Vittangigatan 10

Bilder

  • Såld!

Vittangigatan 10 , Vällingby Centrum , Stockholm

Nu säljer föreningen denna fina 2:a med tilltalande planlösning. Lägenheten är otroligt ljus tack vare ljusinsläppet från fönster i tre väderstreck. Den inglasade balkongen utgör ett mysigt extrarum från tidig vår till sen höst. Vardagsrummet har plats för både soffhörna och matplats. Sovrummet är väl tilltaget och inbjuder till lugn och ro. Charmigt kök och stambytt badrum. Den rymliga klädkammaren har plats för det mesta, dessutom finns ett källarförråd. Här bor du bekvämt intill centrum och du slipper trappor tack vare hissen i huset. Föreningens hyresrätter är en stor tillgång som ger ett bra ekonomiskt tillskott till föreningen.

58 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 526 kr Inkl. värme och vatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
58 kvm
Våning:
7, hiss finns
Lägenhetsnummer:
784
Byggår:
1953
Driftskostnad:
450 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

58 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Redan när du kliver innanför ytterdörren möts du av ljusinsläppet från vardagsrummets fönsterpartier. Väggarna pryds av ljusa tapeter och på golvet ligger en plastmatta. En hatthylla och en inbyggd dubbelgarderob ger plats för ytterkläder. Ytterdörren är en säkerhetsdörr.

KLÄDKAMMARE
Väl tilltagen klädkammare med goda förvaringsmöjligheter i anslutning till hallen. Väggarna är vitmålade och på golvet finner du en plastmatta. Inrett med två linneskåp och väggfasta hyllor.

VARDAGSRUM
Ett underbart rum med fönster i två väderstreck och utgång till den inglasade balkongen. Originalparkett på golvet och ljusa tapetserade väggar.

SOVRUM
Sovrummet har bra storlek och ingång från både köket och från vardagsrummet. Här finns plats för både dubbelsäng och skrivbord. Gröna tapeter på väggarna och en plastmatta på golvet.

KÖK
Ett gediget originalkök med mycket förvaringsutrymme och bra arbetsytor. Vita skåpluckor, vitt kakel, rostfri diskbänk samt bänkskivor i laminat och fanér. Utrustat med en kombinerad kyl/frys (2017), spis (2004) och kolfilterfläkt från Electrolux. Väggarna är delvis vitmålade och delvis tapetserade. På golvet ligger en plastmatta. Trevligt med ett stort fönster över diskbänken. Köket erbjuder även matplats för 3-4 personer.

BADRUM
Stambytt badrum med ett vitt klinkergolv och den nedre delen av väggarna är klädda i grönt kakel, den övre delen i vitt. Utrustat med en dusch med duschväggar, vägghängd wc, tvättställ, badrumsskåp och ett vädringsfönster. Förberett för tvättmaskin, väggfast tvättställning finns.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

7, hiss finns

Avgift

3 526 kr Inkl. värme och vatten

Driftskostnad

5 400 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 200 kr
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

1,13036%

Byggnad

Byggnadsår

1953

Uppvärmning

Bergvärme och återvinning från F-ventilation via värmeväxlare

Övriga byggnader

Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 3 kvm.

Förening

Namn

Brf Ritlaget 3

Om föreningen

Brf Ritlaget 3 omfattar tre höghus med adresserna Vittangigatan 10, 16 och 20. I husen finns 117 lägenheter och 2 lokaler. Föreningens hyresrätter är en stor tillgång som ger ett bra ekonomiskt tillskott till föreningen när de säljs, i dagsläget finns 18 hyresrätter kvar. Du når föreningen på mail styrelsen@brfritlaget3.se. Besök gärna föreningens hemsida, www.brfritlaget3.se.

HSB sköter den ekonomiska förvaltningen, vid årsskiftet tar Storholmen Förvaltning över. Överlåtelseavgiften är på 1 163 kr och pantsättningsavgiften 465 kr, dessa betalas av köparen.

I föreningen så kan man antingen beställa ComHem, eller fiber från olika leverantörer via Zitius. För att se vilka alternativ man har för fiber kan man gå till Zitius beställningsportal qmarket.se. Observera att inte alla lägenheter har en fiberkonverterare och det är bostadsrättsinnehavaren som får stå för en eventuell installation av sådan.

Ett gemensamt bostadsrättstillägg ingår i föreningens försäkring, så detta behövs inte i den egna hemförsäkringen.

Föreningen har ett gemensamt bygglov för inglasning av balkong, detta innebär att du som bostadsrättsägare ska ansöka om bygglov direkt till styrelsen.

Utförda renoveringar/åtgärder:
2019 Byte av alla föreningens fönster och balkongdörrar. Alla fönster har persienner.
2019 Utbyte av inpasseringssystem i portarna och bokningssystemet
2019 Relining av dagvattenrören
2017 Ny LED belysning i trapphusen
2016 Uppgradering av tvättstugan med lite nya maskiner
2015 Några nya källarförråd i port 16, nu har alla lägenheter ett eget förråd
2015 Skyddsrumsinspektion och rättning av felaktigheter för godkännande
2015 Spolning av stammar
2014 Takrenoveringar
2014 Installation av bergvärme
2010-2012 Renovering av hissar, målning och tätning av fönster
2003-2006 Fasaderna omputsade
2005 Elinstallationer till och i lägenheterna moderniserade
2005 Alla badrummens yt och tätskikt nya
2005 Vatten och avloppsstammar utbytta
2004 Nya maskiner i tvättstugan
1997 Nyrenoverade balkonger med nya balkongräcken

Om området

Vällingby Centrum

I Vällingby finns ett stort utbud av butiker, all tänkbar service, t-bana och bussar. I närheten finns även fina grönområden och Mälarens vackra strand med bad och båtplatser.

Karta

Hör av dig till Emelie Lagerqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad