Paradisvägen 7

Bilder

Utgångspris

2 595 000 kr

Bevaka slutpriset

Paradisvägen 7 , Paradiset , Partille

Mycket omtyckt 55+ boende med söderbalkong och fin utsikt över Partille i centrala Paradiset. Här bor ni i ett lugnt område, omgivna av vackra strövområden och avkopplande natur - samtidigt som centrum bara är en kort promenad bort. Huset har hiss och boendeparkering ingår. Lägre avgift tack vare tidigare kapitaltillskott till föreningen av lägenhetsinnehavaren.

Låt dig inspireras av drönarfilmen över bostaden och närområdet från årets första månader under länken: https://vimeo.com/327546047

Välkommen att boka in dig på visning!

82 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 610 kr inkl VA, kabeltv och p-plats.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
82 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
28
Byggår:
1996
Driftskostnad:
701 kr/månad
Utgångspris:
2 595 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

82 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen in där hissen tar er upp till våning 2 till den inbjudande hallen som välkomnar er hem. I hallen ges plats för både hatthylla och skoställ samt plats för flera garderober för den som önskar.

Köket är funktionellt byggt längs två väggar, vilket resulterar i bra arbetsyta och exemplariska förvaringsmöjligheter. Väggen mellan köket och vardagsrummet har öppnats upp vilket skapar mer ljus och rymd. Den maskinella utrustningen består av spishäll (2017), fläkt, inbyggnadsugn, kyl och frys (2017) samt diskmaskin (2018). Väl tilltaget kök med gott om plats för det stora matbordet, så när söndagsmiddagen puttrat färdigt får hela middagssällskapet plats att här avnjuta middagen tillsammans.

Vardagsrummet är generöst tilltaget i storlek och bjuder in till såväl avkopplande egentid som sociala tillställningar. De ljusa väggarna och ljusa parkettgolvet blir en perfekt grund för den som vill sätta egen prägel med färg och textiler. Stora fönster förser även rummet med generösa ljusinsläpp.

Under årets varmaste månader spenderar ni tiden ute på balkongen, som nås direkt från vardagsrummet. Slå er ned med tidningen och en kopp nybryggt kaffe för att njuta av den värmande södersolen. Det höga och insynsskyddade läget ger dessutom en fridfull utsikt över området.

Vidare interiört väntar två rejäla sovrum, varav det större bjuder på extra rymd med plats för dubbelsäng och vidsträckt utsikt över Partille. Det andra rummet kan möbleras med exempelvis säng och garderob eller varför inte en bäddsoffa som kan kombinera det extra TV-rummet och ett eget krypin för gästerna? I passagen mellan sovrummen erbjuds extra förvaring i form av en rymlig klädkammare med praktiska hyllplan.

Badrummet är strategiskt placerat invid hallen och utrustat med wc, handfat och dusch med duschvägg. Här sköts även vardagsbestyren smidigt med hjälp av den nyinstallerade tvättmaskinen med integrerad torktumlare (2018) och de praktiska hyllplanen på kortväggen.

Källarförrådet är beläget på fastighetens entréplan i anslutning till entrén. Till lägenheten hör också en boendeparkering på baksidan, med plan gångväg fram till entrédörren. Vill ni hellre åka kommunalt så ligger Partille station endast 300 meter från porten, varifrån västtåget tar er in till Göteborg C på 10 minuter.

Som om inte detta var nog kan du också låta dig inspireras av drönarfilmen över bostaden och närområdet från årets första månader under länken: https://vimeo.com/327546047

Välkommen att boka in dig på visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns

Pris

2 595 000 kr Utgångspris

Avgift

4 610 kr inkl VA, kabeltv och p-plats.

Driftskostnad

8 412 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 7 680 kr
Försäkring: 732 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

I kostnaden för el är hushållsel och uppvärming inkl.

Andel i föreningen

3,11005%

Andel av årsavgiften

3,11005%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enl ök.

Byggnad

Byggnadsår

1996

Uppvärmning

direktverkande el + FTX

Ventilation

FTX

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 30 september 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 112 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Renovering (översiktligt)
Under 2018 har ytskikt renoverats samt att diskmaskin och tvättmaskin har installerats.

Boarea/biarea
Uppgift angående boarean (och ev biarea) är baserad på säljarens och bostadsrättsföreningens uppgifter. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en egen uppmätning.

Fastighetsbeteckning

Mellby 1:12

Förening

Namn

Brf Ringblomman i Partille

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen registrerades 1998 och bebyggdes 1996. Den omfattar 3 bostadshus med fastighetsbeteckning Mellby 1:12 och 1:124 belägna på Paradisvägen 3, 5 och 7. I föreningen finns totalt 33 st lägenheter med en lägenhetsyta på 2627 kvm som är fördelade enligt följande:

2 Rok 11 st
3 Rok 16 st
4 Rok 6 st

Föreningen har en föreningslokal samt övernattningslägenhet som kan utnyttjas av dess medlemmar.

OBS! Bostadsrättsföreningen Ringblomman i Partille är ett 55+ boende. Läs i föreningens stadgar under "Dokument" för vad som krävs för att antas som medlem i föreningen.

Organisationsform

Bostadsaktiebolag

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Om området

Paradiset

Paradiset (tidigare kallat Partille villastad) är ett område med främst villor i nationalromantisk stil. Ett lugnt område med promenadavstånd till Partille Centrum, Partille Station och köpcentret Allum med ett 100-tal butiker. I Partille Centrum har man ett stort utbud av butiker samt restauranger och fik.

Kommunikation

Från Partille tar det bara tio minuter att åka in till Göteborgs Centrum och ta del av storstadens utbud. Det går nästan lika snabbt antingen du tar bilen, tåget eller bussen. Om du vill åka längre bort ligger Landvetter flygplats med destinationer över hela världen mindre än tio minuters bilresa från kommunens södra gräns.

Hållplats Besebäcksvägen ligger inom promenadavstånd. Buss 519 (Jonsered- via Allum- Nils Erikssonsterminalen) trafikerar denna hållplats regelbundet under dagen.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Roger Karlsson eller Lise-Marie Larsson för mer information!

Roger Karlsson

Roger Karlsson

Göteborg Partille / Lerum

Franchisetagare, Reg Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0735 199 282

roger.karlsson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad