Munksjöstaden, Jönköping

Bilder

Utgångspris

3 100 000 kr

Bevaka slutpriset

Vaggerydsgatan 16 , Munksjöstaden , Jönköping

I luftigt parknära läge i Munksjöstaden med storstadspuls säljs nu denna välplanerade trea med optimal planlösning och väl utvalda materialval. Wow-faktorn är hög! Genomgående för hela bostaden är ljus, vitlaserad ekparkett och golvvärme, där en tilltagen takhöjd och stora fönster löper ända från golv till tak i hela vardagsrummet. Här har man inte bara en balkong utan två st! Lyxigt! Köket från HTH i vitt är modernt och fullutrustat tillsammans med lyxiga detaljer. Flertalet tillval är gjorda så som vit skiva i kvartskomposit som följer från arbetsbänken upp på väggen som stänkskydd och underlimmad diskho från Blanco. Badrummet är rymligt med fina och ljusa materialval och har både tvättmaskin och torktumlare, som löser den vardagliga tvätten.

Utöver en perfekt planlösning och fina materialval erbjuder detta boende mer än så. I huset kommer det bland annat finnas ett eget konditori, Bageri Rosetten där du smidigt handlar frukostfrallorna samt en egen pizzabar, Ciro - perfekt för middag eller smidig take away! Hela taket i huset är en stor gemensam yta som består utav en takterass med utsikt över vattnet, bastu med fönsterparti mot Munksjön, privat gym, samlingslokal med gemensam kök och allrum och ett orangeri. Framför huset läggs en ny och stor park som ansluter till det nya Munksjötorget.

På projektets egna hemsida kv10.tosito.se kan man läsa att detta kommer att bli något helt annat än de övriga nyproduktionsprojekten som byggts i Munkjöstaden och Jönköping. Här har man satsat på en snygg fasad och läckra detaljer i arkitekturen. Rå betong, tegelfasad och mörkgråa detaljer är bara några utav de spännande element som utmärker exteriören. Missa inte din chans att få ett boende utöver det vanliga med alla bekvämligheter du kan tänka dig.

Tillträde kan ske i juni 2019.

70 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 349 kr
Typ:
Lägenhet
Boarea:
70 kvm
Våning:
5, hiss finns
Byggår:
2019
Utgångspris:
3 100 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

70 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 7, hiss finns

Pris

3 100 000 kr Utgångspris

Avgift

3 349 kr

Andel i föreningen

1,1524%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadsår

2019

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Förening

Namn

Munksjöstaden Kvarter 10 B i Jönköping

Om föreningen

Föreningen äger fastigheten Lagunen 1 och är en äkta bostadsrättsförening. Byggnaden är ett flerbostadshus och föreningen finns 77 st lägenheter i 4 st trapphus. Huset har byggaranti om 5 år.

Ett lägenhetsförråd medföljer varje lägenhet.
De boende i Kvarter 10 får ta del den gemensamma takterrassen som blir en trevlig umgängesplats och man har även tillgång till bastu och gym.

Parkering finns i form av garage i två plan finns. Du åker ned till garaget direkt via hissen i respektive port. Kostnad för en Garageplats är ca 975 kr/mån.

Uppvärmning sker via fjärrvärme och ventilationen genom ett gemensamt FTX-system.
I föreningen finns ett sopsorteringsrum.
Fastigheten är ansluten till fibernät via Wetternet.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

77

Om området

Munksjöstaden

Munksjöstaden är beläget några minuter från Jönköping City och i delområdet väster som sträcker sig från högskolan i norr till Skeppsbron i söder. Munksjöstaden sitter i princip ihop med Torpa och Söder med Barnarpsgatan som går igenom och delar av områdena. Den vackra Munksjön gör sitt för att öka trivseln och med den som granne har man inte bara fantastisk utsikt utan även perfekta promenadstråket. Området är väldigt expansivt och det håller på att byggas upp en helt ny stadsdel med kommande Munksjökajen som ska anläggas längs med vattenlinjen så att vattennära promenader blir möjlig längs hela sjön. Förutom sjöliv och kajstråk kommer platsens historiska byggnader ge stadsdelen en alldeles egen karaktär.

Parkering

Garage finns (Separat kö)

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Amelie Sjöbring eller Michel Cosic för mer information!

Amelie Sjöbring

Amelie Sjöbring

Jönköping

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0709-37 00 55

036-667 70

amelie.sjobring@husmanhagberg.se

Michel Cosic

Michel Cosic

Jönköping

Reg. Fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

0731-521 030

michel.cosic@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad