Annas väg 4

Bilder

  • Såld!

Annas väg 4 , , Bollebygd

Välkommen till denna härliga och nyproducerade villa i exklusivt utförande. In genom dubbeldörrarna möts du direkt av den sociala och moderna planlösningen. Här finner du ett kök i öppen planlösning mot vardagsrummet med en takhöjd ända upp till nock. Härliga detaljer som den integrerade takfläkten och stora fönsterpartier är några få av alla. Här får du en exklusiv känsla då master bedroom har eget badrum samt även utgång till den stora altanen. Lite avskilt ligger ett allrum, perfekt som tv-rum i direkt anslutning till de två mindre sovrummen. Huset är utrustat med carport och har en stor altan som löper runt stor del av huset. Varmt välkommen på visning!

134,3 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
134,3 kvm
Biarea:
8,5 kvm
Tomtarea:
787 kvm
Byggår:
2019

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

134,3 kvm

Biarea

8,5 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Ljus hall med snygg slitstark klinker som går över till ekparkett vilket är genomgående i hela huset.

Sovrum 1

Master bedroom i rymligt utförande och stora fönsterpartier samt utgång till den stora altanen. Lyxigt med eget badrum och gott om förvaring i form av en klädkammare. Ekparkett på golvet och vita väggar.

Allrum

Mysigt rum perfekt som tv-rum eller lekrum. Ekparkett på golvet och vita väggar.

Sovrum 2

Bra storlek och perfekt som barnrum. Ekparkett på golvet och vita väggar.

Sovrum 3

Ännu ett mysigt rum i samma utförande som sovrum 2. Ekparkett på golvet och vita väggar.

Badrum 2

Rymligt badrum med smakfulla materialval. Helkaklat i grått utförande med en utrustning bestående av tvättställ med kommod, spegelskåp, duschhörna i glas, handdukstork och wc.

Kök

Snyggt kök i lyxigt utförande. Köket går i en grå ton med snygg bänkskiva och vitt kakel som stänkskydd. Smart placera köksö där hällen är placerad samt en extra ho. Den maskinella utrustningen består av fullstora kyl och frys, inbyggd mikro, inbyggd ugn, diskmaskin, induktionshäll och integrerad köksfläkt.

Vardagsrum

Stort vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Gott om plats för båda matsalsbord, soffgrupp och tillhörande möbler. Stora fönsterpartier från alla väggar samt även utgång till altanen från två håll.

Badrum 1

Rymligt badrum med smakfulla materialval. Helkaklat i grått utförande med en utrustning bestående av tvättställ med kommod, spegelskåp, duschhörna i glas, handdukstork och wc.

Tvättstuga

Snygg tvättstuga med klinker på golvet och vita väggar. Utrustat med tvättho, tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Här finner du även värmepumpen.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla i vinkel med oinredd råvind

Byggnadsår

2019

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump

Ventilation

Frånluft med återvinning

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plåt

Fastighetsbeteckning

Erikstorp 1:229

Allmänt om fastigheten

Taxeringskod

210

Taxeringsvärde

471 000 kr

Summa pantbrev

2 500 000 kr

Tomt

Areal: 787 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Här kan ni bo nära till stan och samtidigt naturskönt!

Bollebygds kommun är en expansiv kommun med snabbast tillväxt i Sverige som idag har cirka 9 000 invånare. Läget mellan Borås och Göteborg gör det oerhört enkelt att pendla åt vardera håll med motorväg som tar dig dit du vill. Göteborg når du på 35 minuter och Borås på 20 minuter, ännu närmare har du Landvetter flygplats om det kliar i semesternerven. Perfekt läge för pendling om jobbet ligger i någon av de städerna. I de centrala delarna av Bollebygd finner ni allt man kan tänkas önska, så som klädaffärer, matbutik, systembolag, vårdcentral, apotek och mycket mer. I centrum hittar ni även goda kommunikationer som tar er dit ni önskar.

Kust till kust-banan som sträcker sig mellan Göteborg och Kalmar/Karlskrona passerar Bollebygd vilken trafikeras av Västtrafikbussarna. Värt att notera är även att utveckling av järnvägen pågår i detta nu och en ny tågstation på kommande järnväg mellan knytpunkterna Stockholm och Göteborg kommer vara en stor del i att kommunen fortsätter att växa och utvecklas ännu mer.

Karta

Hör av dig till Kristian Kolberg för mer information!

Kristian Kolberg

Kristian Kolberg

Göteborg Öster

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-42 28 17

031-352 01 66

kristian.kolberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad