Påsgatan 6

Bilder

  • Såld!

Påsgatan 6 , Munksjöstaden , Jönköping

I luftigt parknära läge i Munksjöstaden med storstadspuls säljs nu denna välplanerade tvåa med optimal planlösning och väl utvalda materialval. Wow-faktorn är hög! Genomgående för hela bostaden är ljus ekparkett och golvvärme, där en tilltagen takhöjd och stora fönster löper ända från golv till tak i hela vardagsrummet och öppnar upp sig mot den stora balkongen som har sjöutsikt. Köket från HTH i vitt är modernt och fullutrustat tillsammans med lyxiga detaljer. Badrummet är rymligt med fina och ljusa materialval och har en kombimaskin som löser den vardagliga tvätten.

Utöver en perfekt planlösning och fina materialval erbjuder detta boende mer än så. I huset kommer det bland annat finnas ett eget konditori, Bageri Rosetten där du smidigt handlar frukostfrallorna samt en egen pizzabar, Ciro - perfekt för middag eller smidig take away! Hela taket i huset är en stor gemensam yta som består utav en takterass med utsikt över vattnet, bastu med fönsterparti mot Munksjön, privat gym, samlingslokal / övernattningslägenhet och ett inglasat uterum. Framför huset läggs en ny och stor park som ansluter till det nya Munksjötorget.

På projektets egna hemsida kv10.tosito.se kan man läsa att detta kommer att bli något helt annat än de övriga nyproduktionsprojekten som byggts i Munkjöstaden och Jönköping. Här har man satsat på en snygg fasad och läckra detaljer i arkitekturen. Rå betong, tegelfasad och mörkgråa detaljer är bara några utav de spännande element som utmärker exteriören. Missa inte din chans att få ett boende utöver det vanliga med alla bekvämligheter du kan tänka dig.

53 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 816 kr inkl. värme och vatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
53 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
2018

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

53 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkomnande hall med möjligheter för avhängning direkt till vänster följt av en praktisk garderobsvägg med fyra garderober och ytterligare garderob/städskåp. På golv ligger en praktisk och stilren grå klinker innan golvet övergår till ljus ekparkett och värmegolv som är genomgående i hela bostaden

Sovrum

Direkt till höger i hallen ligger sovrummet på ca 10 kvm som optimalt är placerat nära hall, garderob och badrum. Gott om plats för en stor dubbelsäng och möblemang om så önskas. Två fönster med ett stort glasparti från golv till tak och även här ljus ekparkett och vita väggar.

Badrum

Stort badrum som är smart planerat med WC, duschhörna bakom klarglasväggar, kommod med spegelskåp ovan samt handdukstork. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare placerad precis innanför dörren med arbetsbänk samt överskåp ovan. På golvet ligger ljusgrå klinker och väggarna är kaklade med vita kakelplattor med måtten 40x20 cm. Här finns även infällda spotlights i taket som är dimbara.

Kök

Köket ligger halvöppen planlösning till vardagsrum och balkong. Ett snyggt och komplett HTH-kök med vita, släta luckor, lådfronter och täcksidor. Fullutrustat med induktionshäll och integrerad fläkt ovan, inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin samt en integrerad kyl/frys. Bänkskiva i grå, stenliknande, laminatskiva med inbyggd diskho. Diskret bänkbelysning (LED) under överskåpen.

Vardagsrum

Vardagsrummet är beläget i halvöppen planlösning mellan kök och balkong. Här har man gott om plats för större soffa och matsalsmöblemang. Från vardagsrummet tar man sig ut på den stora balkongen om ca 11 kvm i soligt syd-/västläge och utsikt över Munksjön. Det är endast ett stort fönsterparti från golv till tak (och vägg till vägg) som skiljer inomhus mot utomhus och skapar en luftig och härlig känsla.

Amelie Sjöbring informerar

- Till bostaden hör ett lägenhetsförråd. - Anslutning till fibernät via Wetternet. - Alla fönster går att öppna enl säljaren. - KV10 erbjuder även en samfällighet med garageplatser, hiss i fastigheten, en gemensam innergård och en gemensam takyta med terass med oavbruten sjöutsikt, gemensamhetslokal, övernattningslägenhet, uterum/orangerie, bastu, inomhus- och utomhus gym samt ett café (Bageri Rosetten) och en pizzabar (Ciro).

Från loftgång tar du dig in i lägenheten. Bostaden är genomgående och har ljusinsläpp från två väderstreck. Som en röd tråd genom hela bostaden löper snyggt ekparkett (golvvärme under) och vitmålade väggar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 5, hiss finns

Avgift

2 816 kr inkl. värme och vatten

Andel i föreningen

3,0786%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2018

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.
Energiklass: -

Förening

Namn

Munksjöstaden kvarter 10 A i Jönköping

Om föreningen

Föreningen äger fastigheten Lagunen 2 och är en äkta bostadsrättsförening. Byggnaden är ett flerbostadshus om 5 våningar, ett takplan och ett källarplan under mark.
Uppvärmning sker via fjärrvärme och ventilationen genom ett gemensamt FTX-system.
I föreningen finns ett sopsorteringsrum.
Förråd ingår till varje lägenhet och finns på garageplan.
Fastigheten är ansluten till fibernät via Wetternet.
Föreningen disponerar 16 garageplatser i ett gemensamt garage, som tillhör en samfällighet om flera olika föreningar. I samfälligheten ingår också innergården, gemensamhetslokalerna samt teknik.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

28

Antal lokaler i föreningen

1

Om området

Munksjöstaden

Munksjöstaden är beläget några minuter från Jönköping City och i delområdet väster som sträcker sig från högskolan i norr till Skeppsbron i söder. Munksjöstaden sitter i princip ihop med Torpa och Söder med Barnarpsgatan som går igenom och delar av områdena. Den vackra Munksjön gör sitt för att öka trivseln och med den som granne har man inte bara fantastisk utsikt utan även perfekta promenadstråket. Området är väldigt expansivt och det håller på att byggas upp en helt ny stadsdel med kommande Munksjökajen som ska anläggas längs med vattenlinjen så att vattennära promenader blir möjlig längs hela sjön. Förutom sjöliv och kajstråk kommer platsens historiska byggnader ge stadsdelen en alldeles egen karaktär.

Parkering

Garage finns (Separat kö)

Karta

Hör av dig till Amelie Sjöbring Cimen för mer information!

Amelie Sjöbring Cimen

Amelie Sjöbring Cimen

Jönköping

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0709-37 00 55

amelie.sjobring@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad