Svartviksslingan 65

Bilder

  • Såld!

Svartviksslingan 65 , Bromma Minneberg , Stockholm

RENOVERINGSMÖJLIGHET - MÄLARVY - STABIL BRF PÅ FRIKÖPT TOMT
Här ges möjlighet att skapa ditt eget drömboende ett stenkast från Mälaren. Härlig möblerbar balkong med utsikt mot Mälaren. Lägenheten är registrerad som en 4a men är idag disponerad som en 3a med ett väl tilltaget sällskapsrum där både matplats för det stora sällskapet samt soffgrupp ryms. Med enkla medel kan lägenheten inredas till tre generösa sovrum. Rymligt kök med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor, även här ryms matplats. Utöver detta har lägenheten en fantastisk klädkammare med plats för allt i klädväg, badrum och gäst-wc.

Här bor du i en stor och välskött förening på friköpt tomt med hiss i huset. Tvättstuga i trappuppgången och tillhörande förråd i källarplanet. Härliga promenadstråk och badplatser utmed vattnet. Välsorterad och nyrustad livsmedelsbutik i området. I Minnebergs samfällighet där det finns ett rikt föreningsliv med båtklubb, motionsgrupper, yoga m.m. Sammanfattningsvis en lägenhet för den som vill sätta sin egen prägel på sitt boende, intill Mälaren och i en stabil förening.

Varmt välkomna på visning!

90,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 686 kr
Typ:
Lägenhet
Boarea:
90,5 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
74
Byggår:
1985
Driftskostnad:
500 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

90,5 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkomnande hall med plats för avhängning och förvaringsmöjligheter. Träfärgat golv. Utgång genom en gedigen dörr.

Kök

Rymligt kök med generösa förvaringsmöjligheter bakom vita snickerier samt goda arbetsytor. Plats för matbord om så önskas. Utrustat med diskmaskin, spis, ugn, fläkt samt kyl/frys. Träfärgat golv.

Sällskapsrum/balkong

Generöst sällskapsrum med plats för både soffgrupp och rejäl matplats intill fönsterparti med utsikt mot Mälaren. Öppen planlösning mellan de både delarna skapar en naturlig yta för sociala sammankomster. Det som idag är inrett med soffgrupp kan med enkelhet inredas till ett ytterligare sovrum. Utgång till lägenhetens väl tilltagna balkong genom glasad dörr. Här ryms sittmöbel för trevliga umgängen med utsikt mot Mälaren och rofylld innergård.

Sovrum

Två rymliga sovrum med gott om plats för säng och ytterligare möblemang för förvaring eller mindre arbetsplats om så önskas. I anslutning till ena sovrummet finns en väl tilltagen klädkammare med plats för allt i klädväg. Väggar målade i vitt.

Badrum

Kaklat badrum med praktiskt fönster för ljusinsläpp samt vädringsmöjligheter. Utrustat med tvättmaskin, handfat, spegelskåp, wc samt duschhörna. Väggar i vitt samt i grå nyans som på ett snyggt sätt bryter av mot golvet i mörk nyans.

Gäst-WC

I anslutning till hallen finns lägenhetens gäst-wc bestående av spegelskåp, handfat samt wc.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 5, hiss finns

Avgift

4 686 kr

Driftskostnad

6 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 000 kr
Försäkring: 2 000 kr

Kommentar

Driftskostnaderna är preliminära.

Andel i föreningen

0,40512%

Andel av årsavgiften

0,40512%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1985

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 1 april 2019
Energiklass: -
Energiprestanda: 118 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Förening

Namn

HSB:s Brf Tangen 266

Om föreningen

Brf Tangen nr 266 äger fastigheterna Minneberg 1-6, marken är med andra ord friköpt och ägs inte via tomträttsavtal. Föreningen består av 304 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt samt 7 st lokaler. Gediget byggda fastigheter med litet underhållsbehov och i dagsläget planerar föreningen inga stora renoveringar utöver sedvanligt underhåll samt målning och byte av armaturer i trapphus.

Gemensamma utrymmen: Föreningen har del i samfälligheten som delas mellan samtliga Minnebergsföreningar och har del i diverse gemensamhetslokaler som bla. övernattningslägenhet (4 st), bastu (2 st), gym, snickeri, vävstuga, fotolabb, bridgeklubb, båtklubb, badplats etc.

För mer information se föreningens hemsida: www.hsb.se/stockholm/tangen

Organisationsform

Bostadsrättsförening

TV och Bredband

Bredband och IP-Telefon via Bredband finns installerat till samtliga lägenheter och är inkluderat i avgiften.

Bredbandet har en hastighet på 250/100Mbit/s beroende på om den boende har en uppdaterad router eller ej. Önskas den snabbare uppkopplingen och den boende har en äldre version kan man ringa till Bredbandsbolaget och få en ny router hemskickad gratis.

Även Kabel TV från ComHem ingår som en del i månadsavgiften.

Parkering

De två parkeringsgaragen har 528 bilplatser varav 497 är uthyrda och övriga i huvudsak är gästplatser. Till Parkeringsgaraget är det separat kö.

Renoveringar

Pågående eller planerat underhåll:
2018-2019 Trapphus: Målning och byte av armaturer

Tidigare genomfört underhåll:
2016 Tak: Renovering av gångbroar och snörasskydd
2016 Fasad: Fordring av list mellan putsfasad och tegelfasad
2005-2015 Tvättstugor: Renovering av samtliga tvättstugor
2013-2014 Fasader och balkonger: Tvätt av de fasader och balkonger som vetter mot sjön
2014 Vattenventiler Byttes ut i samtliga badrum

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

Bromma Minneberg

Minneberg är ett relativt ungt område. Här låg tidigare ett antal industrier och inte förrän år 1979 påbörjades rivningen och saneringen efter dessa och dagens Minneberg tog form. HSB fick hand om området, den vackra udden i Mälaren, och skapade bostadsrätter i olika föreningar.

Ett populärt område som har mycket att erbjuda. Trevligt och lugnt beläget på en udde omringad av Mälarens vatten. Här har man nära till härliga promenadstråk längs vattnet, mataffär, badbrygga, egen båtklubb, förskola, lekplatser m.m.

Kommunikation

Till Alviks Torg och närmaste tunnelbanestation tar det ca 10 minuter att promenera eller några få minuter med busslinje 114. Från Alviks Torg är kommunikationerna mycket goda med bussar, tvärbanan, T-bana (grön linje) och 12:ans spårvagn. Bl.a. nås Stockholms Central med tunnelbana på ca 12 minuter.

Närservice

Inom området finns livsmedelsbutik, några serviceföretag samt en restaurang. Med ca 5 minuters bilresa når man Bromma Blocks med ca 80 butiker, cafeér, resturanger samt större livsmedelsbutiker. Några minuter bort finns Alviks Torg med stort utbud, såsom en stor Icabutik, post, banker, apotek, vårdcentral, butiker sportanläggningar samt ett flertal restauranger, caféer, pizzerior m.m. Från Alvik tar det ca 13 minuter till centrala Stockholm. I Minneberg finns kommunala samt ett kooperativt daghem. Skolbarnen går i Alviks skola som nås med buss 114.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i två parkeringshus. Finns ingen plats ledig kan man anteckna sig på en kölista. En del av övre parkeringsdäcket är avgiftsbelagd besöksparkering.

Karta

Hör av dig till Joel Beck-Friis eller Johan Björklund för mer information!

Joel Beck-Friis

Joel Beck-Friis

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0704-18 00 10

joel.beck-friis@husmanhagberg.se

Johan Björklund

Johan Björklund

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

0707-88 36 76

johan.bjorklund@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad