Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare i Sundsvall

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Sundsvall

Våra erfarna mäklare i Sundsvall hjälper dig med allt från värdering till färdig bostadsaffär. Alla mäklare vet att bostadsaffärer är bland de största och viktigaste affärerna som människor gör under sina liv. Därför anstränger vi oss att alltid ha hjärtat med i affären. Vi finns här för dig som ska köpa, värdera eller sälja bostad i Sundsvall.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Sundsvall

Som din mäklare i Sundsvall har vi koll på marknaden men även på allt annat som kretsar kring ett liv och boende i Sundsvall. För dig som önskar köpa bostad kan vi rekommendera områden som passar just dina preferenser och behov. Funderar du på att sälja så finns vi med dig hela vägen. Vi värderar din bostad inför försäljning och marknadsför den på bästa sätt för att matcha din bostad med rätt köpare. Våra mäklare har en passion för mäklaryrket och att göra bra affärer. Välkommen till vårt mäklarkontor i Sundsvall om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig.

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Köpmangatan 24 (hörningången), 852 31 Sundsvall
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 09.00-16.00

Postadress

  • Köpmangatan 24, 852 31 Sundsvall
  • Besök oss på

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Aktuellt just nu

Sälj med oss och få kostnadsfri stylingkonsultation

Anlita oss på HusmanHagberg i Sundsvall bjuder vi på en stylingkonsultation.

Missa inte din drömbostad!

Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Fri värdering

Fri värdering avser en muntlig värdering av uppskattat värde. Mäklaren utgår från bostadens nuvarande skick och kompletterar med statistik och sin marknadskännedom.

Försäkring

Som kund hos HusmanHagberg får du 15% rabatt på hem, villa och fritidshusförsäkring hos vår samarbetspartner If Skadeförsäkring.

Värdebevakaren

Med Värdebevakaren kan du enkelt följa hur värdet på din bostad utvecklas.

Deklarationshjälp

Du som har sålt din bostad genom HusmanHagberg under 2020 får, om du skulle behöva, kostnadsfri deklarationshjälp av din bostadsförsäljning.

Proffsfotografering

Att anlita en proffsfotograf är en god investering och leder till större intresse, fler spekulanter och ökar dina möjligheter att få ut ett högre pris.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg