Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Piteå

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Piteå

Letar du efter en mäklare i Piteå? Då har du kommit rätt! Oavsett om du vill värdera, sälja bostad eller önskar köpa bostad finns våra kunniga fastighetsmäklare i Piteå här för att hjälpa dig. Om du funderar på att sälja din lägenhet, hus eller fritidshus, är du välkommen att boka in ett möte med våra erfarna mäklare. Vi känner till Piteå och står vid din sida genom hela processen, från värdering till avslutad bostadsaffär. I Piteå kan du njuta av den vackra skärgården, uppleva kulturella evenemang och njuta av stadens pulserande liv.

Att bo i Piteå

Piteå är en stad med rik historia och en levande kultur. Här kan du njuta av musikfestivaler, besöka historiska platser och ta del av ett rikt föreningsliv. För den sportintresserade erbjuder Piteå allt från ishockey med Piteå HC till fotboll med Piteå IF. Förutom sport finns det mycket att se och uppleva i Piteå. För den som är intresserad av skidåkning finns det flera fina skidspår och backar i närheten. Piteås skärgård erbjuder fantastiska möjligheter för båtliv, fiske och rekreation.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Piteå

Piteå växer och utvecklas ständigt med nya bostadsområden och möjligheter. Kanske funderar du på att sälja din nuvarande bostad och istället investera i en nybyggd lägenhet nära vattnet. Då kan du titta närmare på de populära områdena kring Piteälven. Här har du närheten till både natur, vackra vyer och Piteås centrum. Ett annat attraktivt område är kring Furunäset med dess historiska byggnader och vackra parkområden. Som mäklare i Piteå hjälper vi bostadsspekulanter att hitta sitt drömhem.

Välkommen till HusmanHagberg när du ska köpa, värdera eller sälja bostad i Piteå!

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Kungsgatan 16 C, 972 34 Luleå
Öppettider
  • Måndag-torsdag 09:00-16:30
  • Fredag 09:00-16:00

Postadress

  • Kungsgatan 16 B, 972 34 Luleå
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Nu börjar det ta fart på bostadsmarknaden! Under mars såg vi uppgångar i hela landet, med +1,1% för villor och 1,8% för bostadsrätter.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.