Vackra Vägen 10B, vån 5

Bilder

  • Såld!

Vackra Vägen 10B, vån 5 , Centrala Sundbyberg , Sundbyberg

Mycket välplanerad seniorlägenhet, 55 +, med gavelläge i tre väderstreck. Stor inglasad balkong i sydväst med sol större del av dagen. Härliga sällskapsytor, tre sovrum, WC/dusch och gäst WC. Genomgående renoveringsbehov av lägenhetens ytskikt. Lugnt läge med direkt närhet till vackra Lötsjön, bussar på Tulegatan och T-bana Näckrosen. Välskött och populär förening med stark ekonomi och föreningslokal.

102 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 651 kr inkl. värme, VA, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg
Typ:
Lägenhet
Boarea:
102 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1053
Byggår:
2007
Driftskostnad:
1 171 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

102 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande hall med säkerhetsdörr, klädhängare och ingång till rymlig klädkammare.

Kök: Mycket härligt och stort kök med brett vinkelfönster. Matplats finns för stora sällskap. Vita speglade luckor med aluminiumhandtag, ljusgult kakel och rejäla arbetsbänkar i ekmönstrad laminat. Bra med förvaring i skåp från Myresjökök. God maskinell standard med diskmaskin, separat kyl och frys, ugn, microvågsugn, induktionshäll och spisfläkt.

WC/bad: Fräscht och rymligt helkaklat badrum med kakel/klinkers från Höganäs och skåp från Svedbergs. (Spotlights och eluttag i badrumsskåpet fungerar inte). Ljusgrått klinkergolv med komfortgolvvärme, vita kaklade väggar och ljusblå fondvägg med mosaik. Snålspolande WC, handfat med engreppsblandare och fin dusch med vikdörrar i klarglas. Tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk ovanför.

Gäst WC: Mitt emot WC/bad finns en praktisk gäst WC. Blått klinkergolv, kakel ovanför handfatet och vita målade väggar. Fint badrumskåp med spotlights och två förvaringshyllor.

Vardagsrum: Inbjudande vardagsrum i lägenhetens mitt med plats för stor soffhörna, vitrinskåp och TV-möbel. Mellan kök och vardagsrum är en bred öppning som skapar trevliga umgängesytor. Brett fönsterparti i fritt läge och utgång till balkong. Balkongen är drygt 8 kvm stor och inglasad vilket möjliggör en lång och härlig säsong.

Sovrum 1: Lättmöblerat sovrum med flera garderober och fönster mot balkong.

Sovrum 2: Praktiskt sovrum/matsal i direkt anslutning till kök och med hörnfönster i fritt läge utan insyn.

Sovrum 3: Rymligt sovrum med plats för både dubbelsäng, skrivbord och bokhyllor. Här finns även ett linneskåp och en garderob. Brett tvådelat fönster och ett mindre fönster med utsikt längs med Bergdalen.

Genomgående i lägenheten är det gott om förvaring i flera garderober och en rejäl klädkammare. I hela lägenheten finns massiv, slipbar ekparkett, ljusa tapetserade väggar och takhöjden är 2,5 m. Lägenhetens ytskikt har ett renoveringsbehov. Till lägenheten ingår ett källarförråd om ca 4 kvm med hiss hela vägen ner.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 9, hiss finns

Avgift

5 651 kr inkl. värme, VA, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg

Driftskostnad

14 058 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 11 882 kr
Försäkring: 2 176 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

1,69%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2007

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 6 juli 2011
Energiprestanda: 108 kWh/m² (Atemp) och år

Förening

Namn

Brf Vackra Vägen 1

Om föreningen

Brf Vackra Vägen 1 bildades år 2007 och första inflyttning skedde under 2008. Fastigheten består av 3 flerbostadshus i nio våningar. Föreningen upplåter 66 stycken lägenheter med bostadsrätt. Dessutom finns 34 st garageplatser och 2 st parkeringsplatser. Enligt mejl från ordföranden 2019-03-13 kostar garageplatser 825 kr/mån och det är för närvarande 2 st personer i kö. I området i övrigt finns goda möjligheter till s.k. boendeparkering. Månadsmärke kostar 300 kr och det gäller dygnet runt. Föreningen är ett välordnat s.k. seniorboende vilket innebär att man ska ha fyllt 55 år för att beviljas medlemskap. I månadsavgiften ingår ett s.k. triple-play abonnemang via Telia. Det omfattar IP-telefoni (du betalar endast för samtalen), digital-TV (ca 15 kanaler) och bredband 10 Mbit. En s.k. grovtvättstuga finns i föreningen på entréplanet Friluftsvägen 27C. Gemensamhetslokal med gästrum finns att hyra. Här finns pentry, wc och dusch. Möjlighet finns att ha sammankomster för ca 15 st personer sittandes och ca 4 personer kan övernatta. Cykelförråd, rullstolsförråd och soprum med utrymme för källsortering finns i porten. I samband med överlåtelsen debiteras köparen en överlåtelseavgift om ca 1100 kr och en pantsättningsavgift om ca 450 kr/pantnotering.

I direkt närhet till huset finns Golfängarna med mysiga Lötsjön och trevliga promenadstråk. T-bana Näckrosen och mataffär är endast några minuters promenad bort. Sundbybergs centrum finns på ca 800 m avstånd. Här erbjuds en mix av kända butikskedjor, små privata butiker och restauranger. Området erbjuder också all tänkbar service med livsmedelsbutiker, apotek, bank och bibliotek, samt sporthallar och museum. Sundbyberg är en småstad nära storstaden där det aldrig är långt till något. Att de flesta som bor i Sundbyberg vill bo kvar är lätt att förstå, nytt samsas med gammalt, historia med förnyelse och en stor fördel är naturligtvis närheten till Stockholm city. Sundbyberg är en av landets mest kommunikationstäta kommuner. Med både tunnelbana, pendeltåg och buss tar du dig snabbt in till Stockholm City. Restiden från Sundbyberg Centrum in till Stockholm City med tunnelbana är ca 10 minuter och med pendeltåg ca 8 minuter. Busslinje 595 går till Centralen via Solna Centrum och med buss 506 tar du dig till Karolinska institutet. Tvärbana norr går också mellan Alvik och Solna Station via Sundbyberg C. I anslutning till fastigheten byggs nu ett flerbostadshus om maximalt 8 våningar. För mer info kring detta projekt, se https://www.sundbyberg.se/bygga-bo-miljo/stadsplanering-byggprojekt/detaljplaner/gallande-detaljplaner/vackra-vagen---bostader.html

Om området

Karta

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad