Källängsvägen 53

Bilder

  • Kommande®

Källängsvägen 53 , Näset , Lidingö

Mycket smakfull 2:a med stor balkong i soligt läge! Väldisponerade och ljusa 49 kvm i högt och fritt läge mot grönskande omgivningar. Stora fönster och det fria läget ger ett härligt ljusinsläpp. Generöst vardagsrum med utgång till balkong med sol från förmiddag till kväll. Enhetligt och genomgående mörkt parkettgolv samt klinker i hall. Stilrent badrum och stort sovrum med walk in closet. Lägenheten ligger i soutterängplan en halv trappa ner från entrén med samtliga fönster och balkong i högt och fritt läge. Närhet till buss som når Ropsten på 10 min.

Beläget på populära Näset med närhet till såväl vackra naturomgivningar som bra kommunikationer, på Källängstorget finns matbutik och restaurang. I närområdet finns idrottsanläggning för den sportintresserade med bland annat fotbollsplaner, ishockeyrink, golfbana, tennishall samt Kyrkvikens småbåtshamn.

49 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
1 805 kr Utöver månadsavgiften tillkommer obligatorisk avgift för förbrukning av el, värme och vatten med 735 kr/mån. Faktisk förbrukning stäms av och regleras två ggr/år.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
49 kvm
Våning:
-1
Lägenhetsnummer:
18
Byggår:
1960

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

49 kvm

Rumsbeskrivning
Allmän beskrivning av interiören

Välkommen till denna stilfulla 2:a med stor balkong i fint solläge. Stora fönster och det fria läget ger ett härligt ljusinsläpp. Välplanerat med generösa sällskapsytor, fräscht badrum, rymligt sovrum och mycket bra förvaring i bl.a. walk in closet. Här är det lätt att trivas!

Hall

Välkomnande hall med gott om garderober för förvaring. Spegelskjutdörrar. Vitmålade väggar och mörkt grå klinkergolv.

Vardagsrum

Vardagsrum med härligt ljus och rymd samt stor balkong i skyddat, fritt soligt läge med utsikt över naturomgivningar. Vitmålade väggar och mörkt parkettgolv. Generöst fönsterparti ut mot den stora balkongen.

Kök

I öppen anslutning till vardagsrum finns en stilren och fräsch kokvrå med vit skåpinredning, vitmålade väggar och mörkt parkettgolv. Infällda takspotlights. Väldisponerade arbetsytor, förvaring och fönster med fri vy. Maskinellt är köket utrustat med spishäll, ugn och integrerad kyl/frys.

Badrum

Stilrent badrum med vita helkaklade väggar och svart klinkergolv. Dusch, wc, handfat samt handdukstork. Förberett med uttag för tvättmaskin. Renoverat i och med stambyte 2009.

Sovrum

Generöst stort sovrum med plats för dubbelsäng. Vitmålade väggar och mörkt parkettgolv. Mycket bra förvaring i walk in closet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

-1 av 3, hiss finns ej

Avgift

1 805 kr Utöver månadsavgiften tillkommer obligatorisk avgift för förbrukning av el, värme och vatten med 735 kr/mån. Faktisk förbrukning stäms av och regleras två ggr/år.

Andel i föreningen

1,8663%

Andel av årsavgiften

1,79781%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1960

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Frånluftssystem

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 juli 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 148 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Förening

Namn

Brf Lidingöbävern

Om föreningen

Brf Lidingöbävern förvärvade 2008 fastigheten Lidingö Bävern 1 som 1960 bebyggdes med ett flerfamiljshus. Föreningen består av 46 lägenheter med bostadrätt och 9 lägenheter med hyresrätt. Det finns cykelförråd, källarförråd samt tvättstuga. Uppvärmning genom fjärrvärme. Föreningen är en äkta privatbostadsförening.

El, vatten och värme: Föreningen har ett gemensamt el-abonnemang för hela huset vilket innebär att du inte behöver teckna något individuellt elavtal. El, vatten och värme debiteras separat varje månad som en schablonkostnad och regleras sedan efter faktisk förbrukning två gånger om året.

TV och Bredband

Fastigheten är ansluten till kabel-TV och bredband via Bredbandsbolaget. Det går även att få Digital-TV via fibernätet från bredbandsbolaget.

Parkering

Föreningen har 16 p-platser 200 kr/mån, intern kö. Föreningen har 18 garage (mindre storlek 750 kr/mån, större storlek 900 kr/mån), intern kö.

Renoveringar

Inga större renoveringar är inplanerade och inte heller någon avgiftshöjning.
Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2017 och sträcker sig fram till 2046. Följande renoveringar har bl.a. utförts:
2016 Installation av ytterligare en tvättmaskin och torkyumlare till tvättstugan
2016 Renovering av vissa garageportar
2016 OVK-besiktning
2016 Ommålning cykelförråd
2015: Isolerglas i samtliga lägenheter
2015: Nya entréportar med kodlås
2010: Istallation av bodar för hushållssopor, tidningsinsamling och barnvagnar
2010: Ventilationsfläktar utbytta
2010: Ommålning av portar
2010: Ommålning tvättstuga
2009: Stambyte
2009: Utbyte av elstigar
2007-2008: Tak, fasad och dränering utfördes

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Om området

Näset

Lugnt och centralt område på Lidingö med närhet till natur och grönområden med fina promenadstråk. I närområdet finns även idrottsanläggning med bland annat fotbollsplaner, ishockeyrink, golfbana, tennishall samt Kyrkvikens småbåtshamn.

Kommunikation

Goda kommunikationer med buss till Ropsten, tar ca 10 minuter.
Med bil tar det ca 15 min till Stockholms innerstad.

Närservice

Vid Källängstorget finns livsmedelsaffär och spelombud, restaurang, pizzeria och frisör. Skola och dagis finns i området.

Parkering

Gratis parkering på gatan.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Heléne Nordin Lagerträd för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad