Hundlokegränd 30, våning 5 av 5

Bilder

  • Såld!

Hundlokegränd 30, våning 5 av 5 , Hässelby , STOCKHOLM

SÖTASTE TVÅAN I FÖRENINGEN!

Fönster åt tre vädersteck! Ypperlig chans att förvärva denna välplanerade tvåa i populära Brf Skogsstjärnan Hässelby. Denna lägenhet passar dig som vill ha nära till både natur och stadsliv. Här har du gång avstånd till ett flertal olika kommunikationer, skola, förskola och natur. Stora fönsterpartier, attraktivt hörnläge och en öppen planlösning skänker bostaden ett otroligt ljusflöde som tillsammans med de väl valda materialvalen bidrar till en känsla utöver det vanliga. Ett välplanerat och tilltalande hem som kommer bli en naturlig mötesplats för både vänner och familj.

53 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 295 kr inkl Värme, VA, Kabel-tv & Bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
53 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
141
Byggår:
2017
Driftskostnad:
475 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

53 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉ
Välkomnande och ljus hall med goda förvaringsmöjligheter i både garderob och städskåp. De vitmålade väggarna och det stilfulla parkettgolvet ger ett modernt intryck. I anslutning till hallen ligger ingången till sällskapsrummet samt ett badrum.

BADRUM
Helkaklat badrum i stilrena kulörer och väl utvalda material. Väggarna pryds av ett vitt blankt kakel och på golvet ligger ett slitstarkt svart klinker med lyxig komfortvärme. Goda förvaringsmöjligheter i den vita kommoden samt i spegelskåpet med belysning. Raka duschvägggar i klarglas från Hafa, duschblandare från Oras Swea och kombimaskin från Cylinda. Ovanför TM/TT finns även ett vitt skåp för ytterligare förvaring.

KÖK
Modernt kök med gråa släta luckor, svart marmor inspirerad laminatskiva och vitt fasat kakel. Köket är utrustat med en rostfri varmluftsugn, mikrovågsugn och kombinerad kyl/frys. Köket har även en effektiv induktionshäll med två plattor och boozter samt en gömd diskmaskin med samma front som resterade luckor. Plats för matgrupp intill köket i den trivsamma och sociala planlösningen med möjligheten att blicka ut över lägenheten. Vitmålade väggar och parkettgolv.

VARDAGSRUM
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bidrar till det underbara ljusflödet och den sociala karaktären som lägenheten har. Stora fönsterpartier i tre olika väderstreck och en avskiljningsvägg mellan kök och vardagsrum. Plats för ett flertal olika möblemang som soffgrupp, mediamöbel och matgrupp. De vitmålade väggarna och den generösa ytan ger dig möjligheten till att skapa din egna oas där familj och vänner kan samlas för en trevlig stund. Från vardagsrummet når man den mysiga balkongen på 5 kvm.

SOVRUM
Rofyllt och kvadratsmart sovrum med plats för både säng, sängbord och förvaring. De vitmålade väggarna, ljusa golvet och det stora fönstret skänker rummet en känsla av rymd. I sovrummet finns även en garderob och ett linneskåp med hyllplan.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 5, hiss finns

Avgift

3 295 kr inkl Värme, VA, Kabel-tv & Bredband

Driftskostnad

5 700 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 200 kr
Försäkring: 2 500 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

0,7474%

Andel av årsavgiften

0,7474%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus med hiss

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Till bostaden tillhör ett förråd.

Förening

Namn

Brf Skogsstjärnan i Hässelby

Om föreningen

Förening: Brf Skogsstjärnan
BRF skogsstjärnan ligger utmed Lövstavägen med närhet till både busshållplats och tunnelbana. Kvarteret är uppdelat i tre etapper, där trapphus 1,2 och 3 ingår i första etappen. I hela kvarteret blir det totalt 127 lägenheter. Husen får fasader i nyanser som knyter an till den omkringliggande naturen. Utemiljön harmonierar med husen och får snirklande gångvägar och runda lek- och sittytor. Uteplatserna i markplan ramas in med plantering.

Lägenheterna är 29-89 kvm fördelade på 1-4 rok.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
-Flera cykelförråd finns i anslutning till husen.
- Garage
- Gemensamma ytor såsom sandlådor, parkbänkar, planteringar och upplysta gångytor.

FÖRRÅD
Till lägenheten disponeras ett förråd.

Antal lägenheter

127

Parkering

P-PLATS
Boende i Brf Skogsstjärnan har tillgång till 81 parkeringsplatser i inomhusgarage under de två första husen (port 1-5).

Om området

Hässelby

Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Till Mälaren som erbjuder allt i form av bad, båtliv, fiske och promenadstråk är det ungefär 1500 meter. Här kan man välja på flera olika badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig även en fin strandpromenad. Grimstaskogen ligger runt hörnet med fina motionsspår och möjligheter till jogging, promenader m.m.

Kommunikation

Vid Hässelby gård finns tunnelbanans gröna linje som tar 3 min till Vällingby och drygt en halvtimme in till Stockholms central. Johannelunds tunnelbanestation ligger även den på bekvämt promenadavstånd. Busshållsplats för linje 119 finns på Astrakangatan. Buss 119 trafikerar sträckan Spånga station - Backlura och buss 541 som har hållplats vid Lövstavägen trafikerar sträckan Jakobsbergs station - Vällingby centrum.

Närservice

Till Hässelby gårds centrum är det endast 500 m. Där finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Karta

Hör av dig till Jaime Markenbjörk för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad