Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare i Skarpnäck

HusmanHagberg – din fastighetsmäklare i Skarpnäck

Att köpa bostad i Skarpnäck ger dig möjligheten att bo i ett charmigt område i södra Stockholm. Hit kan du ta dig med tunnelbana och buss, samtidigt som det är nära till Nynäsvägen som tar dig in till Stockholm city på 15 min. Skarpnäck ligger något längre söderut än Hammarbyhöjden och Johanneshov där du hittar både Globen och vidsträckta grönområden. Vill du veta mer om de objekt vi som mäklare i Skarpnäck förmedlar just nu? Eller önskar du kanske hjälp att värdera eller sälja din bostad? Då står våra mäklare i Skarpnäck gärna till din tjänst!

Att bo i Skarpnäck

I Skarpnäck kulturhus ordnas dags- och kvällskurser i allt från sång till konst, och här kan du också besöka konserter eller delta på aktiviteter för seniorer. Under sommartid lockar sjön Flaten både vuxna och barn med sina badmöjligheter, medan sportfältet har skidspår som du kan motionera i under vintern. I området finns det både vackra villor och charmiga bostadsrätter, vilket gör att det är allt från förstagångsköpare till barnfamiljer som letar efter hus till salu i Skarpnäck. Från området har du goda kommunikationer till och Enskede och Globenområdet, där du hittar både shopping och evenemag.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Skarpnäck

Som erfarna mäklare i Skarpnäck har vi under flera års tid hjälpt familjer och ensamstående i livets alla skeden att hitta ett nytt hem. De som funderar på att köpa bostad i Skarpnäck brukar intressera sig för området för att det är nära city och har goda kommunikationer samtidigt som känslan i området är avslappnad och välkomnande. Vi visar gärna objekt vi förmedlar i Skarpnäck, och även på närliggande orter såsom Bagarmossen och Hammarbyhöjden.

Låt oss hjälpa dig när det är dags att köpa, sälja eller vädera din bostad. Vi har en passion för mäklaryrket och för att göra bostadsaffärer som överträffar våra kunders förväntan. Varmt välkomna till underbara söderort!

Besöksadress

  • Skarpnäcks allé 52, 128 33 Skarpnäck
  • Måndag-Fredag 09:00-17:00
  • Lunch 12:00-13:00

Postadress

  • Stockholmsvägen 1, 122 62 Enskede
  • Besök oss på

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Fri värdering

Fri värdering avser en muntlig värdering av uppskattat värde. Mäklaren utgår från bostadens nuvarande skick och kompletterar med statistik och sin marknadskännedom.

Försäkring

Som kund hos HusmanHagberg får du 15% rabatt på hem, villa och fritidshusförsäkring hos vår samarbetspartner If Skadeförsäkring.

Värdebevakaren

Med Värdebevakaren kan du enkelt följa hur värdet på din bostad utvecklas.

Deklarationshjälp

Du som har sålt din bostad genom HusmanHagberg under 2020 får, om du skulle behöva, kostnadsfri deklarationshjälp av din bostadsförsäljning.

Proffsfotografering

Att anlita en proffsfotograf är en god investering och leder till större intresse, fler spekulanter och ökar dina möjligheter att få ut ett högre pris.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg