Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Göteborg Härryda

Härryda är en av de mest eftertraktade platserna i Göteborgsregionen, där närheten till såväl staden som naturen attraherar.

Vi på HusmanHagberg har hus och villor till salu i Härryda i flera olika områden, storlekar, stilar och prisklasser.

Attraktiva hus till salu i Härryda kommun

Upptäck vårt utbud av hus till salu i Härryda, en del av Västra Götalands län som erbjuder både naturnära boenden och bekvämligheter nära stadslivet. I Härryda hittar du allt från rymliga familjevillor till kompakta radhus, i varierande stil och prisklass.

Nylistade bostäder till salu i Härryda

Vi har nyligen lagt ut flera attraktiva bostäder till salu i Härryda kommun och lägger kontinuerligt ut nya bostäder i Härryda med omnejd. Håll utkik på vår hemsida för att hålla dig uppdaterad om nya bostäder till salu.

Exklusiva villor till salu i Härryda kommun

Letar du efter en exklusiv villa i Härryda? HusmanHagberg har flera exklusiva villor till salu i Härryda kommun, perfekta för större familjer eller de som önskar extra utrymme och komfort.

Budgetvänliga bostäder till salu i Härryda

Vill du bo i Härryda och söker en bostad till ett överkomligt pris? I Härryda säljer vi bostäder i flera olika prisklasser. I sökfunktionen på vår hemsida kan du enkelt filtrera din sökning utifrån parametrar som pris, antal rum och yta, för att hitta en bostad som matchar dina önskemål och förutsättningar.

Moderna villor i Mölnlycke

Mölnlycke är enligt många hjärtat av Härryda. Upptäck vårt urval av moderna villor till salu i Mölnlycke, en av Härryda kommuns mest attraktiva orter. Med priser som börjar omkring 5 950 000 kr, är detta en unik chans att investera i en lyxig livsstil med närhet till både Göteborgs stadskärna och den omgivande naturen.

Charmiga familjehem i Landvetter

Är du på jakt efter ett familjevänligt hem i natursköna Landvetter? Kolla in våra charmiga hus till salu i Landvetter. Med stora tomter, många sovrum och gott om lekytor har vi villor till salu som är idealiska för den stora och/eller växande familjen. Landvetter är ett perfekt område för barnfamiljer, med skolor, natursköna områden, lekparker och andra bekvämligheter inom gångavstånd från många bostäder.

Vanliga frågor och svar - Hus till salu Göteborg Härryda

Hur varierar priserna på hus till salu i Härryda kommun?

Priserna på hus till salu i Härryda kan variera mycket beroende på storlek, skick och läge. Med ett brett spann av bostäder i olika prisklasser finns det alternativ för olika budgetar i Härryda kommun.

Vad innebär det att en budgivning pågår för en bostad i Härryda?

När en budgivning pågår för en bostad i Härryda betyder det att potentiella köpare aktivt lägger bud på bostaden. Detta skede är ofta dynamiskt och kan variera i längd, så det är viktigt att agera snabbt och ha finansieringen klar för att delta effektivt.

Hur stor brukar en kontantinsats på en bostad i Härryda kommun vara?

Kontantinsatsen kan variera mycket men behöver alltid vara minst 15 procent av priset på bostaden. För en bostad på omkring 3,5 miljoner innebär det att kontantinsatsen behöver ligga på lite över 500 000 kr.
Här följer ett mer exakt räkneexempel: För en villa som säljs för 6,5 miljoner kronor innebär det att du behöver betala en kontantinsats på minst 975 000 kr.

Kan jag hitta en villa med 6 eller fler rum i Härryda kommun?

Absolut, i Härryda kommun finns det villor till salu med 6 rum eller mer, perfekta för större familjer eller de som önskar mer utrymme. Dessa fastigheter finns i attraktiva områden som Mölnlycke och Landvetter, och priserna varierar från cirka 5 900 000 kr till 9 750 000 kr.

Vilka områden i Härryda är populära för husköpare?

Mölnlycke och Landvetter är två av de mest eftertraktade områdena i Härryda kommun. Dessa områden erbjuder en blandning av naturnära boende och tillgång till lokala bekvämligheter, vilket gör dem populära bland husköpare.

Vad är fördelarna med att köpa hus i Härryda jämfört med andra delar av Västra Götalands län?

Härryda erbjuder en unik kombination av naturens lugn och närheten till Göteborgs stadskärna. Detta gör det till ett attraktivt alternativ för de som söker en balans mellan stad och natur. Dessutom är Härryda känt för sina välutvecklade lokalsamhällen och goda kommunikationer.

Finns det nybyggda bostäder till salu i Härryda kommun?

Absolut. Dessa bostäder är ofta moderna och energieffektiva, belägna i både Mölnlycke och Landvetter.

Hur snabbt måste jag agera när jag ser en bostad jag är intresserad av i Härryda?

Bostadsmarknaden i Härryda kan vara snabbrörlig, särskilt för attraktiva objekt. Det är klokt att vara redo att agera inom några dagar, ofta inom 5 till 10 dagar från det att bostaden listas, för att maximera dina chanser att lyckas med ett köp.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.