Lofotengatan 15, 4 tr

Bilder

  • Såld!

Lofotengatan 15, 4 tr , Kista , Stockholm

Accepterat pris!!*

- El & Tv ingår i avgiften
- Fiber finns installerat
- Låg avgift

Välkommen till denna sociala 2:a med bra planlösning mellan kök och vardagsrum med vita nymålade väggar och gott ljusinsläpp. Balkong i högt läge med många soltimmar. Gott om förvaringsutrymmen och ett stort sovrum som rymmer såväl dubbelsäng som garderober.

Nära till tunnelbana som tar dig till City på mindre än 20 minuter! Solid förening med god ekonomi och ett nybyggt garage med lediga platser.

För mer info Välkommen att kontakta André Zadeh på: 0737480298
HusmanHagberg Kista

52 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 576 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV & Hushållsel
Typ:
Lägenhet
Boarea:
52 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1302
Byggår:
1974
Driftskostnad:
183 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

52 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande hall med parkettgolv vid entrén som sedan övergår till trälaminat längre in i sovrummet. intill hallen finner ni Goda förvaringsmöjligheter.

Sovrum: Stort sovrum som rymmer dubbelsäng och klädförvaring. Insynsskyddat läge. Trälaminat på golv med vita väggar.

Badrum: Här finns wc, badkar, handfat med vitt kommodskåp och matchande spegelskåp med belysning. Badrummet har tvättmaskin och torktumlare installerat.

Kök: Luftigt arbetskök med fönster. I köket finns det även värmegolv! Vita skåpsluckor och rostfri bänkskiva. I köket finns kyl/frys och spis/ugn samt köksfläkt. Parkett på golv och vitmålade väggar.

Vardagsrum: Lättmöblerat och socialt vardagsrum med bra ljusinsläpp genom fönster i 2 väderstreck i högt läge. Parkett på golv och nymålade väggar.

Balkong: Trevligt inglasad balkongläge i bra läge. Fri utsikt och många soltimmar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 6, hiss finns

Avgift

3 576 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV & Hushållsel

Driftskostnad

2 200 kr/år

Kommentar

Ungefärliga kostnader!

Andel i föreningen

0,1319%

Andel av årsavgiften

0,1319%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

1974

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 juni 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 152 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Tromsö 4

Förening

Namn

HSB:s Brf Vikingen i Kista

Om föreningen

Föreningen omfattar 556 lägenheter som upplåts med bostadsrätt samt 2 lokaler som hyrs ut till förskolor.

Lägenhetsförråden är placerade i källarplan eller i markplan. Flertalet tvättstugor finns på varje gård.
Tvättstugorna finns i gatuplan, dessutom finns det 3 stycken grovtvättstugor belägna på Lofotengatan 13, Narviksgatan 15 och Stavangergatan 34.
Rum för cykelförvaring finns, samt hobbyrum för den händige.

För den som vill finns det tillgång till bastu på Stavangergatan 44. Föreningslokalen går att hyra för 800 kr/tillfälle. Lokalen är utrustad med wc, kök med kyl/frys, diskmaskin glas och porslin samt bord och stolar för ca 60 personer. Gästlägenhet finns att hyra för 350 kr/natt på Lofotengatan 29.

Gå gärna in på föreningens hemsida för ytterligare information.
http://www.brfvikingen9.se/

Antal lägenheter

556

Antal lokaler i föreningen

2

TV och Bredband

Bredband finns genom Bahnhof stadsnät och kabel-tv levereras genom Comhem, som även erbjuder internet och ip-telefoni. Comhems basutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften.

Parkering

På Stavangergatan finns en parkeringsyta med 99 platser, varav 12 gästplatser och övriga är förhyrda för föreningens medlemmar.

På Lofotengatan finns ett parkeringshus som byggdes klart under 2019.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Nej

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Hör av dig till Andre Zadeh för mer information!

Andre Zadeh

Andre Zadeh

Kista

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

073-748 02 98

andre.zadeh@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad