Kotkagatan 27, 3tr

Bilder

  • Såld!

Kotkagatan 27, 3tr , Akalla , Stockholm

Högt upp i huset finner ni denna renoverade och unika 3:a på populära Kotkagatan i en stabil förening med låg avgift! Fantastisk inglasad balkong med bästa sydväst-läge. Fräscht kök, helkaklat badrum samt rymliga sovrum. Med närhet till matbutiker, buss/t-bana, skolor, förskolor samt Kista Galleria är detta den perfekta bostaden för barnfamiljen.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information:
Aria Karadaghi 070-750 31 78.

79 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 574 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
79 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
689
Byggår:
1975

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

79 kvm

Rumsbeskrivning
Hall:

Välkomnande hall med plats för skohylla och hatthylla. Här finns gott om utrymme för avhängning. Laminatgolv samt vitmålade väggar.

Badrum:

Stort och helkaklat badrum utrustat med WC, handfat med kommod, spegelskåp, jacuzzi samt fönster.

Kök:

Fräscht kök med vita köksluckor, svart kakel ovan svart arbetsbänk. Här finns gott om förvaringsutrymmen i skåp för köksredskap och dylikt. Invid stort fönster finns det plats för matbord för 6-8 personer. Köket är utrustat med kyl, frys, spishäll, inbyggd ugn, fläkt samt diskmaskin.

Vardagsrum:

Luftigt och lättmöblerat vardagsrum med plats för större soffgrupp. soffbord, tv-bänk samt övrigt möblemang. Här finns goda sällskapsytor när familj och vänner är på besök. Laminatgolv samt vitmålade väggar.

Inglasad balkong:

Fantastisk inglasad balkong i bästa sydväst-läge högt upp i byggnaden. Här finns plats för utemöbler.

Sovrum 1:

Rymligt sovrum med plats för större säng, skrivbord, garderober samt övrigt möblemang. Laminatgolv samt målade väggar.

Sovrum 2:

Stort sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord på vardera sida, garderober samt övrigt möblemang. Laminatgolv samt målade väggar.

Klädkammare/Förråd:

Perfekt utrymme att nyttja för förvaring. Använd som förråd eller som en fantastisk walk-in-closet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns

Avgift

4 574 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

0,685916%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

1975

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Övrigt

Källarförråd finns i samma byggnad.

Förening

Namn

Brf Kotkagatan

Om föreningen

Föreningen bildades den 6 juni 2002 och består i dagsläget av 182 lägenheter varav 16 lägenheter finns i 4 st radhus. Ca 30 lägenheter är i dagsläget hyreslägenheter. Föreningens totala boyta är 13643 kvm. För mer information vänligen besök föreningens hemsida: http://www.brfkotkagatan.se/

Föreningen har en stor fin gemensamhetslokal för medlemmarna på Kotkagatan 17. Föreningen har även moderna tvättstugor på nummer 5 och 27, samt en miljöstuga.

TV och Bredband

Föreningen är idag uppkopplad till Bredbandsbolagets fibernät som leverantör för tv och bredband Varje lägenhet har ett internetuttag i hallen samt ett tv-uttag i vardagsrummet. Det är upp till de boende att teckna sig för de mediatjänster de önskar via leverantörerna.

Parkering

Det finns ett parkeringshus på Kotkagatan, där föreningens medlemmar får hyra parkeringsplatser. Parkeringshuset erbjuder uteplatser samt garageplatser. Detta administreras av SvenskaBostäder, telefonnummer 0771-318 318. Kontakta dem för aktuella priser och köstatus.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Övrigt

Miljöstugan håller öppet alla
måndagar mellan kl 19.00 - 20.00.

Det man inte får lämna där är följande.
Vitvaror (Kyl,Frys,Spis, osv.), Målarfärg, Syror, Bilbatterier, Sprayflaskor.

Om området

Akalla

Bebyggelsen för Akalla, Kista och Husby kom till efter en nordisk idétävling som anordnades 1966, detaljplanen färdigställdes 1969 och utbyggnaden genomfördes 1972-1977. Planen bygger på en likartad stadsstruktur i långa band med centrumanläggning och höghus i anslutning till tunnelbanestationerna.[3] Bland arkitekterna fanns VBB, FFNS med arkitekt Lars Bryde och fastighetskontorets egen arkitektavdelning.[4] Inom stadsdelen finns fyra skolor, ett bibliotek samt Akalla kyrka.
Akalla domineras av de arton höghus som står på rad rakt igenom området. På södra sidan av de höga husen ligger centrum längs Sibeliusgången och på norra sidan höghusen finns lägre hus som bildar storgårdar med små skogsdungar och lekparker. Sydväst om Sibeliusgången finns det en del radhus och parhus. Genom dessa hus går den långa backen Slingerbulten, som slingrar sig igenom husen. Söder om Akalla intill Järvafältet ligger Akalla by som består av äldre bevarad bebyggelse. Här finns bland annat bebyggelse från 1600-talet. Gården hålls levande med hjälp av 4H.[1] På båda sidor om Akalla by finns det radhusområden. I samband med utbyggnaden av Akalla på 1970-talet uppfördes Akalla värmeverk för att försörja stadsdelen med fjärrvärme. Akalla värmeverk drivs idag (2013) av Fortum Värme.
På Järvafältet finns ett koloniområde, samt Hästa gård som är Stockholms kommuns sista fungerade jordbruk. På Hästa gård hölls Stockholms Stads fårhjord, som populärt kallades "Kungens får" fram till att Staden avvecklade sin fårhållning. Mangårdsbyggnaden restes på 1700-talet.[1]
Stockholms stadsmuseum har bedömt att Akalla är en av de mest intressanta stadsdelarna från miljonprogrammets epok ur en kulturhistorisk synvinkel. Bidragande till detta är den tidstypiska och goda planeringen, samt en ofta högkvalitativ, mycket medveten, arkitektonisk utformning.

Kommunikation

Från Akalla tar du dig enkelt till Stockholms centralare delar med tunnelbanans blå linje. Akalla till T-centralen tar 21 minuter. Blå linjen kommer att förlängas från Akalla till de nya stationerna Barkarbystaden och Barkarby ca år 2024. Från Akalla finns goda bussförbindelser till Järfälla, Sollentuna, Spånga och Västerort.

Närservice

Akalla centrum erbjuder 2 stora matvarubutiker i form av Ica och Lidl. Här finns även mindre livsmedelsbutiker med orientaliska inslag. I centrumet finns även restauranger, pub, tobaksbutik, frisör, trafikskola, etc.

Karta

Hör av dig till Aria Karadaghi för mer information!

Aria Karadaghi

Aria Karadaghi

Kista

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-750 31 78

aria.karadaghi@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad