Jämtlandsgatan 154

Bilder

Utgångspris

2 295 000 kr

Bevaka slutpriset

Jämtlandsgatan 154 , Vällingby Centrum , Stockholm

3:a med möjlig UTHYRNINGSDEL. Välplanerad lägenhet med balkong och härlig terass. Härliga orginaldetaljer i köket. Två stora sovrum. WC och Stora badrummet stambytta. Väldigt nära tunnelbanan. Med Vällingby Centrum som närmsta granne har lägenheten ett perfekt läge med kommunikationer, butiker och Grimsta runt hörnet. Välskött förening med god ekonomi.

78 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 544 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
78 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
4
Byggår:
1953
Driftskostnad:
300 kr/månad
Utgångspris:
2 295 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

78 kvm

Rumsbeskrivning

Entré genom stort trapphus som erbjuder såväl hiss som trappa upp till lägenheten.

ENTRÈHALL:
Välkomnande hall med ljus tapet . Förvaring i form av rymlig klädavhägningsplats. Innerhall med hel garderobsvägg.

KÖK:
Ett trivsamt och välplanerat kök med bra arbetsytor. Rosa skåpinredning och bänkskiva i ek. Finns möjlighet till diskmaskin. Fönster ovanför rostfri diskbänk med bra avställningsyta. Här finns även städskåpet.

SOVRUM 1:
Från kök och vardagsrum är det ingång till ett av de två sovrummen. Rummet har plats för dubbelsäng och skrivbordshörna.
VARDAGSRUM:
Ett luftigt och trevligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsdel. Härligt fönsterparti som ger rummet och lägenheten ett otroligt ljus. Ekparketten och den genomgående ljusa färgsättningen ger en tacksam bas att möblera mot. Utgång till balkong med lummigt läge.

DUSCHRUM
Helkaklat duschrum med vitt kakel och klinkergolv, stambytt 2003/2004. badkar, inbyggd wc, spegelskåp samt handfat. Fönster för vädringsmöjlighet och ljusinsläpp. Draget för tvättmaskin.

UTHYRNINGSDEL
Möjlig uthyrningsdel med egen ingång, wc och den underbara terassen

HALL:
Hall med bra klädavhängningdel, och utrymme att göra om till kokskåp.

WC:
Wc med klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns inbyggd wc, handfat samt spegelskåp.

SOVRUM 2
Ytterligare ett sovrum med gott om möjlighet för skrivbordshörna samt dubbelsäng. Utgång till terassen.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 10, hiss finns

Pris

2 295 000 kr Utgångspris

Avgift

4 544 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

3 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,1815%

Andel av årsavgiften

0,188323%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1953

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Övriga byggnader

Stort källarförråd om ca 7-8 kvm. Cykelförråd samt grovsoprum på entréplanet.

Förening

Namn

Brf Vällingbypennan

Om föreningen

Föreningen bildades 2007 och består av två hus med sex portar, på adresserna: Jämtlandsgatan 154 och Vittangigatan 43 -51. I föreningen finns totalt 73 lägenheter varav ca 11 är hyresrätter. Där finns också 4 garage och 1 lokal på Vittangigatan. Tvättstugan ligger i källaren på Vittangigatan 47. Där finns två tvättmaskiner, grovtvättmaskin, torktumlare, torkskåp och mangel. 2003-2004 utfördes stambyte i fastigheterna. Då byttes både VA- och elstammar. Ekonomisk förvaltare är HSB. Överlåtelseavgiften är 1551 kr och pantsättningsavgiften 886 kr, dessa betalas av köparen. En avgiftshöjning planeras till hösten. Föreningens medlemmar kan välja tv och bredbandstjänster via fiber eller ComHem. Mer info finns på föreningens hemsida, http://vallingbypennan.bostadsratterna.se.

Om området

Vällingby Centrum

Vällingby räknas som ett viktigt verk inom svensk modernism och stadsplanering. Stadsplanen togs fram 1947-1950 under ledning av stadsplanedirektören arkitekt Sven Markelius. Tanken var att bygga en ny sorts stadsdel som inte skulle bli en sovstad utan bli en så kallad ABC-stad med arbetsplatser, bostäder och centrum i samma område. Som Sveriges första ABC-stad fick Vällingby stor uppmärksamhet, även internationellt. Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Vällingby centrum invigdes hösten 1954, och har under åren 2004-2008 genomgått en stor upprustning och modernisering. Våren 2008 invigdes det nya centret som nu har fått namnet Vällingby City. En av de nya byggnaderna, K-fem ritad av Gert Wingårdh, utsågs 2008 till Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Buss 118 tar dig till Spånga C och buss 179 tar dig till både Spånga och Kista. Med tunnelbanans gröna linje tar det ungefär 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Joel Wikström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad