Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare i Norrtälje

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Norrtälje

Norrtälje är en mysig stad med en levande stadskärna, genuin bebyggelse och kallas ofta för hjärtat i Roslagen. I Norrtälje finner du öppna landskap, lugn och en underbart vacker skärgård. Med pendlingsavstånd på cirka en timma till Stockholm finns det goda möjligheter till att jobba i storstaden. Via bra bussförbindelser kan du enkelt ta dig till Täby, Vallentuna och Åkersberga vilket också är en stor fördel. Våra mäklare i Norrtälje har bred kunskap om staden och närliggande orter. Vi finns här för dig som vill köpa, värdera eller sälja bostad i Norrtälje.

Att bo i Norrtälje

När du väljer att köpa hus i Norrtälje hamnar du i en idyllisk småstad med närhet till havet, Stockholm och Uppsala. På sommaren anordnas Custom bike show och American car show, evenemang som lockar många besökare. Bergshamra är ett naturskönt område med närhet till bad och fina promenadstråk längs roslagsleden. Blidö är en ö som är ett riktigt sommarparadis och som lätt kan nås med bil, här finns aktiviteter som passar dom flesta intressen. För den som är konstintresserad får man inte missa Norrtäljes konstmuseum som bjuder på en rik konst och kulturupplevelse. Om man är sportintresserad finns bland annat Norrtälje IK, Handbollsklubben Ceres, BKV Norrtälje och Rånäs 4H.

Köpa, sälja eller värdera hus i Norrtälje

Sevärdheter man inte får missa är Norrtäljes luftvärnsmuseum som visar luftvärnet i Stockholm och Norrtälje under 80 år. För den historieintresserade finns Penningsby slott som är en av de mest välbevarade privata befästningarna från 1500-talet. Området Dalkärret är ett nytt villaområde med närhet till naturen och cykelavstånd till stadskärnan. Det pågår även nyproduktion i hamnen där man får möjlighet att både bo i staden och skärgårdsmiljön på samma gång. Norrtälje växer och det innebär att vi som mäklare i Norrtälje kan hjälpa dig att hitta den bostad som passar dig. När du ska köpa, sälja eller värdera bostad i Norrtälje lyssnar vi på dig och dina önskemål. Välkommen till vårt mäklarkontor i Norrtälje!

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Hantverkaregatan 6, 761 30 Norrtälje

Postadress

  • Hantverkaregatan 6, 761 30 Norrtälje
  • Besök oss på

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Fri värdering

Fri värdering avser en muntlig värdering av uppskattat värde. Mäklaren utgår från bostadens nuvarande skick och kompletterar med statistik och sin marknadskännedom.

Försäkring

Som kund hos HusmanHagberg får du 15% rabatt på hem, villa och fritidshusförsäkring hos vår samarbetspartner If Skadeförsäkring.

Värdebevakaren

Med Värdebevakaren kan du enkelt följa hur värdet på din bostad utvecklas.

Deklarationshjälp

Du som har sålt din bostad genom HusmanHagberg under 2020 får, om du skulle behöva, kostnadsfri deklarationshjälp av din bostadsförsäljning.

Proffsfotografering

Att anlita en proffsfotograf är en god investering och leder till större intresse, fler spekulanter och ökar dina möjligheter att få ut ett högre pris.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg