Köparmäklare Pro

Köparmäklare Pro - ditt personliga ombud på plats!

För dig som har ont om tid och kanske är bosatt på annan ort eller i ett annat land, har vi utvecklat en speciell tjänst för sökning av bostäder i Sverige - Köparmäklare Pro. Tjänsten innebär att du får hjälp av våra experter att handplocka en bostad som matchar dina önskemål. Sedan bistår vi med all expertis som krävs tills du flyttar in i ditt nya hem.

När nyckelpersoner ska tillsättas i en organisation är det närmast självklart att använda executive search. Man kan säga att vi applicerar samma tankar och principer när det gäller att hitta exakt rätt bostad till nyckelpersoner som har fullt upp med annat.

Enkelt uttryckt så bestämmer du bara var och hur du vill bo och vilka ramar som gäller, så ser vi till att hitta det bästa som marknaden har att erbjuda. Hela tanken är att du ska slippa det tidskrävande kartläggnings- och analysarbetet. Som ett av landets ledande fastighetsmäklarföretag kan vi den svenska bostadsmarknaden utan och innan. Vi vet var vi ska leta, vi är medvetna om fallgroparna och har full koll på de dagsfärska priserna i respektive område. Vi kan snabbt värdera vad som är en attraktiv affär och investering.

Allt finns inte på nätet

Vårt omfattande kontaktnät gör att vi kan få tillgång till objekt som ännu inte kommit ut på marknaden. Det kan även finnas kunder som inte önskar att skylta med en försäljning men som är intresserade av att sälja till rätt pris och rätt person med diskret hantering.

Din högra hand från början till slut

Köparmäklare Pro startar med ett telefonsamtal eller ett möte där vi går igenom dina behov. Sedan kan du ägna dig åt annat och samtidigt vara säker på att det råder full aktivitet på bostadssökningsfronten. När vi väl hittar lämpliga objekt står vi till tjänst med analyser, råd och service för att snabbt och smidigt ge hela bilden av den aktuella bostaden. Vi bistår också med rådgivning om gällande skatteregler och lagar så att du slipper obehagliga överraskningar i efterhand. Naturligtvis finns vi tillhands vid förhandlingar om så önskas.

En exklusiv tjänst med stort engagemang

Även när du funnit din favorit bland kandidaterna så kan vi fortsätta att stå till tjänst med t ex projektledning vid enklare ombyggnader. Köparmäklare Pro är en tjänst som utförs av erfarna experter med ett personligt engagemang utöver det vanliga.

Tjänsten Köparmäklare Pro innehåller:

• Sökning och bevakning av hela publika bostadsmarknaden
• Kartläggning och förfrågningar vad gäller fastigheter som ej ännu är till salu
• Undersökning av möjliga underhandsförsäljningar
• Personligt engagemang och individuellt anpassad service
• Detaljkunskap om bostadsmarknaden
• Prisrådgivning och förhandlingsrådgivning
• Granskning av köpehandlingar
• Genomförande av erforderliga kontroller
• Ekonomi- och skatterådgivning
• Hjälp med finansieringsalternativ, överbryggningslån och handpenningslån
• Praktiska råd och tips
• Kontakt och avstämning med kommun och myndigheter
• Projektledning vid mindre om- och tillbyggnader

Din blivande Köparmäklare väntar på dina instruktioner. Ring eller skicka ett mejl så kan processen vara igång redan idag!

Köparmäklare® är ett registrerat varumärke för HusmanHagberg AB.

Vill du veta vad som ingår i Köparmäklare Bas klicka här.

Värdera din bostad idag

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn