Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

  Din mäklare i Tomelilla

  HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Tomelilla

  Ska du köpa eller sälja bostad och söker en kunnig mäklare i Tomelilla? Då har du kommit helt rätt! Våra mäklare förmedlar och värderar alla typer av bostäder i Tomelilla och kringliggande orter. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Tomelilla ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

  Tomelilla ligger i södra Skåne och är en del av det vackra Österlen. Här finner du öppna landskap och vacker natur med närhet till både Malmö och Köpenhamn. Tack vare goda allmänna kommunikationer kan du välja att resa hit med tåg, buss eller bil. Våra erfarna mäklare i Tomelilla erbjuder en komplett mäklartjänst. Vi hjälper dig med allt ifrån bostadsvärdering till färdig bostadsaffär. Självklart finns vi även här för dig som letar bostad i Tomelilla.

  I Tomelilla kan du njuta av ljuset, den friska luften och närheten till naturen. Visste du att Skånes högsta vattenfall med sin kvarn från 1400-talet, Hallamölla, är beläget i kommunen? Eller att världens minsta filmmuseum, Hasse och Tage- museet, ligger i Tomelilla? Här finns många sevärdheter och fina naturupplevelser och för barnfamiljen är ett besök till Tosselilla, skånes största sommarland, uppskattat.

  Att leva och bo i Tomelilla

  I Tomelilla finns det många trevliga orter att välja mellan och områden som visat sig vara extra populära är Skåne Tranås, Lunnarp och Smedstorp. I centralorten Tomelilla finns flera omtycka områden såsom Adelsberg, Lindesborg och Västervången. Som din mäklare i Tomelilla hjälper vi dig att hitta ditt nya hem. Vi förmedlar alla typer av bostäder från en gård på Österlen till en mysig lägenhet i centralorten.

  Kommunen har ett rikt föreningsliv, mycket fritidsaktiviteter, bra skolor och service med allt du behöver. Tomelilla erbjuder ett bra företagsklimat som blir bredare för varje år. Goda kommunikationer gör att man med lätthet reser dit man önskar med bil, buss eller tåg.

  Vill du veta mer om hur din vardag i Tomelilla kan se ut? Våra mäklare har mycket god lokalkännedom och svarar gärna på dina frågor gällande ett liv och boende i Tomelilla.

  Köpa, värdera eller sälja bostad i Tomelilla

  Tomelilla med kringliggande orter är ett mycket populärt och omtyckt område att bosätta sig i. Här finns bostäder som passar alla, oavsett om du letar, hus, gård, stuga eller lägenhet. Om du har tankar på att köpa, värdera eller sälja bostad i Tomelilla, är du varmt välkommen att kontakta våra mäklare i Tomelilla. Som din mäklare är vi lyhörda för vad du är ute efter vare sig det är närheten till byn eller om du helst vill bo avskilt och med bara skogen och naturen som närmsta granne.

  Vi på HusmanHagberg erbjuder en unik heltäckande mäklartjänst med kundbehovet och marknadsföring i fokus, när det är dags att sälja din villa, radhus, fritidshus eller bostadsrätt. Är du istället på jakt efter din nya drömbostad och letar efter lägenhet eller hus, berättar vi gärna om våra kommande försäljningar.

  Våra erfarna mäklare finns med er hela vägen från värdering och visning till färdig bostadsaffär. Varmt välkommen till vårt mäklarkontor i Tomelilla och prata mer om vad vi kan göra för er, oavsett om ni går i tankar på att sälja, värdera eller köpa bostad, eller bara tycker att en kopp kaffe låter som en god idé.

  Omdömen från våra kunder

  Mäklarbokningen

  Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

  Mäklarbokningen

  Besöksadress

  • Torget 13, 273 30 Tomelilla
  • Måndag-Torsdag 10:00-17:00
  • Fredag 10:00-15:00

  Postadress

  • Torget 13, 273 30 Tomelilla
  • Besök oss på

  Våra medarbetare

  Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  * Obligatoriska uppgifter

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  Om HusmanHagberg