Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din fastighetsmäklare i Södertälje / Nykvarn

HusmanHagberg - din mäklare i Södertälje / Nykvarn

Välkommen till Sveriges internationella huvudstad. När du ska köpa bostad i Södertälje / Nykvarn finns det många trevliga områden att välja mellan. Våra mäklare kan visa objekt i alla typer av bostadsområden, några populära områden är Pershagen, Hagaberg och Blombacka. Här bor du i Södermanlands största tätort, belägen sydväst om Stockholm. Det många uppskattar med att bo här är att Stockholm ligger endast en knapp timme bort med pendeltåg, buss eller regionaltåg. Vi som arbetar som mäklare i Södertälje / Nykvarn har god lokalkännedom och känner väl till de olika bostadsområdena och närorterna, vilket gör att vi kan visa objekt som motsvarar dina behov och önskemål.

Att bo i Södertälje / Nykvarn

Södertälje är en kommun som har ett aktivt och brett idrotts- och kulturliv. Många som bor här är supporters till SSK, SBBK och Syrianska FC vars hemmamatcher lockar många åskådare. Samtliga idrottsföreningar har en utbredd barn- och ungdomsverksamhet. I kommunen finns många äldre charmiga fastigheter som tidigare har ägts av stadens kända industrimän. En del av dessa fastigheter fungerar i dag som museum. Unga familjer som ska köpa hus i Södertälje / Nykvarn har ett stort utbud att välja mellan, exempelvis söker sig många gärna till Viksberg, Järna och Nykvarn, där det finns en varierad bebyggelse och invånare i alla åldrar. Våra mäklare utgår från dina preferenser för att hitta de objekt som passar dig bäst.

Köpa hus i Södertälje

Södertälje har en historia som industri- och militärstad. När den sista militära verksamheten flyttades från Södertälje till Kungsängen 2004 gjordes garnisonsområdet om till en företagspark. Staden har en hög andel med småföretag i kombination med storföretag som Astra Zeneca och Scania, vilket bidrar till ett väl utvecklat näringsliv. Södertäljes position som industristad återspeglas även i Tom Tits Experiment, som är ett vetenskapsmuseum i fyra våningar med en experimentpark. När du ska köpa bostad i Södertälje / Nykvarn kan du bland annat välja att bo naturnära i Glasberga sjöstad, ett populärt område med både radhus och villor. Som din mäklare i Södertälje / Nykvarn hälsar vi dig välkommen till städerna med närhet till Stockholm!

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Järnagatan 10, 151 72 Södertälje
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00

Postadress

  • Järnagatan 10, 15172 Södertälje
  • Besök oss på

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Aktuellt just nu

HusmanHagberg Södertälje - tryggt, modernt och framåtlutat

Nu söker vi förstärkning och vi vet att framgång byggs genom våra medarbetare. Det är de som står för de stora bragderna hela tiden och vi är stolta över vårt team. Läs mer om tjänsten här.

Missa inte din drömbostad!

Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Fri värdering

Fri värdering avser en muntlig värdering av uppskattat värde. Mäklaren utgår från bostadens nuvarande skick och kompletterar med statistik och sin marknadskännedom.

Försäkring

Som kund hos HusmanHagberg får du 15% rabatt på hem, villa och fritidshusförsäkring hos vår samarbetspartner If Skadeförsäkring.

Värdebevakaren

Med Värdebevakaren kan du enkelt följa hur värdet på din bostad utvecklas.

Deklarationshjälp

Du som har sålt din bostad genom HusmanHagberg under 2019 får, om du skulle behöva, kostnadsfri deklarationshjälp av din bostadsförsäljning.

Proffsfotografering

Att anlita en proffsfotograf är en god investering och leder till större intresse, fler spekulanter och ökar dina möjligheter att få ut ett högre pris.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg