen!

Walk in closet

I anslutning till sovrummet finns en klädkammare/walk in closet. Här får du plats med kläder och annan förvaring som du önskar ta undan från övriga ytor i bostaden. En lyxig detalj att ha tillgång till.

Badrum

Ljust och fräscht badrum med nytt golv i ljusgrå ton. Ljust kakel på väggarna ger inte bara en fräsch känsla utan är dessutom lätt att hålla vid. Badrum utrustat med WC och dusch avdelad med duschvägg i klarglas. - Tidlöst och praktiskt.

Balkong i söderläge

Rymlig balkong i sydvästläge med utsikt över Jönköpings stolthet Vättern. Inglasad hela vägen med tillika möjlighet att öppna upp hela vägen en varm sommardag eller kväll. Här kan du njuta större delen av året. Här är ingen dag den andra lik. Vättern målar upp en ny tavla varje dag beroende på väder. Fantastisk vy att njuta av till vardags och lätt välja sig vid...

Amelie Sjöbring informerar

- Till föreningen hör även gemensam bastu och gym att nyttja. - Till p-plats och garageplats finns en kö att ställa sig i. Utmed gatan finns goda parkeringsmöjligheter och dessutom utan avgift. - Vackra närområden för promenad finns på Norrängen och närhet till sjön Vättern. - Lägenheten renoverades 2019.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

2 815 kr inkl värme, vatten och kabel-tv.

Andel i föreningen

0,3817%

Andel av årsavgiften

0,3817%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostad

Byggnadsår

1951-1952

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 april 2013
Energiklass: C

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Vetekomet 2

Förening

Namn

HSB Brf Norrängen

Om föreningen

Sammanlagt äger BRF Norrängen 12 bostadshus, varav sex stycken är radhuslängor och sex stycken är flerfamiljshus. Den totala bostadsytan uppgår till 15 175,5 kvm som är fördelade på 27 ettor, 66 tvåor, 75 treor och 46 fyror. Den sammanlagda lokalytan uppgår till 77 kvm. Till varje lägenhet i flerfamiljshusen ges tillgång till ett förråd i både källare och vind.

Föreningen är ansluten till HSB Förvaltnings Fastighetsförsäkring. I denna försäkring ingår bostadsrättstillägg för samtliga bostadsrättsinnehavare.

Föreningen har sammanlagt 57 garage och 81 parkeringsplatser, samtliga upplåtna med hyresrätt som kan hyras genom föreningens separata kö. Kostnad för garage uppgår till ca 250 Kr/mån, kostnad för parkering med elstolpe kostar ca 150 kr/mån, parkering utan elstolpe kostar ca 100 kr/mån. Fri parkering finns tillgänglig på omkringliggande gator.
Garage och p-plats hör inte till lägenheten specifikt. Här finns en officiell kölista som expeditionen ansvarar. Denna finns tillgänglig för alla och sköts noggrant enligt ordföranden, avstämt 2019-10-02.

Trappstädning och gårdsskötsel ansvaras av föreningen och ingår i månadsavgiften. Föreningen arbetar efter en 30-årig underhållsplan. Inga större underhållsåtgärder är planerade i nuläget, endast löpande underhåll.

Renoveringar som utförts:
2003-2004 - Stambyte i kök och badrum
2010 - Nya balkonger
2013 - Ny belysning i samtliga trappuppgångar, målning och ny belysning i samtliga garage - Även ny ledbelysning har satts upp utanför entréer.
2014 - Uppfräschning av övernattningsrum, fritidslokal samt expedition.
2018 - Ny värmeväxlare

I föreningen har man bytt tak samt bytt och ljudisolerat fönster.

Årsavgift:
Efter att styrelsen behandlar budgeten 2019 har de beslutat att inte höja årsavgiften - kontrollerat med ordföranden 2019-10-02.

Juridisk person och delat ägande:
Juridisk person godkännes ej däremot tillåts delat ägande.

Ekonomi:
Föreningen har mycket god ekonomi.

Renoveringar inom närmsta tiden:
De renoveringar som är på gång är enligt budget. Inom det närmsta kommer vind- och källarförrådsdörrar att uppdateras. Planen är att detta kommer att ske i november 2019. Avstämt med ordföranden i föreningen 2019-10-02.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

214

Antal lokaler i föreningen

4

Om området

Huskvarna Norrängen

Norrängen är en stadsdel i Huskvarna belägen på sluttningen ner mot Vättern utmed E4a cirka 2 km norr om Huskvarna centrum. Området består av både villor och flerfamiljshus och har ett fantastiskt läge med vacker utsikt över Vättern.

Skolor och barnomsorg
Norrängsskolan är en grundskola årskurs 1-6 samt förskoleklass och fritidshem.

Kommunikationer
Huskvarna erbjuder goda kommunikationsmöjligheter med närhet till buss och tåg. I anslutning till Huskvarna finns E4:an som möjliggör ett enkelt resande till och från Jönköping och Gränna.

Naturnära områden
Huskvarna är omgivet av vackra grönområden och ligger med närhet till både Vättern och vackra naturområden. Här finns både vandringsleder och motionsspår.

Fritid
Huskvarna har ett rikt föreningsliv med många idrottsklubbar och Norrängen erbjuder även en lokal skidbacke.

Affärer och restauranger
Huskvarna centrum erbjuder ett varierat utbud av affärer och restauranger. Här finns både livsmedelsbutiker och välkända modekedjor. I city, även kallad Esplanaden, finner du ett serviceutbud med bland annat galleria, vårdcentral och apotek.
Här finns allt du behöver på bekväma avstånd.

Karta

Hör av dig till Amelie Sjöbring Cimen för mer information!

Amelie Sjöbring Cimen

Amelie Sjöbring Cimen

Jönköping

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0709-37 00 55

amelie.sjobring@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad