Aprikosgatan 25

Bilder

  • Såld!

Aprikosgatan 25 , Hässelby Strand , Stockholm

Fantastiskt läge med balkong i soligt sydvästläge med fri sjöutsikt över Mälaren! Välplanerad trea på Hässelby Strands gräddhylla! En mindre badbrygga ett stenkast från huset samt ett flertal bad och småbåtshamnar i närheten.
Stambytt badrum, sjöutsikt från vardagsrum samt ett av sovrummen gör detta boende till en riktig pärla.
Solid bostadsrättsförening. Tunnelbana samt matbutiker ligger på bekvämt avstånd, ca 350 meter bort.

Välkomna att bli förälskade!

73 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 552 kr inkl värme, VA, förråd + 208 kr obligatorisk tillägg för bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
73 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
151
Byggår:
1958
Driftskostnad:
516 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

73 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉ
Välkommen in till en av Hässelby strands finaste treor! Redan i hallen möts man av hur ljus och luftig lägenheten är. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett slitstarkt parkettgolv. Goda förvaringsmöjligheter i den inbyggda garderoben.

KÖK
Stilfullt kök med gott om ljusinsläpp. God förvaring i skåpen och i kökshyllorna. Köket är utrustat med spis, fläkt, ugn, kylskåp och frys. Vitmålade väggar.

BADRUM
Helkaklat stambytt badrum med vitt kakel och vitt kakel. Interiören består av en duschhörna , handfat, spegelskåp och skåpsförvaring.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp, mediamöbel, sidobord och matplats. Ljusa väggar. Läckert parkettgolv och svårslagen vy över Mälaren.

BALKONG
Från vardagsrummet når man den möblerbara balkongen i soligt och fritt sydvästligt läge. Här sitter man mer än gärna och avnjuter en kaffe och den hisnande utsikten. Inglasad.

SOVRUM 1
Stort sovrum med vitmålade väggar. Här finns plats för en dubbelsäng, sidobord och garderob.
Härligt att vakna till Mälaren!

SOVRUM 2
Ytterligare ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och arbetshörna.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 8, hiss finns

Avgift

4 552 kr inkl värme, VA, förråd + 208 kr obligatorisk tillägg för bredband

Driftskostnad

6 200 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Försäkring: 2 600 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,23724%

Andel av årsavgiften

0,23713%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadsår

1958 Flerfamiljshus med hiss

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Förening

Namn

Mirabellen

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Mirabellen är en av Stockholms största föreningar med totalt 459 lägenheter och 61 lokaler fördelade på 19 hus. Husen byggdes under åren 1957-58 och ligger i Hässelby Strands sydöstra del utmed Mälaren strax intill Maltesholmsbadet och Grimsta naturreservat med vackra strandpromenader och motionsslingor. Adresserna är Aprikosgatan, Mirabellbacken och Maltesholmsvägen. Samtliga lägenheter är stambytta 2005-2008.

Det finns 9 gemensamma tvättstugor och även bastu, motionsrum, sy- och vävstuga, snickerilokal, pingislokal, bouleplaner, föreningslokal med mindre kök, övernattningslägenhet och grillplats under tak.

Föreningen förfogar över 70 garage och 144 parkeringsplatser, varav flertalet med eluttag. För närvarande är det kö till dessa. I området finns flera kostnadsfria 7-dygnsparkeringar och fri parkering längs med gatorna.

Föreningen har tecknat ett avtal med Ownit för tv, bredband och telefoni. Alla har tillgång till ett miniutbud och betalar samma avgift för detta. Miniutbudet innefattar bredband, analog TV, fiber-TV med ett visst antal kanaler samt IP-telefoni. Avgiften för tjänsterna är på 208 kronor per månad och lägenhet och debiteras via månadsavin.

Utbyte av hissarna i höghusen på Aprikosgatan pågår och beräknas vra klart i slutet av Juli. Byte av balkongplåtar och takrenovering pågår på Mirabellbacken. Man planerar även för tätning av ventilationskanaler samt installlation av fläktar i låghusen.

Ekonomisk förvaltning sköts av HSB. Överlåtelseavgiften på 1 628 kr betalas av säljaren och pantsättningsavgiften på 698 kr betalas av köparen.

Föreningens kontor finns på Aprikosgatan 27, telefonnummer dit är 08-892570. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.mirabellen.se.

Organisationsform

Bostadsförening

Överlåtelseavgift

1593 kr

Pantsättningsavgift

683 kr

Viktiga dokument

Om området

Hässelby Strand

Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Till Mälaren som erbjuder allt i form av bad, båtliv, fiske och promenadstråk är det ungefär 350 meter. Här kan man välja på flera olika badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig även en fin strandpromenad. Grimstaskogen ligger runt hörnet med fina motionsspår och möjligheter till jogging, promenader m.m.

Kommunikation

Endast ett stenkast till tunnelbanans gröna linje vid Hässelby strand. Med tunnelbanan tar det sedan några minuter till Vällingby centrum och drygt en halvtimme in till Stockholms central.

Närservice

Hässelby Strand har ett eget centrum vid Tunnelbanan, där det för närvarande sker en utbyggnad med tillskott av butiker.
I Hässelby gårds centrum finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Parkering

Garageplats finns samt uteparkering. Separat kö tillämpas.
Fri parkering längst Aprikosgatan.

Karta

Hör av dig till Joel Wikström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad