Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare på Värmdö

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare på Värmdö

Vill du sälja eller värdera ditt hus eller din bostadsrätt på Värmdö? Kanske drömmer du om att köpa bostad i området? I så fall hjälper våra kunniga mäklare dig gärna. Vackra Värmdö är en underbar plats. Det är inte bara vi som tycker det, därför upptäcker alltfler staden, regionen och söker sig hit för att hitta sin bostad. Våra mäklare kan Värmdö och älskar att göra affärer. Vi är fastighetsmäklare och inget annat. Välkommen!

Köpa, sälja eller värdera bostad på Värmdö

Som din mäklare på Värmdö har vi koll på såväl bostadsmarknaden som aktiviteter och vad som är på gång på Värmdö. Vi berättar gärna mer om hur din vardag kan se om du köper hus på Värmdö. För dig som funderar på att byta bostad och vill sälja så finns vi med dig hela vägen från värdering till färdig bostadsaffär. Hos oss står du som kund alltid i fokus, oavsett om du ska köpa eller sälja. Välkommen till våra erfarna mäklare när du ska värdera köpa eller sälja bostad på Värmdö.

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Gustavbergs Hamn / Tyra Lundgrens väg 6, 13440 Gustavsberg
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00

Postadress

  • Tyra Lundgrens väg 6, 134 40 Gustavsberg
  • Besök oss på

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Aktuellt just nu

Vi vill bli fler!

HusmanHagberg Värmdö är ett av kedjans största och mest etablerade mäklarkontor. Just nu befinner vi oss i ett spännande skede och söker förstärkning till kontoret. Vi söker därför dig som brinner för mäklaryrket, har eget driv och framtidsambitioner.

Missa inte din drömbostad!

Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Fri värdering

Fri värdering avser en muntlig värdering av uppskattat värde. Mäklaren utgår från bostadens nuvarande skick och kompletterar med statistik och sin marknadskännedom.

Försäkring

Som kund hos HusmanHagberg får du 15% rabatt på hem, villa och fritidshusförsäkring hos vår samarbetspartner If Skadeförsäkring.

Värdebevakaren

Med Värdebevakaren kan du enkelt följa hur värdet på din bostad utvecklas.

Deklarationshjälp

Du som har sålt din bostad genom HusmanHagberg under 2020 får, om du skulle behöva, kostnadsfri deklarationshjälp av din bostadsförsäljning.

Proffsfotografering

Att anlita en proffsfotograf är en god investering och leder till större intresse, fler spekulanter och ökar dina möjligheter att få ut ett högre pris.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg